No zde narazime na neznalost Palm OS, kde uz OS nabizi jine cesty prepinani aplikaci, ale bezny uzivatel o nem ani nevi, nicmene se to da resit i externi aplikaci jako u PPC a opravdu v praxi neni rodil mezi tim, jestli prepinas mezi aplikaci v pameti a cekas, az ti ji OS vykresli, nebo prepinas do aplikace, ktera sice neni v pozadi, ale je nahrana stejne/podobne rychle, jako pri prepinani procesu z pameti. Vysledek je v podstate identicky. Ne vzdy, samozrejme.
Pro zobrazeni surovych dat (text, grafika) je uplne jedno, v cem si zobrazujes OS, rozhoduje fyzicky pocet pixelu na cm2 a tam proste 480x640 vs 320x480 "prekvapive" na tu uhlopricku 3-4 cm neni opradvu extra rozdil ospravedlnujici vyssi cenu a pomalejsi reakce.
Jako kdyz se mi nekdo (driv) chlubil, ze ma na svem 14´´ monitoru stejne rozliseni jako ja na svem drahem 17´´monitoru a kdyz mu rikam, ze na takove blechy na monitoru mu kazdy hodi bobek, tak se tvaril urazene.
EDIT: dekuji xm.petr za presne doplneni mych myslenek behem psani sveho prispevku