Dokument TO GO

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 7. 10. 2005 19:09

Je možné nějak tu lepší verzi sehnat?
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 7. 10. 2005 19:25

Jedine koupit od dataviz :(
Pokud to ale nespecha s temi grafy tak bych si jen zaregistroval soucasny doctogo u dataviz a s nakupem bych pockal na pozdeji, ted na podzim ma vyjit nova verze DTG 8 Premium a bude navic podporovat i nativni .pdf

No a nebo pokud by zatim stacili jen grafy bez nutnosti editace na LD tak jeste jde pouzit export grafu z Excelu do Power Pointu a pak do LD - Doc To Go 7 Prof. zvladaji nativni .ppt nebo vlastni format slideshow to go - tim by bylo mozne na LD alespon grafy zobrazit :hm
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 7. 10. 2005 19:35

Přenést grafy bez možnosti editace by mi stačilo.Jak na to?
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 7. 10. 2005 21:35

V Doc To Go na desktopu si nejdřív v preferencích nastav pro přenos souborů do LD i HDD a SD jako formát prezentací Power Point.
Pak zkopírovat graf z excelu, v powerpointu otevřít prazdnou prezentaci a přes Úpravy > Vložit jinak > vložit propojení > objekt xyzgraf vložit .... upravit vzhled a uložit.

Uložený .ppt přetahnout do DocToGo na Desktopu > destinace HDD > dáš Hotsync a maš graf ve forme prezentace v LD.
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 8. 10. 2005 08:57

Mohl byste mi poradis tou registrací DTG.Nejsem zrovna přeborník v angličtině a na příslušných stránkách se pořád točím v kole a error střídá error.
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 8. 10. 2005 10:23

Hmm, no tezko radit takhle pres forum, asi spatne zadavany registracni udaje? (nebo treba spatne nastavenej prohlizec?) Asi by bylo nejlip obratit se na podporu Palmu tady v ČR. Na MM meli pred casem i reklamu na web stranky, reklama s odkazem na ty stranky je tady
Naposledy upravil AmPedro dne 8. 10. 2005 10:29, celkově upraveno 1
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 8. 10. 2005 10:29

Pořád mám samý dotaz.Až nyní jsem zaregistroval zapsáním do LD Piloc (češtinu).Řeklo mi to,že to kod akceptuje atd.Od tét doby jsem češtinu neotevřel.
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 8. 10. 2005 11:09

A čeština v palmu jinak funguje? Pokud ano tak doporučuji soft reset a mělo by to být ok.
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 8. 10. 2005 14:42

Bohužel čeština nefunguje.Klepnu na Piloc,objeví se maska a je tam default.Klepnu,objeví se CZECH,klepnu na něj,objeví se zda chci češtinu,já OK a najede to na úvodní stránku (stejnou jako když jsem klepnul na Piloc,klepnu na default a CZ a nic,je tam angličtina.
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Kojot 8. 10. 2005 14:48

Nainstalovals komplet cestinu? 3 soubory?
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 8. 10. 2005 14:52

Všechny tři soubory češtiny jsem nainstaloval.
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 8. 10. 2005 15:47

No zkusil bych ještě znovu precizně zadat kód (serial number) kterým se PiLocu aktivuje.

Předpokládám že jsi lokalizaci PiLoc dostal na samostatném CD spolu s LD. Na cd s PiLocem by měla být informace o aktivaci a serial number.
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 8. 10. 2005 15:59

Bohužel jsem dostal návodmže si ji má stáhnout a na krabici byl kod,který jsem měl zadat.
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 8. 10. 2005 18:05

- a kód máš zdat kam? do LD nebo na web penreaderu?
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 8. 10. 2005 18:14

Tak to opravdu netuším.
Hroch (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka