PDA primarne pro cteni dokumentu a slovnik

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 27. 6. 2006 21:24

xm.petr píše:Napsal jsem že beru přehrávání filmu jen jako docela dobré porovnání výkonu PDA.k/quote]

Jenom mala pripominka: srovnavat n310 a TX podle benchmarku v TCPMP neni az tak uplne koser, protoze Acer ma vetsi rozliseni a timpadem je prehravani hardwarove narocnejsi...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod xm.petr 29. 6. 2006 20:13

mousefromhouse píše:
xm.petr píše:Napsal jsem že beru přehrávání filmu jen jako docela dobré porovnání výkonu PDA.k/quote]
Jenom mala pripominka: srovnavat n310 a TX podle benchmarku v TCPMP neni az tak uplne koser, protoze Acer ma vetsi rozliseni a timpadem je prehravani hardwarove narocnejsi...

tak to tedy košér je pokud je necháš přehrávat stejné video ve stejném rozlišení.
Acer n310 prostě nebrat, na kombinaci WM5+VGA nemá dostečný výkon.
PDA > T|X
xm.petr
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 29. 6. 2006 20:36

fakt ne, ver mi :) U VGA se musi vykreslit vic pixelu, timpadem je to narocnejsi.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod xm.petr 29. 6. 2006 21:48

mousefromhouse píše:fakt ne, ver mi :) U VGA se musi vykreslit vic pixelu, timpadem je to narocnejsi.

Nepochopil jsi co jsem napsal - necháš přehrávat stejné video ve stejném rozlišení ve full screen -> 320x240 tak, že ti kolem videa zůstane černá plocha na TX menší, na n310 o něco větší a video se zobrazí právě jen na 320x240 bodů jak na HVGA tak i VGA LCD.
PDA > T|X
xm.petr
Junior

Odeslat příspěvekod Kojot 30. 6. 2006 08:58

Nejak mi uni, jak to souvisi s ctenim textu a slovnikem?
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 30. 6. 2006 09:14

xm.petr píše:
mousefromhouse píše:fakt ne, ver mi :) U VGA se musi vykreslit vic pixelu, timpadem je to narocnejsi.

Nepochopil jsi co jsem napsal - necháš přehrávat stejné video ve stejném rozlišení ve full screen -> 320x240 tak, že ti kolem videa zůstane černá plocha na TX menší, na n310 o něco větší a video se zobrazí právě jen na 320x240 bodů jak na HVGA tak i VGA LCD.n/quote]

no jo, ale na to se pak neda koukat, vetsina prehravacu by default videa roztahuje co mozna nejvic, aby se vyuzilo rozliseni displeje.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Kojot 30. 6. 2006 12:15

Nojo, ale pokud to delas pro potreby testu rychlosti, tak je to jedno, ne?
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod xm.petr 2. 7. 2006 12:49

mousefromhouse píše:no jo, ale na to se pak neda koukat, vetsina prehravacu by default videa roztahuje co mozna nejvic, aby se vyuzilo rozliseni displeje.

2 Mouse : nejdřív napíšeš že to takhle nejde porovnávat že acer má VGA a TX HVGA, když ti ale vysvětlím že naopak jde, tak zase napíšeš že se na to nebude dát koukat, o to tady jak dobře napsal Kojot nejde, jde o srovnání výkonu obou PDA :roll:

Takže zpět
oquote]Zdravim, ja vim lama dotaz, ale k veci. Chci si koupit PDA, cist na nem DOC PDF, pouzivat slovnik. vse ostatni jako treba wifi je bombonek navic. Potrebuju aby text byl citelny pokud mozno za vsech svetelnych podminek (slunicko ) Co mam poridit?
Z novych me laka Palm TUNGSTEN TX ale trosku se bojim abych zas nekupoval zbytecne BMW a pak zda slovnik umi bezet na pozadi, pripadne program na cteni Jinak bych asi musel jit do nejakych wokenich PDA ;(
Prosim o dobre rady

Má odpověď na úvodní otázku co pořídit - ja bych pořídil Palm TX, BMW to není, spíš takovej VW a HiRes+ je pro dokumenty ideální rozlišení :wink:
Pro PalmOS5 navíc existuje nepřeberné množství aplikací právě pro čtení ebooks a dokumentů v různých formátech a každý si může vybrat přesně to co potřebuje.
Pokud jde o slovníky má zkušenost je taková že přepnutí se z dokumentu (d2g, cardtxt, palmfiction) do slovníku a zpět je v PalmTX velmi rychlé.
V případě PDF lze navíc i z PalmPDF provést export textu do palmdoc formátu a s tím pak velmi rychle pracovat třeba v cardtxt.
Naposledy upravil xm.petr dne 2. 7. 2006 13:22, celkově upraveno 3
PDA > T|X
xm.petr
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 2. 7. 2006 12:54

no oukej, oukej, beru : ) nak sem se v tech postech ztratil : )

EDIT: ale stejne mi prijde porovnavani vykonu pomoci TCPMP trochu ujeety, nemuzu si pomoct...
mousefromhouse

Předchozí stránka