Mozzila minimo

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kodl 10. 10. 2006 19:27

Už jste někdo zkoušel tenhle prohlížeč webu pro wm5? Mě to dokázalo komplet zamrznout celý MDA, nefunguje mi připojení k netu a udělalo mi to bordel v SMS (viz jiný thread). Máte někdo jiné zkušenosti?
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 10. 10. 2006 21:14

Me vzdycky prisla jako nejrychlejsi a nejpaktictejsi OperaMini, jinak pokud trvas na necem "plnohodnotnym", tak muzu doporucit NetFront
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Pade 10. 10. 2006 21:49

prej mozzila "mimino" :mrgreen:
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod phaeton_esc 10. 10. 2006 22:30

zkusenosti stejne, vetsinou zamrzla pri pretoceni displeje (vysunuti klavesnice)..nelibi se mi vubec, nejlepsi je asi pie plus, pripadne opera mini
Apple Macbook White (late 2007)
HTC HD2
Sony Alpha A200 (Minolta 28-85, Minolta 50)
phaeton_esc
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 11. 10. 2006 17:12

Mel jsem OperuMini, ale platit za ni 30USD se mi nechce a nejak se mi nepodarilo stahnout fcni crack... Proto jsem zkusil tohle. Od ty doby mi VUBEC nefunguje pripojeni k netu! Znovu jsem ho prenastavil a nejde s tim hnout. Zkratka se vzdy objevi hlaska: neznamy problem :-/

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Yngwie 11. 10. 2006 17:36

To bude formátek jak vyšitý :-)
What is the best? NOKIA is the best!
Nokia 720 NMT->6150->8210->3310->6210->6310i->6230->E60 & N95 + 2GB Kingston + Koss Porta Pro
Compaq iPAQ 3970 + Linux

Bavte se o Nokiích jen s Nokiisty :wink:

Symbian rulezz :wink:
Yngwie
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kodl 11. 10. 2006 18:06

Yngwie: Dík za podporu :? Ale asi jo. Samozřejmě nemám žádné obnovení. Ale stejně jsem HR plánoval, jěště jsem ho od koupení Varia nedělal a furt do toho něco cpu. Nu o víkendu se do toho pustím, teď nemám, čas, ale je to tragédie bez připojení... Takový poloviční zařízení :-/

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavelbee 31. 10. 2006 08:48

To minimo 016 se mi pri surfovani neseka.ani pri otevirani varia.Jo kdyz jedu ve vice programech,tak se nekdy minimo samo ukonci.Jinak mi to zasekava vario pri
stahovani z rapidshare.Musim to restartovat :oops: .Minimo 015 byla asi bezproblemova,ale
pri stahovani z rapidshare to ukladala do hlavni pameti a ne na kartu.Jestli znate zpusob,aby to 015 z rapidshare ukladala ve variu na kartu tak napiste :hm .Nebo jde stahovat z rapidu na variu jinym prohlizecem :?:
pavelbee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Narcissus 6. 4. 2007 20:49

kodl píše:Mel jsem OperuMini, ale platit za ni 30USD se mi nechce

Asi jsi se spletl, ale Opera Mini je zdarma. Anebo jsem něco nepochopil já.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 6. 4. 2007 21:07

Jo, to jsem tenkrát napsal blbost. Opera mini je zdarma, ale já měl na mysli Operu PPC - ta je placená, ale hodně dobrá.

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Narcissus 7. 4. 2007 00:58

Aha, ani jsem si nevšiml, jak je ten příspěvek starý, to bych na něj nereagoval :).
"Velká" Opera je dobrá, ale moje hranice za prohlížeč je 400 Kč, takže zatím budu vyčkávat.
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 7. 4. 2007 08:49

Jojo, už je to půl roku. Myslím, že podobných perliček "začátečníka" by se tu dalo vyštrachat víc :oops:
Ale souhlasím s tebou, 30USD za webový prohlížeč je zkrátka moc. NetFront se ni nepodařilo rozběhnout (ani jsem se moc nesnažil), OperaMni se mi nelíbí, takže používám IE (v tom PPC se to dá ještě překousnout...).

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod modry.neon 7. 4. 2007 11:40

ja mam kompletni operu ale po 30 dnech to chtelo zaplatit, ale ja to radsi cracknul, je to sqely prohlizec. Ale radsi si zaplatim jine veci, na ktere nesezenu crack:)
MDA Vario + 2gb Kingston miniSD
Nokia 6260 + Kingston 512 mb
MSI Megaplayer 536 4gb
Koss PortaPro
modry.neon
Junior

Odeslat příspěvekod Narcissus 8. 4. 2007 01:26

Jo jo, to je klasický přístup čecháčka - není co dodat ;)
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 8. 4. 2007 18:36

modry.neon píše:ja mam kompletni operu ale po 30 dnech to chtelo zaplatit, ale ja to radsi cracknul, je to sqely prohlizec. Ale radsi si zaplatim jine veci, na ktere nesezenu crack:)

Pro tentokrát tě jen odkážu na bod 2 TOHOTO článku. Příště budu mazat ;-)

kodl
VIP uživatel

Další stránka