Prosím o radu ...

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 12:53

Ahoj,
chci si koupit nový telefon a kluci ve škole říkají, že si mám koupit něco s těma vindousema. Koukla jsem na stránky nokie (tuto značku chci) a nic takového jsem tam nenašla.
Může mi někdo poradit jaký model a kde si ho mám koupit.
Chci si v tom telefonu stahovat poštu a chatovat s holkama přes ICQ.
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Coyotte 12. 9. 2006 13:00

Taky asi záleží na tom kolik do toho chceš nebo můžeš vrazit? :hm
Samsung Galaxy S4, White + Kingston 8GB

Winner never quit, quitter never win.
Coyotte
Junior

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 13:01

Mám odloženo tak asi 10.000 korun
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YAMATO 12. 9. 2006 13:02

Nokii s "vindousema" neseženeš. Ostatně na to, co požaduješ, je stajně není potřeba.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 13:05

Aha, tak co si mám tedy koupit?
Když já mám strach, že nic jiného nedokážu ovládat, kamarádka má toho velkého rozdělávacího Sonyericsona a to je nějaké moc složité :(
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martynos 12. 9. 2006 13:10

Já mám Sony Ericosson K750i a stahuju emailovou poštu i s přílohama a v pohodě chatuju přes icq.
Mobil s operačním systémem je jen pro ty co jsou mobilní maniaci, co potřebují, aby jejich mobil uměl takřka vše, něco jako počítač.
Ale pokud nemáš větší potřeby než uvádíš, tak Ti tento mobil doporučuji. Můžeš ho rovnou používat jako foťák, má 2Mpx s autofokusem, takže už jsou z toho použitelné fotky i klidně na vyvolání. A dá se taky použít jako MP3 přehrávač. V balení dostaneš kabel na nahrávání muziky a stahování fotek a taky sluchátka na muziku s hendsfree a to vše za cenu 6500kč. Akorát, pokud bys ho chtěla používat jako MP3 tak je dobré si dokopit pamětovou kartu, tak za 1000kč.
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod Martynos 12. 9. 2006 13:13

A ovládání tohoto telefonu K750i je podle mě naprosto jednoduché no můžeš si to zkusit sama na adrese http://www.k750i.net/?p=tryphone ;)
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 13:17

No foťák tam chci taky. Tak já se na ten telefon někde v obchodě podívám, ale stejně mám raději tu nokii.
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 13:18

Martynos píše:A ovládání tohoto telefonu K750i je podle mě naprosto jednoduché no můžeš si to zkusit sama na adrese http://www.k750i.net/?p=tryphone ;) /quote]

Díky, večer se na tu stránku podívam.
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martin Spáčil 12. 9. 2006 13:26

Zkus se podívat na Nokii N72 (http://www.mobilmania.cz/mobily/detail.asp?id=423). Já ji asi budu kupovat manželce.
HTC Touch
TomTom One v4 Apl. 7.120 8459, Eastern_Europe 680.1536
Martin Spáčil
Junior

Odeslat příspěvekod Coyotte 12. 9. 2006 13:27

Chiquita Bonita píše:Když já mám strach, že nic jiného nedokážu ovládat, kamarádka má toho velkého rozdělávacího Sonyericsona a to je nějaké moc složité :(a/quote]

To je problém všech, kteří chtějí přejít z Nokie na jinou značku. Ať se to někomu líbí nebo ne tak Nokia je blbuvzdorná. :D
Samsung Galaxy S4, White + Kingston 8GB

Winner never quit, quitter never win.
Coyotte
Junior

Odeslat příspěvekod Martynos 12. 9. 2006 13:28

Jo, to my říká spousta lidí, že radši nokii, ale když jim řeknu co za stejnou cenu dostanou od nokie a od Sony Ericssonu, tak pokud nejsou padlí na hlavu nebo nejsou zarytí nokiáři, tak jdou k Sony E. ;)
A na té stránce když klikneš na ten obrázek, tak musíš chvíli počkat. Chvilí to trvá než se to načte. A pak už ho můžeš ovládat jako bys ho měla v ruce. Alespoň budeš vědět do čeho půjdeš. ;) A když my napíšeš mail, tak Ti pošlu nějaký fotky co jsem s ním nafotil a můžeš posoudit, jesli by ti ty fotky vyhovovali. Nebo když budeš tady chvíli hledat, tak je tady i forum, kde jsou na ukázku právě fotky z toho telefonu. :)
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod Martynos 12. 9. 2006 13:31

Coyotte píše:
Chiquita Bonita píše:Když já mám strach, že nic jiného nedokážu ovládat, kamarádka má toho velkého rozdělávacího Sonyericsona a to je nějaké moc složité :(a/quote]

To je problém všech, kteří chtějí přejít z Nokie na jinou značku. Ať se to někomu líbí nebo ne tak Nokia je blbuvzdorná. :D//quote]

Nesouhlasím. Byla blbuvzdorná. Protože dřív toho moc neuměla. Ale když má teť ty nový modely co toho úmí víc, tak je v tom totální zmatek. Vůbec se v kamarádově nokii nevyznám. Tedy ne že vůbec, ale dá my to práci najít nějakou věc, co chci a když nepatří mezi ty běžně používané.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod Dan Black 12. 9. 2006 13:33

Milá Chiquito, drž se banánů a neřeš mobily... 8)
"Seznamte se... Mr. Black"
Dan Black
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 12. 9. 2006 14:19

Čikito, smartphone si nepořizuj, zdá se, že ten SE K750i je pro tebe jako dělanej. A ještě ušetříš. Se smartem bys měla akorát starosti. A co se týče nokií, že by byly tak blbuvzdorný, no, nevím nevím. Dneska jsem nastavoval email na N6103 a byl to porod. Nastavení roztahaný do spousty různejch nabídek, podnabídek a podobnejch nesmyslů, při pokusu něco nastavit různý nesmyslný hlášky jako třeba "nastavení nenalezeno, kontaktujte operátora" a podobně...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Další stránka