Vodafone, mBank, Lidl a Dacia...

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod XXTeens 14. 5. 2008 15:26

Divím se, že společnosti Vodafone, mBank, Lidl a Dacia, jako organizace nabízející služby/zboží pro sociálně slabé, se ještě nespojily do nějakého konsorcia a neprodávají nějaký vzájemně provázaný produkt, mohl by mít u nás úspěch ;-)
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 14. 5. 2008 16:38

Tak Vodafone a mBank možná :hmm: nevím co by na to ČTU, ale Lidl a Dacia asi sotva :oboze celkově ty firmy nemají nic společného.

Možná tak v Lidlu k rohlíku sim Vodafone zdarma, u Vodafone k paušálu paštika nebo kuře od Lidlu a k novému autu Dacia účet od mBank telefon Vodafone 226 s GSM bankingem u Vodafone zdarma a poukaz na zlevněné párky :D :D Tak nějak by sis to představoval?
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 5. 2008 16:54

Mám Vodafone i Dacii Logan, občas něco koupím v Lidlu a nestydím se za to. Jen ta mBank mi schází.
Jo a taky bydlím v paneláku, takže jsem totální socka.

S Dácií nemám za ty 3 roky absolutně žádný problém, Vodafone mi slouží stejně jako ostatní operátoři a třeba zmrzliny z Lidlu taky nejsou špatný.

Každý máme jiný priority.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2008 17:05

Mno... Aký cieľ má táto diskusia? Pozrite sa, nie každý sa v dnešnej dobe musí narodiť do bohatstva a už vôbec nie je dobré to takto spájať s určitými "subjektmi". Verím, že diskusií o Vodafone v sekcii českých operátorov nájdete mnoho, ostatné firmy sa nás netýkajú a takto je to už fakt priveľa - zamykám.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filip Novák 14. 5. 2008 17:07

Mám Vodafone, tím pádem jsem podle tebe socka. Děkuji pěkně.
Ani nevíš, jak se mi zlepší nálada, když vidím výplody některých omezenců (nechci jmenovat).

Zamykám, tohle tady trpět nebudu. ;-)
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel