ICQ klient na WM5

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod carnero 21. 8. 2007 10:24

Moje nejoblibenejsi gsICQ. (http://mgslab.com/)

Obrázek

Je spolehlive, umi bezet v trayi, nezere moc dat, ma bohate moznosti nastaveni. Jedinou nevyhodou muze byt, ze neumi jiny protokol nez ICQ.
poznal jsem Symbian... proto uz ho nikdy nechci!
carnero
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 21. 8. 2007 10:49

Carnero: Zeptám se na jedinou otázku: Dá se odesílat zpráva tlačítkem ENTER?
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod carnero 21. 8. 2007 11:42

kodl: Odpovim jedinym slovem: ANO (tedy alespon enterem na SW klavesnici, HW nemam).
poznal jsem Symbian... proto uz ho nikdy nechci!
carnero
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 21. 8. 2007 18:01

aha..66kb na tristvrt hodiny nie je zle..az nato ze mam nieco okolo 200 kontaktov...ale snad to 10mb mesacne vykryje...zas kazdy den by som to nepouzival...ked som pri PC nemusim hadzat formu cez mobil :wink: a vazne ide mi len o text smaile a data...tie subory ako som pisal aj v tej inej teme by bol len luxus ktoremu by som sa neurazil... 8)
a diky asi ked budem mat mobil ako prveho vyskusam qipa :wink:
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod tonic 28. 8. 2007 19:14

ja pouzivam mChat a je Ok. Ale mohli by ste mi poradit ci je mozne Google Talk pouzit cez Jabber plugin v mChat? a ak ano, ake su nastavenia, lebo uzivatel@gmail.com nejak neberie:(
Najprv Fabia Combi 1,4 8V, teraz Thalia 1,4 8V:)
tonic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4ever 31. 8. 2007 01:10

tiez som zacal pouzivat mChat, zatial sa mi javi ze mi bude najviac vyhovovat aj z vyssie menovanych.
QIP - je dlhie vydany no ma bugy v CL a navyse mi neodosiela na Jimma, nakolko dost ludi v mojom okoli pouziva na mobile prave Jimma QIP nevyhovel
Agile - je planety, a na to ze je plateny by mohol poskytovat viac funkcii, v podstate v nom nic nove neni uz hodnu dobu
Skusil som aj prelude, anastacia a ine no nevyhovovali

No chcel by som sa spytat ak ste sa niekto pokusali spojazdnit javovy JIMM na WM5, mam Orange SPV M700 a nejako mi nejde pripojit, skusal som origo verziu a aj upravenu od Xattab, aplikacie Opera mini 3 a 4beta nemaju problem sa pripojit k netu, pouzivam OWmini APN internet alebo internet.vip, JIMM sa zacne prihlasovat, pokial som na icq na pc tak ma odhlasi no jimm zatuhne, pri xattab verzii zatuhne pri "Sending client ID" potom preskoci prihlasovanie na IP no dalej sa uz nic nedeje.

I ked je JIMM java vyhovuje mi najviac, hlavne upravena Xattab verzia poskytuje mnoho vylepseni co ho podla mna radi medzi popredne ICQ aplikacie pre mobilne zariadenia a je FREE

PS: aky je v podstate rozdiel medzi mChat a gsICQ, je to od tej istej firmy, okrem toho ze mChat podporuje viac protokolov a gsICQ primarne jeden? Je rozdiel medzi podporou ICQ tymito dvoma app? co som chvilu skusil gsICQ nespozoroval som ziadne rozdieli
Nokia2110->SagemMC919->EricssonT10s->Nokia3310->Nokia3510->Nokia3510i->Nokia3650+SamsungX450->
Nokia6630+Siemens A65+LG F2400->
Orange SPV M700+Nokia6630+Siemens A65+Nokia5210
4ever
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fridge 31. 8. 2007 12:48

2 4ever: Nejsi jediný, hodně lidí má problém připojit se s javovým JIMMem.

stehan píše:Anastazia, je v stadiu vyvoja, vyborny klient , stabilny a pouziva malo dat, avsak nema smiliky a hlavna nevyhoda zatial je , ze vas nijako neupozorni na novu spravu, ani zvukovo ani obrazovo, co je pre mna nepouzitelne..avsak je to beta, mohol by to byt vyborny klient.

Není to tak úplně pravda, pokud máte aplikaci v trayi, objeví se nahoře v liště ikonka Anastazie, která vás upozorní na nové zprávy. Absenci smajlíků považuji za nepodstatnou, protože těch dvacet smajlíků si každý průměrný uživatel zapamatuje
Vždy možnost volby. Zvolit si nesvobodu je taky volba.
fridge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bjirka 31. 8. 2007 23:13

4ever píše:...chcel by som sa spytat ak ste sa niekto pokusali spojazdnit javovy JIMM na WM5, mam Orange SPV M700 a nejako mi nejde pripojit, skusal som origo verziu a aj upravenu od Xattab, aplikacie Opera mini 3 a 4beta nemaju problem sa pripojit k netu, pouzivam OWmini APN internet alebo internet.vip, JIMM sa zacne prihlasovat, pokial som na icq na pc tak ma odhlasi no jimm zatuhne, pri xattab verzii zatuhne pri "Sending client ID" potom preskoci prihlasovanie na IP no dalej sa uz nic nedeje.

I ked je JIMM java vyhovuje mi najviac, hlavne upravena Xattab verzia poskytuje mnoho vylepseni co ho podla mna radi medzi popredne ICQ aplikacie pre mobilne zariadenia a je FREE...

Naprostý souhlas - Jimm v uvedeném modu je nejlepší klient na ICQ do mobilu, bohužel pro WM nemá integraci do Today obrazovky (a stavové diody). U WM si v nastavení (narozdíl od simple mobilu) musíš dát v Možnostech -> Síť -> Typ spojení -> HTTP a odškrtnout Asynchronní přenos. Pak to půjde (alespoň takhle to chodí mě i když pro mě je nejlepší klient na ICQ do WM IM+ z důvodu zmiňované kompletní integrace do WM).
bjirka
Junior

Odeslat příspěvekod 4ever 2. 9. 2007 09:27

to bjirka: to ma vobec nenapadlo prepnut spojenie zo socket na http, so socket som nemal problemy, viem ze ty co mali OW kredit na prime ty prepinali na http aby to slo cez orangewap apn, takze parada jimm slape, u mna na tom asynchronnom prenose nezalezi ci je zapnuty alebo nie, velka vdaka za pomoc :tleskani
Nokia2110->SagemMC919->EricssonT10s->Nokia3310->Nokia3510->Nokia3510i->Nokia3650+SamsungX450->
Nokia6630+Siemens A65+LG F2400->
Orange SPV M700+Nokia6630+Siemens A65+Nokia5210
4ever
Kolemjdoucí

Předchozí stránka