jak hromadně vyčistit kalendář?

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 14. 10. 2006 09:24

je jedno jestli přímo v telefonu,nebo pomocí Outlooku...nějakou záhadou se mi ke každému dni v kalendáři do telefonu zapsaly tři události..v telefonu mi to jde v nabídce odstranit jen po jednom, a z toho bych se asi zbláznil, odstraňovat přes tisíc položek.. chtěl jsem to pomocí Outlooku,ale nemůžu tam najít volbu, jak ho hromadně vymazat,opět to šlo jen po jednom.. díky za radu
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod YPO 14. 10. 2006 09:53

resil jsem neco podobnyho pred casem a nikdo mi neporadil :-)).......takze jsem smazal po jednom udalosti v Outlooku a udelal synchronizaci s telefonem.....je to taky pakarna ale mensi nez to delat v telefonu
6230i - Razr V3 Black - SE P910i - N 73
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 14. 10. 2006 09:56

jako fakt jo? :shock: tak to je maras..jestli nebude jednodušší přeinstalovat Outlook a ten poté s telefonem sesynchronizovat..s tohohle bych se totiž fakt zbláznil..ale díky za odpověd´
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod YPO 14. 10. 2006 10:06

no nevim jestli tam po odinstalovani nezustane zalozni soubor ktery se automaticky zase objevi po instalaci.....to je asi spis otazka na odbornika :shock:
6230i - Razr V3 Black - SE P910i - N 73
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod Abraxas 14. 10. 2006 10:16

Ale vždyť v telefonu je možnost "odstranit všechny poznámky". (mám nokii 6280, 6234 a tam to jde)
Abraxas
Junior

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 14. 10. 2006 10:22

já tohle měl v SE taky,ale v Qteku nevím..nemůžu to najít,jestli to vůbec je.. možná to jde vymazat někde v registrech, případně ve Složce Windows by to mohlo být..nevím :oboze
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 14. 10. 2006 12:16

Co udelat zalohu pres nejaky externi program, udelat HR, a pak obnovit vse, krome PIM ?
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 14. 10. 2006 12:25

uvažoval jsem nad MR.. jen jsem ho dělal včera... už jsem si přeinstaloval Office a mám kalendář úplně čistý, jen se mi ted´ kalendář při synchronizaci zase zahlcuje z mobilu, a to i když dám, aby se kalendář s Outlooku nahrál do telefonu..divné no..ještě si s tím pohraju
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod Trckn 14. 10. 2006 12:52

Na palmu staci smaznout calendar.pdb a je vymalovano, predpokladam ze mas PoPelniCi, takze preji prijemnou zabavu pri promazavani kalendare den po dni :lol:
Trckn

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 14. 10. 2006 12:56

Pocket PC fakt nemám..ale díky za přání...přej a bude Ti přáno :pozor2 :lol:
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 14. 10. 2006 16:22

vyřešeno...poctivou ruční prací :)
Chrono Leggionaire
Junior