Je spolehlive, umi bezet v trayi, nezere moc dat, ma bohate moznosti nastaveni. Jedinou nevyhodou muze byt, ze neumi jiny protokol nez ICQ.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
stehan píše:Anastazia, je v stadiu vyvoja, vyborny klient , stabilny a pouziva malo dat, avsak nema smiliky a hlavna nevyhoda zatial je , ze vas nijako neupozorni na novu spravu, ani zvukovo ani obrazovo, co je pre mna nepouzitelne..avsak je to beta, mohol by to byt vyborny klient.
4ever píše:...chcel by som sa spytat ak ste sa niekto pokusali spojazdnit javovy JIMM na WM5, mam Orange SPV M700 a nejako mi nejde pripojit, skusal som origo verziu a aj upravenu od Xattab, aplikacie Opera mini 3 a 4beta nemaju problem sa pripojit k netu, pouzivam OWmini APN internet alebo internet.vip, JIMM sa zacne prihlasovat, pokial som na icq na pc tak ma odhlasi no jimm zatuhne, pri xattab verzii zatuhne pri "Sending client ID" potom preskoci prihlasovanie na IP no dalej sa uz nic nedeje.
I ked je JIMM java vyhovuje mi najviac, hlavne upravena Xattab verzia poskytuje mnoho vylepseni co ho podla mna radi medzi popredne ICQ aplikacie pre mobilne zariadenia a je FREE...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků