W2003se vs. W2005

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kojot 26. 6. 2006 23:10

Nechapu lidi, co jsou ochotni mit telefon bez klavesnice. Ta je rekl bych, temer zasadni a oddeluje nepouzitelne pristroje od spickovych. Nikdy nebyl uspesny mobil s nejakou podivnou ci dokonce nepritomnou klavesnici.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod blanka 27. 6. 2006 05:59

mousefromhouse: proč myslíš? Přítel ho měl a v pohodě (krom pomalého netu, což stejně moc nepoužívám). Teď má N9500. Napiš mi proč není dobrý. Díky
Vycházím z toho, že 1-nechci mob bez OS, 2-dalo by se to vyřešit obyčejným mobilem a PDA, ale nechci dva kusy.3-chci stabilitu, což MPx BOHUŽEL nemá. 4-nechci mob na mp3, fotky ... a takové kraviny, chci word, čtení knih, navigaci (což máme u N9500 a dá se použít u 9300)...a další potřebné věcičky, prostě pracovní telefon.
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod Kojot 27. 6. 2006 08:06

to blanka: nenech se zvyklat, kazdy vi, ze MS telefony neumi a kazdy, kdo s nim potrebuje opravdu pracovat se ohlizi po spolehlivejsich pristrojich. Drzim palce.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod will27 27. 6. 2006 10:08

To Blanka: Zkusila si WM5... Osobni zkusenost za pul roku pouzivani je takova,ze restart max. jednou do mesice a master reset jsem delal kvuli spatne nainstalovanym vecem... Nevim jak to je Mpx200, ale WM 5 mi prijdou mnohem stabilnejsi,nez napriklad Symbian,ktery sem musel za pul dne restartovat rovnou dvakrat(6681).... N9300 te zabije svou pomalosti,protoze nez na ni prectes zpravu,nebo se dostanes do nejake slozky,tak dostanes chut na jiny telefon..
To Kojot: Nejedl si nahodou vtipnou kasi? ... Btw. Treo 650 uz prekonano davno bylo..
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kojot 27. 6. 2006 11:00

To will27: no davno, asi tak pred mesicem :D Treo 700p a jeste prozatim jen CDMA u amiku. Ale HW je vpodstate stejny, jen lepsi foto (k cemu) a vyladeny OS, coz mi za upgrade nestoji.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 27. 6. 2006 11:03

Blanka: rozebiralo se to trochu tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=11552

ve zkratce: pomala, nema vibrace, klavesnice je nepodsvicena, preklapi se, maly vyber aplikaci, neohrabany ovladani kvuli absenci dotykovaho displeje atd. To uz radsi vem treba Treo 650.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Kojot 27. 6. 2006 11:59

mousefromhouse píše:Blanka: rozebiralo se to trochu tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=11552

ve zkratce: pomala, nema vibrace, klavesnice je nepodsvicena, preklapi se, maly vyber aplikaci, neohrabany ovladani kvuli absenci dotykovaho displeje atd. To uz radsi vem treba Treo 650.

No ja ti nevim, ale pokud blanka, resp. jeji pritel pouzival 9300 a ted pouziva 9500 tak asi o tom bude vedet "trochu" lepe a vice nez ty,nehlede na to, ze si s tim urcite "pohrala" a vi, jestli ji to vyhovuje. Proc ji vnucujes svoje nazory?
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 27. 6. 2006 13:14

Ja nikomu svoje nazory nevnucuju, to bylo jenom konstatovani, nerad bych, aby dopadla jak ja : ) Dal jsem za ten kram asi 17 tisic a po nekolika tydnech sem to prodaval o nekolik tisic levneji, akorat se snazim varovat, jestli si ten mobil chce i pres to koupit, tak prosim, me do toho nic neni, : ) Navic v te diskusi na C4Y moje zkusenosti potvrdil dalsi clovek.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod blanka 27. 6. 2006 14:26

kluci klid a dík za rady :wink:
N9300 mám možnost mít za nějakých 11.500,- novou, Co by jste mi teda doporučili kolem této částky,. ale opakuji - nechci dva přístroje !!!!!
Aplikace mi nepřipadají pomalé, internet ano. Podsvícení chybí, to je pravda, ale dá se to. Je pravda, že jsem si s ní pohrála, jak n9300, tak n9500, ale jelikož net na mobilu moc nepoužívám, tak 9500 je drahá a v podstatě je pro mě stejná jako 9500ka.
Co se týká Motoroly - jsme spokojená, mám fleš na WM2003 na 2005 se bojím.Je několik názorů, že nefunguje, jak má. Mě vadí, že se seká a já to nevím. A když vás nevzbudí do práce, tak to naštve. N9300 ani N9500 se nesekla ani jednou.
Tak vás prosím, co by teda bylo k mání (nového) za podobnou cenu a funkci.
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 27. 6. 2006 14:33

Kup si Vario a trošku ho přetaktuj:). Navíc má wi-fi, což např mně by se dost šiklo (na Praze 5 ho máme zdarma :D ). Hlavně by mě na Nokii s*ala absence vibrací.

mimochodem, měla jsi na MPx nejnovější 2003 romku?
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 27. 6. 2006 15:01

Ja bych taky doporucil Vario, ma navic Wi-Fi, podsvicenou klavesnici (na ktere se IMHO lip pise, kdyz drzis mobil v ruce), je pro to vic aplikaci, ma vibrace a budik budi vzdycky, kdyz budit ma : )...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Levi501 27. 6. 2006 15:18

No, pokud jde o Compact I, tak snad, ale Compact II je snad jen o petikulo drazsi, ma WM5 a ovladat se da vetsina funkci jednou rukou s prehledem. Co se tyce nedostatku HW klavesnice, tak to je vec preferenci. Ja osobne bych HW klavesnici po tom, co jsem o Variu slysel, nechtel. Neustale se vysouva, vrze, zasekava se, uvolnuje se atd. A mimochodem mi CII jeste nikdy nezamrzl, tak nevim, ale spis to bude prackama, nez pristrojem a OS...
Levi501
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sramo 27. 6. 2006 15:38

neni uz to rochu OT :D
MotoMoto Gé, ou jééé
sramo
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 27. 6. 2006 15:42

trošičku :potichu
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kojot 27. 6. 2006 16:32

Vy ste mi teda radci, chudat balnka. Hele blanko, pokud te z nejakeho duvodu iritovala funkcnost mpx200, nebo 220? tak te u komunikatoru s WM 2003/5.0 bude iritovat jeste vice ty same problemy, takze to asi neni reseni.
Kojot
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka