Windows Mobile Profesional 6.1 htc touch cruise

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martynos 3. 4. 2008 22:30

Hezký den přeji všem, co mají o tomto tématu přehled.
Mám HTC Touch cruise. A vím že vyšli nové WM. Jenže problém je v tom, že nemůžu nikde najít od Microsoftu download na vyšší verzi. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli o něčem takovém někdo víte, aby se mi zachovala čestina. Případně jestli někdo máte zkušenosti s nahráním neoriginálu do HTC touch cruise. Vím že je, akorát se bojím ho tam hodit, aby mě to nerozhodilo mobil. Mám ho na práci a tak si nemůžu dovolit ho odrovnat. nebo aby mi nějakou dobu nefungoval. A jestli při instalaci WM 6.1 přijdu o kontakty a td, jako bych nainstaloval u pc nový windowsi? Děkuji za rady. :)
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 4. 4. 2008 11:11

Pri flashovaní novej ROM prídeš o všetky údaje v telefóne, treba urobiť zálohu. Update na WM6.1 by mohol byť na stránkach HTC. Čeština neostane, treba ju doinštalovať, ale ak trochu ovládaš angličtinu tak je zbytočná, akurát spomaľuje systém.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod Sislik 7. 4. 2008 00:50

nekde jsem cetl, ze HTC planuje vydat oficialni ROM s Windows Mobile 6.1 na Touch Cruise, ale kdy to bude, to nikdo nevi :)

osobne jsem na to docela zvedavej, hlavne doufam, ze vyresi problem s vykonem, ktery je dle ocekavani "krapet" nizsi ... mno uvidime
btw, pouzivam angicky rozhrani - cestinu jsem tam pri prvnim zapnutim nahodil a pak udelal hard reset a vubec ji neinstaloval, prisla mi nejaka divna - ze jsem tomu skoro nerozumel :)
Radsi nic, nebo mi to zase smazou...
Sislik
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 8. 4. 2008 07:44

taky cekam na ofiko WIN 6.1 ROM, od xda si netroufam, ikdyz je treba dobre odladena... zkratka mam rad oficialni veci. doufam, ze ten vykon bude vylepseny, jakoze ted to neni zrovna extra rychla masinka :lol:
snad se dockame brzo :)
www.mihals.eu
mihals
Junior