Prosím o radu ...

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martynos 12. 9. 2006 14:25

USER47 píše:Čikito, smartphone si nepořizuj, zdá se, že ten SE K750i je pro tebe jako dělanej. A ještě ušetříš. Se smartem bys měla akorát starosti. A co se týče nokií, že by byly tak blbuvzdorný, no, nevím nevím. Dneska jsem nastavoval email na N6103 a byl to porod. Nastavení roztahaný do spousty různejch nabídek, podnabídek a podobnejch nesmyslů, při pokusu něco nastavit různý nesmyslný hlášky jako třeba "nastavení nenalezeno, kontaktujte operátora" a podobně...k/quote]

Přesně tak. :tleskani
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 16:59

Byla jsem se podívat na ten sonyericsson K750 a moc nadšená z něj nejsem, má dost složité ovládání a vůbec není pěknej.
Prodavač říkal, že prej se ty eriscssony dost kazej a že si mám radějí koupit nokii, tak já fakt nevím :(
Jeden kluk vedle z baráku má nějaké treo, prej na něm jede všechno, jaký je to telefon?
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Domo 12. 9. 2006 17:06

SE 750i je fakt dobrý telefon,ale je už starší.Pokud máš 10 tis.kup si N 6233,nic lepšího udělat nemůžeš.Můj názor.
Domo
Junior

Odeslat příspěvekod hudys 12. 9. 2006 17:06

koukam,ze bys stale radsi slozitejsi a drazsi telefon!od nokie,pres SE po Treo!hmm,pekny!ja mel smybianovou nokii a uz rikam nikdy!!!!na co??jen jsem s ni mel starosti!ted mam k800 jsem nadmiru spokojen a vse co potrebuji tam mam!!
S24U/T-Rex 3
hudys
Junior

Odeslat příspěvekod hudys 12. 9. 2006 17:08

no N6233,celkem dobra volba,pokud chces Nokii,tak ho poslechni!!ale symbian a windows,to ani nevyuzijes
S24U/T-Rex 3
hudys
Junior

Odeslat příspěvekod jamal 12. 9. 2006 17:12

treo je pro tebe asi zytečný,a podle mejch zkušeností je ovládábí na treu složitější jak na SE-treo je smartphonekterý běží na Palm OS-karty,qwerty klávesnice,velkej displej,foták,video a spusta jinejch věcí jako třeba Word nebo Excel.Kluk od na proti z baráku ale taky může mít Treo 700w a to namísto Palmu má Windows
JAMAL for MM
jamal
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Chiquita Bonita 12. 9. 2006 19:23

Asi si koupím to treo, teď jsem si ho půjčila od toho kámoše a je moc pěkné a rychlé.
Děkuji všem za pomoc a někdy zase pápá :)
Chiquita Bonita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 12. 9. 2006 19:45

Hmmmmmm :hm
Johny[CZ]
Junior

Odeslat příspěvekod PatrikL 12. 9. 2006 20:30

jj, treo je super voľba :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naposledy upravil PatrikL dne 12. 9. 2006 21:16, celkově upraveno 1
PatrikL
Junior

Odeslat příspěvekod Martynos 12. 9. 2006 20:35

Hodně štěstí při nastavování mobilu na Jimmm a td. užiješ si. No ale když nokia je pro tebe... tak prosím:)
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 12. 9. 2006 20:51

nn, chiquita bonita neni vubec trocken : )), je to jedna moje byvala spoluzacka ze zakladky a je to fakt kocka :))
Naposledy upravil mousefromhouse dne 15. 9. 2006 15:23, celkově upraveno 1
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod kodl 12. 9. 2006 21:53

mouse: Ale blondata bude, ze jo...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kojot 12. 9. 2006 21:59

mousefromhouse píše:nn, chiquita bonita neni vubec trocken : )), je to jedna moje spoluzacka ze zakladky a je to fakt kocka :))

No vida, dve Trea v jedne tride, tak se mi to libi. Kde jsou ty casy kdy kdo mel pipaci digitalni hodinky,byl king., holt casy (resp. tech. hracky) se meni :)
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod xm.petr 12. 9. 2006 22:15

2 mouse:
Treo přímo pro tebe už je na cestě, koncem září ho začne prodávat Vodaf... v Austrii.
Dnes ho totiž palm konečně oficiálně ukázal a vystavil na web http://www.palm.com/europe/
Obrázek
až na WM pěkný :wink:
PDA > T|X
xm.petr
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 12. 9. 2006 23:25

xm.petr: Me na nem chybi ta antena...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka