Tak už nám zveřejnili video. Mno, zajímavé

pán začal "hodně pozdě" odpoledne

Vím, že nejdůležitější je počet bodů za den. Neříkám, že jsem věděl všechno, ale když jsem spadl na první úroveň, tak jsem to rychle zase dohnal. Tak to vypadá teda na nějaký ten telefonát :o)

Mimochodem mou reklamaci neuznali. Prý na straně Upstream nevznikl žádný problém a mám se obrátit na operátora. Tak jsem se obrátil a Ti zase, že je chyba u Upstreamu a tam opět, že je chyba na O2 a pak jsem na O2 volal ještě 2x ale stále opakovali, že je chyba pravděpodobně na straně Upstream. Takže asi ty dvě strany nedonutím, aby se dohodli mezi sebou na čí straně je vlastně chyba. Přeci nejsem rozhodčí, abych jim říkal co mají dělat nebo jak věci zařizovat aby se vyřídily a také mají nějaké oddělení, které tyto věci vyřizuje. Nebo se mýlím ??? Asitak za 10 minut vteřin mi po těchto hovorech přišla zpráva, že mám podle všeobecných podmínek (bod 3.2.1.) zaplatit mimořádnou záruku do 24 hodin od doručení smsky nebo mi prý podle bodu 5.2.5. všeobecných podmínek operátora přijedou domů peníze vymoci osobně formou předání dokumentu o okamžitém uhrazení částky

Celkem mne překvapili, vzhledem k tomu, že ochotně spolupracuji a zaplacení prohraných financí se nebráním, ale myslel jsem, že měsíční platby jsou od Toho, aby s nimi operátor mohl počítat ve stanovenou dobu a že funguje nějaký účetní systém, nebo již existuje nový druh účetnictví o kterém nevím ??? Žeby nějaké "bokovky" ? Celkem mne tedy zaráží, že takto operátor bezdůvodně vyhrožuje, nebo se domáhá peněz dříve, než uplyne jakékoliv zúčtovací období. Celkem by mne zajímalo, jak by na mne koukala asi účetní, když kdych soutěžil za firmu. Chápu, že se takto třeba operátor může chránit, aby peníze dostal, ale tímto způsobem? To je celkem drsný způsob. Vzpomínám na dobu, kdy jsem měl na účtě přeplatek jen pár korun a donutit je, aby mi vrátili ten přeplatek byl celkem nadlidský úkol - (cca 6 měsíců jsem z nich doloval 38Kč, div se to nedalo k soudu). Nabídky typu, ždali ty peníze nechci převést do dalších měsíců na poskytnuté služby jsem samozřejmě odmítl

Nezbývá tedy asi nic jiného, než tuto "mimořádnou záruku" zaplatit. Naštěstí jsem předpokládal, že operátor tento náhlý krok udělá, protože jsem na internetu již četl v jednom fóru, jaké praktiky operátor uskutečňuje na své zákazníky.
Závěrem musím říct, že ačkoliv se to zdá asi nemožné, tak operátorovi poslední dobou věnuju více a více svého volného času, což má za následek také problémy v práci. Musím si brát náhlé dovolené, náhlé výdaje kdy si operátor usmyslí. apod.
Například jen to, že mi operátor odelal SMS o tom, že do 24 hodin od odeslání SMS navštívit pobočku O2 a okamžitě zplatit tu záruku, tak má za následek to, že jsem si opět musel vzít dovolenou, protože nejbližší pobočka O2 je cca 20km na které se během dne vyskytuje dost lidí. Navíc se tam nemá člověk jak dostat tak rychle, když hrál o auto, které nevyhrál

ale to jim asi nedochází
To už je pátá dovolená kvůli O2, ale ty předtím byly kvůli návštěvám Upstreamu a O2 v Praze.
Pak čas v mém volnu, kdy mi stále volá operátor kdy co jak zaplatím, apod.
Mám pocit, že si O2 všimlo jak jsem vyjimečný člověk a má o mne zájem a zřejmě chce, abych se k nim na nějakou tu pobočku odstěhoval a platil jim od rána do večera za každý krok co udělám a nejlépe hned. Nač přeci čekat měsíc, když to chudák zákazník přeci může zaplatit hned kdy si O2 zákazníkovi pošle SMS aby přišel a zaplatil. Vždyť žijeme přeci v právním státě, zde je ochrana přeci tak dokonalá a silná, žeby si toto nikdo nikdy nedovolil
Doby, kdy člověk volal na infolinku s problémem a hovor končil slovy "Tak my Vám tam pošleme technika" tak ty jsou už dávno pryč. Dnes je v módě rozhovor končit slovy "Tak my Vám tam pošleme vymahače"

... vlastně, nač volat... když to může operátor zákazníkovi oznámit SMSkou

Dle mého názoru O2 kazí dobré jmého společnosti Upstream což i mne samotného celkem mrzí. Soutěž mi příjde jako zajímavá a pro lidi se smyslem pro hru i dost napínavá, ale zřejmě má operátor O2 problém se vypořádat se systémem hry i z účetního hlediska a nejen s tím jak hra probíhá (konkrétně prodlevy v SMS zprávách, chybové hlášky od operátora, chybovost s doručením SMS dle lokality ze které se SMS odesílá, atd, atd, atd...).