W2003se vs. W2005

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AmPedro 27. 6. 2006 20:50

will27 píše:ze restart max. jednou do mesice a master reset jsem delal kvuli spatne nainstalovanym vecem...
Btw. Treo 650 uz prekonano davno bylo..

:D chlape tebe praštila pavlač nebo rovnou sám exitující BG.
Nevím ale poraďte mi někdo jak se dá třeba na Smybian nebo PalmOS něco špatně nainstalovat?
Treo 650 a jeho mladší bartříček 700p jsou i přes stamilióny doláčů investic MS a Nokie pořád prvotřídní smartphony kterým se právě MS+hw otroci a Nokia snaží vyrovnat ... marně :lol:
jo a pokud už je někdo v použitelnosti alespoň blízko trea, tak je to Nokia a SE se svými smarty.
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety," observed Benjamin Franklin, "deserve neither liberty nor safety."
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 27. 6. 2006 21:27

AmPedro: will27 pravdepodobne myslel aplikace, ktery po nainstalovani delaji na zarizeni problemy. Neboj, i pro PalmOS takove existuji : ) Napriklad Piloc ; )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod blanka 28. 6. 2006 06:05

mousefromhouse : tak už vím, jak je to s N9300. Přítel jí měl, ale hoooodně brzo šla do "světa", jak jsi psal - pomalá.....v podstatě špatný mob, ale s N9500 vyšla i N9300 velmi pozměněná a vylepšená, takže je v aplikacích stejně rychlá, jako 9500, což jsem ještě včera doma prubovala a nějak pomalá mi teda nepříjde.

Co se týká Motoroly - nový WM 2003 jsem tam nenahrávala, do 2005 nejdu. Problém WM ale nemá jen MPx200, je tö problém všech smartů ať už v jakékoliv četnosti. Mobil je krásný, rychlý, mě vyhovoval, ale když tam nemám 99% spolehlivost, že večer vypnu všechny aplikace a ráno mě nevzbudí, tak se prostě nedá nic dělat.

a ještě prosím, dejte mi odkaz na to Vario, kouknu na to. Díky
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod blanka 28. 6. 2006 06:29

:) tak jsem si to Vario našla a celkem vypadá dobře. Zjistím negativa pozitiva a dám vědět.

Proč sem vůbec lezu. Tak hezky jsem měla vybráno a teď mám brouka v hlavě, sakra. :lol: :lol: :twisted:
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 28. 6. 2006 10:40

blanka píše:...vyšla i N9300 velmi pozměněná a vylepšená, takže je v aplikacích stejně rychlá, jako 9500, což jsem ještě včera doma prubovala a nějak pomalá mi teda nepříjde...t/quote]

Myslíš 9300i? Ta má navíc wi-fi a neměla by se překlápět.

Na to Vario jsou recenze tady:
http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=241
http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... w&iden=122
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod will27 28. 6. 2006 10:58

To AmPedro: Jak rikal Mouse,je to kvuli aplikacim,ktere delaji neplechu...(spatne jsem se vyjadril) Mel jsem i parek homescreenu,ktere mi udelali neplechu a byla videt jen cerna obrazovka... Ale kdyz uz mam ted vse v behu a neinstaluji,tak si na stabilitu nemuzu stezovat a je lepsi nez napr. u Siemense S65...o 6681 ani nemluve... A navic me prekvapilo,ze s prubeznym zaplnovanim pristroje nevidim zadne zpomalovani...
To Blanka: Radeji si vsechno osahej,abys pak nekoupila zajice v pytli... I kdyz v Eurotelu se tenkrat hodne kroutili,kdyz mi meli Qteka vybalit z krabice a jen ukazat... No ale nakonec si mnuli ruce jak oni,tak ja :lol:
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod blanka 28. 6. 2006 13:31

user: ne, myslím normální n9300, I..čková je moc drahá. :(
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod blanka 4. 7. 2006 07:03

Jak to dopadlo? :twisted:

:D , Motorola MPx200 prodána, už mám Nokii 9300. :lol:
blanka
Junior

Předchozí stránka