mchat. zkousel jsem i agile, ale mchat se mi libi nekolikanasobne vic. sice umi jenom icq, ale to mi vazne nevadi, proste nema chybu...navic mi z jakehosi me neznameho duvodu moooc pripomina mirandu (kterou mam rad )
Apple Macbook White (late 2007) HTC HD2 Sony Alpha A200 (Minolta 28-85, Minolta 50)
m.cut píše:Pouzij ICQ Beta,ten ja asi nejlepsi a moc dat nebere.
Ten je dobrej, ale na Variu mi zrovna korektne nefungoval, nebo jako fungoval, ale v landscape modu byly problemy se zobrazenim... Prece jenom uz je to nejakej ten patek starej program a jeho vyvoj byl davno ukoncen, tak neni divu ze na WM5 to trochu blbne, ale pouzivam jej na Compactu a i na Variu jsem jej mel
ICQ Prelude je docela povedeny klient.. zakladni funkce splni a nezda se mi ze by bral moc kB.. Soucasny klienti sou dobry ale furt cekam na neco fakt dobryho co mi vynahradi ICQ na NB..
ja pouzivam jimm ICQ klienta ( je to java aplikacia ktoru v pohode rozbehnes na variu prostrednictvom MIDlet managera) a je to fakt azda NAJorezanejsi klient,, nebere skoro ziadne Kb a mozes si to stiahnut priamo na Vario
http://www.jimm.com
nokia 3510 >> QTEK 9100 + koss porta pro + kingston MiniSD 1GB