No ja nevim, mobil bez klavesnice......to je divne, jak bych tam psal v terenu SMS nebo ICQ?
Co se tyce anteny, nic proste neni dokonale, jak jsem uz urcite psal jinde, ja za ni vytahuju Treo z pouzdra, predstava nejake snurky me desi.....
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Anarki píše:Treo 650 urcite neber, je to velky, ma to antenu... Navic PalmOS je podle me docela na prd- vim o cem mluvim, spoluzak ma Tungsten|E2 (pokud nechces PDA/Telefon pouzivat pouze k praci)
AmPedro píše:Anarki píše:Treo 650 urcite neber, je to velky, ma to antenu... Navic PalmOS je podle me docela na prd- vim o cem mluvim, spoluzak ma Tungsten|E2 (pokud nechces PDA/Telefon pouzivat pouze k praci)
Hele "odborník" mimochodem bud tak hodnej a pouc nas v cem je Palm OS na prd jo![]()
Zatim to totiz vypada ze o Palm OS vis prd leda tak ty.
Pokud jde o komunikatory tak IMHO Win Mobile 2003 v tvym MDA na Palm OS 5 Garnet v Treu 650 nema a navic MDA nema ani hardwarove na Treo650.
Palm OS 5 Garnet umi vicemene vse co umi Win Mobile - jedine co "PalmOS" dosud neumi je tabbed browsing a unicode v browseru. Pro tabbed browsing s win mobile si ale musis dokoupit za 30$ Netfront, v zakladu neni. Podpora unicode ve web browseru je z meho pohledu jedina nevyhoda platformy Palm OS.
Vyhoda Palm OS je v rychlosti, pouzitelnosti, jednoduchosti a intuitivnosti ovladani.
btw> Pokud jde o unicode tak pro palm ale existuje nekolik aplikaci ktere unicode umi - Mobi System Office, Picsel Browser etc../quote]
trocken píše:Je doplnim, ze browser co s cestinou na palmOS nema zadny problem je nova Opera-mini, fakt doporucuji ... ke stazeni na mytreo.net .![]()
Kojot píše:No ja znam PPC a i Palm, bylo by pokrytecke tvrdit, ze je Palm lepsi nez PPC a je to super OS. Nicmene, napr. web me na tak mrnavych displaych opravdu nezajima, to si tu informaci radsi zjistim pres ICQ. Tim se dostavam k asi opravdu jedinemu co me stve an Treu a to neexistence opravdu kvalitniho klienta pro ICQ.
Kojot píše:No ja znam PPC a i Palm, bylo by pokrytecke tvrdit, ze je Palm lepsi nez PPC a je to super OS. Nicmene, napr. web me na tak mrnavych displaych opravdu nezajima, to si tu informaci radsi zjistim pres ICQ. Tim se dostavam k asi opravdu jedinemu co me stve an Treu a to neexistence opravdu kvalitniho klienta pro ICQ.
Kojot píše:No ja jsem to myslel spise jako celkove na PAlmOS, ale v pripade komunikatoru je Garnet rozhodne dale nez WM, hlavne tedy v ovladani, coz je u telefonu podle mne nejdulezitejsi vec.
ICQ klinty skusim, diky.
Co se tyce Verichatu, neprisel jsem na to, jak me upozorni na prichozi prispevek v dobe, kdy jsem nekoukal na display, zadnou ikonu nebo grafiku jsem nenasel a ja neumim identifikovat, jestli od nekoho nemam zpravu.
A neumi info o uizvateli, coz neni velky problem, zjistim si ho pozdeji, ale to upozornovani me opravdu stve. Vite neco k tomu?
Kojot píše:To mam zaskrtnute. Jak to ovlivnuje upozorvnovani na v minulosti prislou zpravu
To snad souvisi s pripojenim, ale upozornovani (notifikaci)?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků