Windows 10 Mobile - obecná diskuze

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 5. 2015 07:57

Ale v názvu je ta ubunta. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dejvidek 1. 5. 2015 08:02

Podle očekávání jsou W10 pro telefony odloženy, resp. jejich vydání nebude ve stejnou dobu jako W10 pro PC. Očekává, že pro telefony bude systém vydán v průběhu října.
S ohledem na to, v jakém stavu je verze co je aktuálně dostupná, se není čemu divit. Alespoň sem čekal, že v průběhu buildu bude uvolněna nová verze, na 1020 je současná nepoužitelná.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radek_03 1. 5. 2015 08:16

v říjnu to odloží na prosinec a já si půjdu koupit blackberry classic, nebo něco podobného, budu mít kvalitní systém, super hw klávesnici a klid od věčných slibů, w8.1 na noťasu mi stačí a ani tam mi chybět w10 nebudou, na sliby a kecy už jsem dost alergický, stejně to začíná vypadat tak, že plnohodnotné w10 na současných přístrojích nebudou fungovat naplno, což je vcelku logické (u mě l925)
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 1. 5. 2015 13:18

Já nevím co řešíte... pokud vím, tak se mluvilo o vydání PC verze v létě. O verzi pro telefony nepadla řeč a myslím, že dost lidí očekávalo, že dřív jak na podzim nepřijdou, takže zase takový šok to není a rozhodně nejde o oficiální odklad, jen mírné (stále nevíme kdy) neoficiální upřesnění. Nezastávám se MS, ale tohle bylo fér zmínit.

Podle mě možná nebylo úplně moudré vypouštět testovací verze ve velmi rané fázi.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod jirkatom 1. 5. 2015 13:36

Pan Kája: V podstatě lze s obojím souhlasit.
Za sebe dodávám: je to furt samé čekání, slibování, těšení, zklamání, úniky buildů, na buildech hromady rozsypaného čaje... atd... atd...
Asi je čas na čas poodběhnout jinam...
WP8.1, WP10 TP
jirkatom
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 1. 5. 2015 13:45

S WP8.1 naprosta spokojenost, az to bude, tak to bude. Radeji pozdeji nez neodladene.
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 1. 5. 2015 15:37

Já taky nechápu co se pořád řeší. MS jediné co slíbil, byla sw podpora po dobu 18 měsíců od vydání telefonu, o nějaké delší nikdo nemluvil. Tady řešíme podporu telefonu, které jsou tři roky staré a stejně se to lidem nelíbí. Kdyby MS před rokem v záři řekl, že pro modely *20 už nic nebude, tak by asi byl klid.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 1. 5. 2015 18:10

Physeter píše:S WP8.1 naprosta spokojenost, az to bude, tak to bude. Radeji pozdeji nez neodladene.

Presne tak, to uz jsem psal na jinem foru a rad to zopakuji.Hlavne at je to radsi o hodne později, ale odladene.
Nekteri delaji, jako kdyby telefon s 8.1 byl nepouzitelny, nefunkcni nebo nevim co.Kdy vyjde W10 je me tedy ukradene
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Retroboy 1. 5. 2015 22:37

Mě se líbí to upravený prostředí WP10..ale čekal jsem dřívější uvedení finální verze...bugreport je fajn,ale aktualizace nejsou moc častý..asi hodím zpátky 8,1 :D
Retroboy
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 1. 5. 2015 23:57

vrať se zpátky na wp8.1, gdr2, je to odladěné, rychlé, nemá to chybu, počkej na finální verzi w10, doufám že nás to nezklame
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Retroboy 2. 5. 2015 00:32

jsem v pasti :D Mám Visty...tak se na 8.1 nevrátím
Retroboy
Junior

Odeslat příspěvekod LukyFiRe 4. 5. 2015 10:57

Podařilo se mi aktualizovat Samsung GT-I8750 Ativ S na Windows 10 TP (OS Build: 10.0.12534.59).
Viz foto:
Obrázek
LukyFiRe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 4. 5. 2015 20:01

No moc nejasej, když se budes chtit vrátit, je mozne, ze to nepujde nebo z telefonu bude cihlička.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod LukyFiRe 4. 5. 2015 21:02

Pokud se budu chtít vrátit tak jednoduše prvedu flash.
ROMky (WP 8 GDR2, GDR3) mám stažené, udělám flash.
Při konfiguraci obnovím nastavení ze zálohy, která je na onedrive a poté počkám než si vše postahuje.
LukyFiRe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 5. 2015 21:17

Jojo takhle jednoduše to psalo hodně uživatelů :-D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka