Soutěž o 100 BMW

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Hrajete?
Konec hlasování: 5. 1. 2009 11:36
Hraju a utratil jsem desetitisíce 0 %  0%  [ 0 ]
Hraju a utratil jsem několik tisíc 0 %  0%  [ 0 ]
Hraju a utratil jsem několik set 0 %  0%  [ 0 ]
Zkusil jsem to ale včas jsem přestal 1 %  5%  [ 1 ]
Nehraju 19 %  95%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 20

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 2. 2009 10:40

Danielcz6 píše:Proč na té stránce nejsou k dispozici výsledky hned po skončení soutěžního dne? Proč v podmínkách není vysvětleno, co to znamená, když je výherce v procesu ověřování?

Tak tohle je zcela jednoduché:
-Proč nejsou výsledky hned po skončení dne? S tím souvisí i další část:
-Ve fázi ověřování? snad musí nejdřív zjistit, jak se ten člověk jmenuje, ne? U paušálů nemusí hrát ten na koho je psaný a u předplacenek nemají vůbec nic. Tak jak tam můžou napsat, kdo vyhrál, než se mu dovolají?
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Danielcz6 3. 2. 2009 11:16

snowboarder píše:Tak tohle je zcela jednoduché:
-Proč nejsou výsledky hned po skončení dne? S tím souvisí i další část:
-Ve fázi ověřování? snad musí nejdřív zjistit, jak se ten člověk jmenuje, ne? U paušálů nemusí hrát ten na koho je psaný a u předplacenek nemají vůbec nic. Tak jak tam můžou napsat, kdo vyhrál, než se mu dovolají?

Ale oni tomu výherci nevolají hned. Vždyť i na těch videích je slyšet, že se o tom že vyhráli už ani nedoufali, protože se jim z O2 ozvali až za 7-14 dní. Navíc jméno ani není potřeba,protože i v podmínkách je, že se nemusí výherce identifikovat jménem, ale výherní kartou SIM. A vyhrát nemusí majitel té simkarty ale i její pouhý držitel. Tak tím to asi nebude.
Danielcz6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomoas 3. 2. 2009 16:37

Kde se dozvím v jaký den jsem měl jaký počet bodů ?,
Volal jsme na číslo 267267000, ale tam my operátorka řekl, že maj informace pouze aktuální , tj . z toho dne.. aže všechny minulé dny jsou odesíláný zřizovately.. :(

Nevíte kam zavolat ?
Protože jsem hral od 0 do 0..
A nahrla jsem něco okolo 42milionu bodu... a podle stranek 100bmw jsem nic nevyhral..
tomoas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrueFriend 3. 2. 2009 23:01

Nejsi první a ani asi poslední. Jaký je Tvůj výherní den? V mém výherním dni jsem nahrál přes 22 milionů bodů za celý den. Hrál jsem také od půlnoci do půlnoci, ale systém dost zlobil, takže jsem nahrál jen něco málo přes 22 milionů bodů. To by ve srovnání s Tebou v mém případě odpovídalo dvanácti hodinám hraní. Mě spíše zdrželo to, že jsem si každou odpověď ověřoval 2-3x abych opravdu odpověděl správně. Chtěl jsem mít dobré body a nechtěl jsem do toho vrazit tolik sms zpráv. Co jsem nenašel na internetu to jsem vytelefonoval po lidech, kteří odpovědi znali. Po celou dobu hraní mi vydržely všechny 3 životy. Výherce mého dne na videu ze stránky 100bmw.cz tvrdí, že začal hrát v ten den až po 16 hodině odpoledne až do půlnoci. Dodnes nechápu jak mohl vyhrát a já ne, pokud hrál jen o dost menší část dne než jsem hrál já. Pokud by nahrál více bodů nežli já za těch 8 hodin (22 milionu bodu) tak by musel používat nějaký automat na odpovědi jinak by běžnou metodou nemohl za tak krátkou dobu získat víc jak 22 miliónů bodů tak jako já za 12 hodin hraní čistého času a +12 hodin ověřování na internetu. Dal jsem to k reklamaci, ale reklamaci mi neuznali. Ze systému se jim pak ztratila většina komunikace z celého dne. Nikdo není schopen vysvětlit jak se to stalo. Už si mne přes 14 dnů přehazují z Upstreamu na O2 a svádí vinu jeden na druhého. Denně volám na infolinky a dožaduji se vysvětlení. Stále stejné odpovědi... když volám na O2 tak mne odkazují na Upstream a když se obracím na Upstream tak mne odkazují na O2. Stále s tím samým výsledkem. Vůbec mne to nebaví. Potřeboval bych mluvit s někým z vedení, ale ikdyž na infolince toto žádám tak mne nikdo s nikým z vedení nespojí. Chtěl bych se s někým z vedení domluvit jak postupovat dál. Je mi jedno jestli to bude někdo z vedení O2 nebo Upstreamu hlavně mne už nebaví to, že se věc snažím aktivně řešit již přes 14 dní a nikam se to nehýbe. Asi mi opravdu nezbyde nic jiného než na "neznámou odpovědnou osobu" podat trestní oznámení. Ale moc se mi do toho nechce, protože si myslím, žebych stejně ničeho nedocílil. Body mi asi těžko zplnomocní, když už mou výhru předali už někomu jinému. Jejich pravidla ze stránek 100bmw.cz už znám nazpaměť a jsem si jistý, že jsem žádný z bodů jejich podmínek neporušil. Maximálně by mi tedy asi vrátily peníze, ale ty já už nechci. Ani mi je nikdo nenabízí žeby mi je vrátil. Peníze jsem do té hry investoval s tím, že chci vyhrát to auto a té výhry se nehodlám vzdát. To že se jim kompletně vymazala komunikace toho mého soutěžního dne mne nezajímá.
Navíc mám ještě takovou perličku: navštívil jsem pobočku O2 abych se zeptal zdali můj telefon není považován za nějaký neplatný a paní mi řekla, že můj mobilní telefon nevadí při soutěži a mohu s ním soutěžit, žeby prý neměl porušovat žádný bod z podmínek soutěže. Když jsem jí ukazoval moje otázky co mi systém posílal, jako důkaz toho že jsem ten den opravdu soutěžil tak mi všechny ta moje zprávy po chvíli hraní si s telefonem vymazala s odůvodněním že se mohlo třeba stát, že jsem měl plnou paměť a telefon možná nemohl při problémech přijímat další soutěžní zprávy. Ačkoliv jsem předtím zkusili na ten mobil poslat pokusnou zprávu, jestli zpráva dojde. A došla. Takže plnou pamětí to nebylo. Tím jsem přišel i o jediný důkaz z mé strany co jsem měl abych mohl to celé z mé strany dokázat. Ale jsem přesvědčen, že někde na nějakém vysílači nebo počítači bude prostě záznam o tom mém soutěžním dni. Ať již na Upstreamu, nebo na O2.
Už je to asi bezvýchodná situace. Ani v nejmenším již nepočítám s tím žebych u O2 to auto vyhrál. Jen lituju lidí, kteří se setkali s tímto stejným problémem jako já, jen třeba ještě neobjevili tuto diskuzi a nemohou se nějak poradit. Taky bych potřeboval nějaké rady. Nejsem právník, takže se v tomto pohybovat neumím. Jen mne mrzí, že taková jedna hra co se zdála být docela fajn z reklamy a na internetu způsobila takové komplikace. V reklamě ta hra vypadala daleko líp, než tyto komplikace. Doufám, že již nikdy takovou hru nepotkám. Ale to člověk nikdy dopředu neví s čím se setká. Vypadá to, že to budu muset zkusit reklamovat znovu a znovu a snad za 30 let mi zavolají a řeknou "už jsem to v tom počítači našla omlouváme se a posíláme vám to vyhrané BMW". Ale v té době už to auto bude mít minimálně 2x menší cenu než kolik jsem do něj teď vrazil.
TrueFriend
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vladik 4. 2. 2009 14:28

Jasným důkazem soutěžení může být detailní výpis hovor a sms. Jo soutěž vypadá pro neznalého španě, zpráva je napsaná jako že se za jednu zprávu dá vyhrát auto, teoreticky ano kdyby mikdo nesoutěžil ale pravděpodobnost je nulová. :nenapadne
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod TrueFriend 4. 2. 2009 15:25

Vladik píše:Jasným důkazem soutěžení může být detailní výpis hovor a sms. ... :nenapadne

To ano, ale už i toto pro jistotu ošetřili :shock: když jsem volal na infolinku operátora hned po soutěži, tak chtěli zaplatit. To bylo ještě v době kdy jsem nevěděl o tom že se to ztratilo. A když jsem se dozvěděl že je ta část komunikace pryč, tak již nic nechtěli. Dokonce ani to co jsem podle nich nahrál od půlnoci do pěti ráno. Stále nechápu podle čeho operátor dělá tato rozhodnutí. Možná se jedná opravdu o chybu a operátor se jen snaží opravit ostatní souvislosti podle této chyby aby racionálně bylo vše ve zdánlivém pořádku. Netuším. na O2 nedělám, tak nevím jak to tam chodí. Ale jsou jen dvě možnosti. Buď se snaží uvést věci do zdánlivého pořádku, nebo se snaží zamést stopy a vědí o těch chybách, ale nechtějí je zveřejnit. Možná to bude od každého trochu, ale to neřeší ten problém, že jsem nahrál co jsem nahrál a i přesto to není asi platné. Opravdu se mi zdá z výpovědí zde i z mého pohledu i po přečtení podmínek, že O2 nebo Upstream se snaží najít svého výherce podle toho jak se jim zachce a ne že je výherce ten kdo nahraje nejvyšší počet bodů za ten soutěžní den. Zde na foru jsou celkem 3 lidé, kteří do toto hraní vrazily i celý den a podle soukromých zpráv i tolik bodů, žeby byly výhercemi (po srovnání s výpověďmi strategie na videích, které jsou na stránce 100bmw.cz v ty samé soutěžní dny) rozdrceni, ačkoliv je zřejmé, že nahráli daleko méně bodů a není v lidských silách trumfnout v několika hodinách body jako za celý den hraní. A i přesto ani jeden z nich nevyhrál. V podmínkách je že 9 lidí s nejvyšším počtem bodů si nechává pořadatel uložených a z nich si teprve vybírá výherce. To mi příjde opravdu jako podvod. Zní to jako by pořadatel nepřímo říkal. "Oslovím pár lidí ať ten den hrajou, řeknu jim jak mají hrát, kdy mají hrát a to by v tom byl čert aby se nedostali na jedno z těch devíti prvních míst. Pak už se nějak domluvíme.". Takto mi to opravdu příjde. A že se hájí pořadatel, že v případě oprávněného podezření porušení některého bodu z pravidel je oprávněn předat výhru komukoliv jinému z těch devíti dalších lidí je opravdu legrační vzhledem k tomu že nikdo neví z hráčů neví kolikátej se umístil, pouze pořadatel to ví. A to ať mi nikdo netvrdí, že tohle je zákonný postup.
To je jako bych byl stavař a postavil bych nějaký velký dům ten by fungoval, chodily by do něj lidi kteří mi ten dům zaplatili abych ho postavil a jednoho dne bych se rozhodl ten dům zbourat, protože se mi nelíbí jedna z devíti věcí na tom domě ... třeba jakou má křivou střechu.Tak bych šel a zboural bych ten dům i s těma lidma co jsou uvnitř a celé by mi to prošlo a to jen proto, že jsem ten dům postavil já a tak mám "domělé" právo si s tím domem dělat co chci. Včetně těch lidí uvnitř, protože se podíleli na té stavbě tím, že tu stavbu zaplatily. A protože se dům, zboural a všichni lidé co to zaplatily byly uvnitř, tak se vlastně nic nestalo, protože si nemá kdo stěžovat...
Přesně tak mi příjde způsobem hraní i tato hra.
TrueFriend
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrueFriend 11. 2. 2009 00:47

Každopádně - ať vyhraje ten lepší ;-)
TrueFriend
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalreznar 17. 2. 2009 23:29

Od 23. února O2 přinese novou soutěž, která bude rovněž, i když už ne tak razantním způsobem, tahat z lidí co nejvíce peněz...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 17. 2. 2009 23:52

Ale no tak, soutěž kde se přihlásíš dobitím karty, to je snad ok ne ;-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TrueFriend 19. 2. 2009 18:34

Bože, mě to tak nebaví. Stále se snažím problém vyřešit, ale už půl měsíce si mne stále jen přehazují z O2 na Upstream a z Upstreamu na O2. Vůbec nikam se to nehýbe. Přes všechny síly komunikace s jejich informačními linkami se mi nedaří se spojit s někým z vedení. Jako by měli všichni na těch infolinkách zakázáno jak přepojovat, tak dávat kontakt na někoho z vedení společnosti. Ani na e-maily neodpovídají. Už ani nevěřím, že v O2 a Upstreamu nějaké vedení existuje. Je to vážně na hlavu volat někam půl měsíce a doprošovat se toho jen aby byl člověk s někým spojen. Telefonáty nic neřeší. e-maily nic neřeší. Ale stále to nechci řešit způsobem podáním stížnosti, aby se někdo z vedení k tomu vyjádřil. I kdyby mi měl ten člověk praštit s telefonem, tak pořád to řeší více, než toto.
Jsem zvědavý, jestli i ta další hra co O2 plánuje bude mít také takovéto problémy.
TrueFriend
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 20. 2. 2009 17:06

Provozovatel je Upstream, na něj tedy směřuj vše co se hry týče ;)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TrueFriend 20. 2. 2009 20:31

Snekac píše:Provozovatel je Upstream, na něj tedy směřuj vše co se hry týče ;)

To bych moc rád, ale společnost Upstream v čr je jen jedna adresa v Olivově ulici a telefon 267267000 a e-mail info@upstream.cz pro veškerou komunikaci s firmou. Navíc na tomto čísle je někdo dostupný pouze mezi 13-14hodinou a to takovým stylem, že to někdo vezme a kolem je slyšet všelijaké hučení vrzání a pískání a celkově tam sedí osoba, která bych řekl s Upsteramem nemá nic moc společného, protože nedokáže odkázat jak na nějakou jinou odpovědnou osobu společnosti a informace podávané na této lince o společnosti Upstream jsou dosti lámavě nejisté. Hledal jsem kontakt na nějakou funkční osobu v této společnosti na internetu a to jak u u rejstříkového soudu kde je firma zapsána, ve zlatých stránkách tak i v obchodním rejstříku ale kontakt žádný.
Upstream je součástí několika společností a jednatelem za ČR by měla být nějaká Barbora Brühlová, ale kontakt na ní je stále nemožné sehnat. Ale už vytrvávám cca 14 dní tak nepřestávat/vytrvat :-) Nakonec snad budu muset do Řecka, protože Upstream je řecká společnost.
TrueFriend
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radim 21. 2. 2009 23:09

To sis ale asi měl zjistit předem, nežs začal soutěžit, ne? :oboze Pochopil bys, že jde mírně řečeno o podvod a ty (předem jasně) prohrané prachy jsi mohl poslat na děti.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TrueFriend 22. 3. 2009 02:11

Jak koukám, tak je možné opravdu vše.
Jinak jak pokračuje moje snažení... stále pokračuje nekonečná každodenní kanonáda O2 linky a prosby, škemrání a doprošování se kontaktu na někoho z vedení. Osobní návštěva neřeší nic. Telefonáty také nic. Pouze jsem dostal vyjídření, že musím počkat na vyhlášení výherců a výsledků soutěže, kvůli tomu, žeby mne prý mohli ještě kontaktovat, když by chtěli.
Konec soutěže proběhl a stejně mne nikdo nekontaktoval.
Stále myslím na to, jak jsem se o této chybě dozvěděl náhodou a kdybych na tu infolinku soutěže nezavoval, tak žebych se o tomto problému nikdy nedozvěděl. Stále mne zajímá, zdali jsem opravdu jediný kdo se o totmo problému dozvěděl, nebo volal ale na tento problém nenarazil. Soutěž skončila a výherci byli vyhlášeni, tak to už lze zřejmě nějak řešit. Uvidíme
TrueFriend
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka