Pruhledne pouzdro na Tungsten T

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod strasa 13. 4. 2005 17:53

shanim subject, poradite, kde bych ho mohl sehnat. jde o pruhlednou plastovou krytku, ktera ochrani display a o moc nezvetsi zarizeni.

obrazek rekne vic nez slova http://www.palminfocenter.com/images/img_tr_cover.jpg.

pripadne neco podobneho..

videl jsem to nedavno u jednoho cloveka, bohuzel jsem se nezeptal, kde to poridil :(
strasa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AmPedro 13. 4. 2005 22:40

Pokud vím (mohu se plést) tak zmiňovaný kryt byl standardne pribalen k tungstenum t . Samostane se pokud vim neprodaval.

Podobna plastova plne pruhledna pouzdra se bezne vyrabeji, dokonce jsem je na webu nedavno nekde videl, jen nevim zda jeste byly i pro T :hm

zkusim to najit a kdyz tak pridam link
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 13. 4. 2005 22:53

Zatím jsem objevil jen pouzdro na T3 ( a dalsi novejsi palmy), nevím zda by bylo použitelné i na T (dost pochybuji)
alespon ten link na ten T3 case :?

http://www.javoedge.com/simtrix/product ... CLEAR_CASE
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod strasa 14. 4. 2005 07:04

AmPedro píše:Pokud vím (mohu se plést) tak zmiňovaný kryt byl standardne pribalen k tungstenum t . Samostane se pokud vim neprodaval.

Podobna plastova plne pruhledna pouzdra se bezne vyrabeji, dokonce jsem je na webu nedavno nekde videl, jen nevim zda jeste byly i pro T :hm

>/quote]

Diky za odpoved. Bohuzel jsem TT koupil jako open box v USA a kryt u neho nebyl. To, co jsem videl ja, byla krytka pouze pres display, zacvakavala se do otvoru po strane. Hodne se mi to libilo. Hledam e-shop v CR, nebo kameny v Praze ci CB, kde mi neco podobneho prodali.

Mam asi rok kozene pouzdro a TT je diky nemu o mnoho vetsi :(
strasa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kojot 14. 4. 2005 09:31

No orig. nesezen v podstate skoro nic. Palm ma nopvy konektor a nove modely a defakto vse pod Zire72/T5 uz nepodporuje.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod strasa 14. 4. 2005 09:43

ale ja nepotrebuju originalni prislusenstvi.

shanim krytku za rozumnou cenu, urcite ji nekdo dela a prodava, kdyz jsem ji videl (byla jina, nez ta ktera se standardne dodava k TT).

jen nevim kde ji poridit :?
strasa
Kolemjdoucí