weather na Vario

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 16:03

chci se jen zeptat nekoho kdo pouziva, ja kto vlastne funguje..to si napr kazdej druhej den program stahne z netu(přes gprs) info jak bude a podle toho ukaže? A jaký si tam mám dát? Jakej ukazuje Čr(nejlépe jen čr) :mrgreen: díkec
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans 20 2. 4. 2006 16:28

Nejlepsi je se kouknout na pocketgear nebo handango.Jen pro cr neni zadnej,vsechny umej celej svet a vybrany mesta v danym state,prip.pokud znas kod muzes si zadat vlatni mesto.Slusnej programek je od SBSH-pocket weather,je pocestenej.Ale vim o jeste asi dalsich 6 nebo jsou soucasti ruznejch "cestovatelskejch"programu-world mate,fizz traveler....
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 16:37

no já jen že tu někdo psal že tam má jen ameriku a americký státy :-))
oki, jasný...ten link pocketgear znám, tam mám právě i vybráno..a jak to tedy funguje a kolik za to platím? Jako za provoz, mám vybranej freeware...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans 20 2. 4. 2006 17:01

Zaplatis jen za programek a pak se to aktualizuje z internetu,bud po pripojeni ke compu nebo pres gprs z varia,taha to jen par kB.To je free,jen za data.Ten programek znam,je peknej,freeware,ale umi je USA.Co se tyce placeni,tak to jde pres proficomp.cz.Cena x kurz nebo.........pak je z toho taky freeware :D Jo ale ty free stojej za ... :mrgreen:
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 2. 4. 2006 17:27

Doporucuju Spb Weather, ten se mi zdal byt nejlepsi... Navic se da integrovat do Spb PocketPlus today pluginu, cimz usetris misto na today obrazovce.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 17:30

oki oki, stáhnu ten..a jakže to je stím placením? Dá se to nějak zaplatit teda z mobilu když mám paušál? sem to ale lama :mrgreen: a jiank potřebuju něco co si pustím z TOADY a objeví se to a pak to zas vypnu, páč mám plochu today total plnou :mrgreen: i kdyz by se dala nejaka ikonka odebrat :roll:
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans 20 2. 4. 2006 18:48

Ten problem s today se odstrani programem MTUX today x.Budes mit na spodni liste obrazovky1,2,3,4 a na kazdou si nastavis co budes chtit a jen mezi nima prepinat.Stoji tusim jen 5euro nebo to lze taky vylecit :potichu .SPB je slusny,ale moc toho neumi,jen ikony a teplota.SBSH je takova mala meteo centrala,teplota,rychlost vetru,vychod,zapad slunce,satelitni snimky.....Na foru vyrobce programu,jsou pak ke stazeni skvely ikony.Gratis.Jinak jeste pekny je Marware stocks and weather today,jsou tam animovany ikony,vypada to hodne dobre..Cena je jen za program,za provoz,pokud mas neomezeny data,tak pak nic.
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 2. 4. 2006 18:53

No pres proficomp.cz muzes zaplatit za SW v korunach ( http://www.proficomp.cz/index.asp?mainm ... a&item=136 ). Jestli mas today obrazovku plnou a pouzivas Spb pocket plus, tak to pocasi muzes hodit do toho pluginu, takze ti vlastne zadny misto na today neubude :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 18:56

okej, to chápu, ale já mám data normal u t-mobile gprs..klasickej paušál... tuším 0,06kc za 1kb...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 2. 4. 2006 19:04

Me se to aktualizuje automaticky po kazdym pripojeni k PC, takze neplatim nic. Pokud to upadtnes pres GPRS, tak se preneses cca 50 kb -> 3 kc.

Hans: Vypada to, ze ten MTUX nejede pod WM5... Ale mozna delam neco blbe... Resp. jede, ale obrazovky musim prepinat tak, ze vlezu do nastaveni, nemuzu to dostat na today, coz je pak dost na pi... :)

EDIT: Ale spb weather toho umi zobrazit mnohem vic nez jenom teplotu, staci tapnout na urcity den :)

Obrázek
Naposledy upravil mousefromhouse dne 2. 4. 2006 19:13, celkově upraveno 1
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Hans 20 2. 4. 2006 19:11

Vzdyt jsem to psal,ze na aktualizaci si to taha jen par kilo.Nebo ma tm kvuli tomuhle nejak program za cca 200,na maily ap.Jinak se Ti to zaktualizuje po kazdym pripojeni ke compu,tak tam nejakej pausal mas ne?
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 19:12

SPB weather peknej.... :-)akorát city code si mám vycucat z prstu? :-)
zkusím pak ještě ten druhej
Naposledy upravil pan_Lukas dne 2. 4. 2006 19:16, celkově upraveno 1
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 2. 4. 2006 19:15

Ale je tam ceska republika :)

viz. Obrázek
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 19:20

jo už to mám :-))
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 2. 4. 2006 19:43

jéé tak to je paráda..ještě ale koupit plnou versi nějak :-) to musím, mít...
a chtěl sem se zeptat jak tam máš to papírové menu, today, pozadíá..to si vzal kde? To sem nikde neviděl...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Další stránka