ICQ klient na WM5

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kodl 16. 11. 2006 21:42

Tak moje trápení s ICQ klienty pokračuje.
Na doporučení jsem vyzkoušel uIM Messenger. Resp jsem se pokusil vyzkoušet. Připojený sice jsem, ale nenačte se mi kontakt list. A kytičku jsem nedonutil zezelenat (viz screen převzatý z netu).
Neřešil někdo obdobný problém?

Obrázek

//Kodl: Změněn název threadu
Naposledy upravil kodl dne 8. 3. 2007 10:39, celkově upraveno 1
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jerry7650 19. 11. 2006 15:07

Me se taky nedari...
Obecne je to s ICQ klienty na MDA (PDA) dost bida :?
Pouzivam Agile, ale ten se obcas seka, ted se mi nahrala nova verze a misto textu mi chodi paznaky (stara verze zas vynechavala nekdy ceske znaky).
Jinak fakt bida. Original ICQ je prehistoricka verze, uIM nejde rozjet, mChat neustale cosi nacita a je chaos v kontaktech.....

Cekal bych, ze budou mraky freewaru a nic:-/
Jerry7650
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 19. 11. 2006 16:37

Ja sem na Variu pouzival origo ICQ beta a vcelku sem byl spokojenej...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Luki99 19. 11. 2006 16:47

Ja pouzivam ICQ,.,.mChat tiez iba odosielalo data a nic ine nerobilo,Agile mi isiel cca 10min a PDA sa kuslo,.. Najviac co mi ide je ICQ PocketPC
Luki99
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 19. 11. 2006 17:18

Agile je hlavně už placenej i pro WM :-( Kdybych s ním neměl problémy viz zde, tak bych ho snad i zaplatil. Jesli se nepletu, tak v tom původním ICQ beta nešli posílat soubory. To považuju za chybu...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kodl 19. 11. 2006 18:01

Se mi podařilo udělat screen: Dostanu se max do téhle fáze:
Obrázek
Naposledy upravil kodl dne 19. 11. 2006 18:31, celkově upraveno 1

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jerry7650 19. 11. 2006 18:22

Luki99 píše:Ja pouzivam ICQ,.,.mChat tiez iba odosielalo data a nic ine nerobilo,Agile mi isiel cca 10min a PDA sa kuslo,.. Najviac co mi ide je ICQ PocketPC

JJ, origo ICQ mi jako jedine jede, ale myslim taky neumi diakritiku a celkove je uz dost zastarale (ve srovnani s Agile - neni historie, zalozky, fotky). Skoda ze utnuli jeho vyvoj :cry:
Jerry7650
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kodl 19. 11. 2006 18:33

Tu orig ICQ betu jsem teď zkoušel. Zprávy se nedají posílat přes hw klávesnici, ale jen stylusem, takže je vlastně k ničemu :-( O chybějících záložkách ani nemluvím

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod x.lamicka 19. 11. 2006 19:21

Problém je řešen zde: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=18570

Bez jediného problému chodí klient Anastasia.

Obrázek
x.lamicka
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 19. 11. 2006 19:45

A ta anastasia korektně zobrazuje diakritiku? Dají se posílat soubory? Je to free?Hoď sem nějaký link. Google mi nic koudného nenašel

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KUZELNIK (novy) 19. 11. 2006 19:51

Tiez ficim na ICQ beta.
Ale co mi vadi, ze prichadzajuce spravy sa mi nezobrazia priamo na ploche(ako napr. nova SMS), ale treba otvorit program aby som zistil ze mam spravu. Lebo casto ho musim miimalizovat.Nedokaze to nejaky klient?
KUZELNIK (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luki99 19. 11. 2006 19:57

Jerry7650 no na bezne pisanie ked niesom za PC staci,,..
Luki99
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 19. 11. 2006 20:14

KUZELNIK: Tohle dokáže agile a právě tenhle uIM Messenger

kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 21. 11. 2006 18:34

Jinak, ted sem zjistil, ze ve verzi pro PPC se da stahnout VeriChat http://www.verichat.com/verichat_ppc/index.html . Tak to kdzytak vyzkousej, protoze palmi verze je uplne ten nejlepsi IM klient, kterej sem kdy na mobilu pouzival. (napr. zobrazovani statusu, ukazuje, jestli ten druhej pise a hlavne ma perfektne vyreseny posilani souboru. Muzes poslat cokoliv, akorat to ma velkou vyhodu v tom, ze se to uploadne na server verichatu a prijemci prijde link na stazeni, coz znamena 100% kompatibilitu se vsema klientama)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Jerry7650 22. 11. 2006 14:37

mousefromhouse píše:Jinak, ted sem zjistil, ze ve verzi pro PPC se da stahnout VeriChat http://www.verichat.com/verichat_ppc/index.html . Tak to kdzytak vyzkousej, protoze palmi verze je uplne ten nejlepsi IM klient, kterej sem kdy na mobilu pouzival. (napr. zobrazovani statusu, ukazuje, jestli ten druhej pise a hlavne ma perfektne vyreseny posilani souboru. Muzes poslat cokoliv, akorat to ma velkou vyhodu v tom, ze se to uploadne na server verichatu a prijemci prijde link na stazeni, coz znamena 100% kompatibilitu se vsema klientama)

Tak jsem to zkusil a nic moc. Celkem zmatene ovladani a navic to neumi cestinu ani jednim smerem.
Jerry7650
Kolemjdoucí

Další stránka