Jak často fotíte mobilem?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jirka_2 20. 4. 2005 10:44

Já začal fotit, až když jsem si pořídil telefon, který umí fotky odesílat jako přílohy emailu. ( SE K700i). Pokud to šlo jen přes MMS, považoval jsem to za zbytečné vyhazováni peněz.

Jirka
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod James Misek 20. 4. 2005 10:55

za posledni dva roky sem nafotil asi jen 1GB fotek
James Misek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fandango z maca 20. 4. 2005 11:03

nekolikrat za tyden ... vetsinou to pak davam do photoblogu ... http://www.fandango.cz/blog

fandango
fandango z maca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aress 20. 4. 2005 12:23

luk.a.s píše:můžu se zeptat co máte za tarif, že vás stojí MMS jen 4,70 Kč?7/quote]

Nepochybne ma Oskara a k tomu balicek za 45 kc a diky nemu mate prvnich 30 MMS zdarma,a pak platite po2 mesicich 45Kc a za to mate vzdy 15 MMS,ale jen do Oskara.a nebo to samy ale plati se 90kc a mate 15 mms mesicne do vsech siti.
aress
Junior

Odeslat příspěvekod aress 20. 4. 2005 12:24

To mobilmania:Proc sem nehodite tu anketu?!Tohle by byly zajimavejsi vysledky nez u minulych anket!
aress
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 4. 2005 12:37

Ja nefotim temer ubec. Jen portrety do telefoniho seznamu.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eoan 20. 4. 2005 13:47

Je to docela různý, dneska ve škole asi pět fotek, včera kolem 60 :D

btw myslel jsem že další bude Nokie, ale pár dnů mám T630 a příští bude SE z jedinýho důvodu - strašně se mi líbí focení naležato se spouští na boku :D :D :D
eoan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MASH 20. 4. 2005 13:59

to luk.a.s:

Ne, nemam Oskara (pod nickem mam uvedeme operatory, jejichz simky vlastnim :wink: ).
Jedna se o Eurotel GO (Vanocni). Dobil jsem si ji za 1000Kc a mam vse za polovicni cenu + asi 50Kc bonus. Jelikoz mam jeste dve tyhle GOcka, ktere za nedlouho take dobiju za 1000Kc, tak dostanu opet tu samou vyhodu. Zde tedy vyjde cena za MMS na tech 4,70Kc. Jelikoz ty goucka pouzivam vetsinou prave na MMSky (a SMS), tak verim, ze mi to jeste nejakej cas vydrzi (doufam, ze do doby, nez tu Vodafone a MoviStar trosku rozhybaji konkurenci...).
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod Filda 20. 4. 2005 14:18

Banny píše:podle toho jak se mi chce - nekdy z nudy fotim aji ptakoviny :)

Jsem na tom dost podobně.
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod Popi 20. 4. 2005 17:05

Nefotim uz ze zasady... 8)
..?
Popi
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 4. 2005 17:05

Banny píše:podle toho jak se mi chce - nekdy z nudy fotim aji ptakoviny :)

To já taky. Někdy neudělám ani fotku za týden, jindy udělám přes 20 za den. Dneska jsem fotnul vlečku od traktoru (tolik se mi líbila :D ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 4. 2005 17:08

jj je to fakt celkem by me to zajimalo jak by se prodavala takova 6230 v provedeni bez fotaku kdyby byla tak o 2-3k+ levnejsi nez ta s tim fotakem no bylo by to zajimave jenze dneska bez fotaku nic neudelaji
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kouless 20. 4. 2005 17:20

Mám mobil SE S700 a fotím často. Tento megapixel se už dá použít, měl jsem několik mobilů s foťákem s rozlišením 640x480 a je to celkem hrůza, jak napsal někdo výše. Ale vzpomeňte si na první digitální fotoaparáty, prošly nějakým vývojem, a kde jsou dnes? Mobily s fotoaparátem taky jistě projdou určitým vývojem, a foťáky v nich budou lepší než dnes...[/img]
kouless
Junior

Odeslat příspěvekod okboy 20. 4. 2005 20:10

Radši fotím normálním digifoťákem, ale na momentky je mobil s foťákem skvělej, ikdyž ta kvalita je horší. Fotím na nejvetší možný rozlišení a nejnižší stupeň komprese. Takže na prohlížení v PC je to obstojný a nechal jem si i zkušebně udělat fotky 7x10 a na tenhle rozměr to taky docela ujde.
okboy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 4. 2005 20:13

Tak kvuli tomu tam ty fotaky jsou :))
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka