Vladik píše:Jasným důkazem soutěžení může být detailní výpis hovor a sms. ...

To ano, ale už i toto pro jistotu ošetřili

když jsem volal na infolinku operátora hned po soutěži, tak chtěli zaplatit. To bylo ještě v době kdy jsem nevěděl o tom že se to ztratilo. A když jsem se dozvěděl že je ta část komunikace pryč, tak již nic nechtěli. Dokonce ani to co jsem podle nich nahrál od půlnoci do pěti ráno. Stále nechápu podle čeho operátor dělá tato rozhodnutí. Možná se jedná opravdu o chybu a operátor se jen snaží opravit ostatní souvislosti podle této chyby aby racionálně bylo vše ve zdánlivém pořádku. Netuším. na O2 nedělám, tak nevím jak to tam chodí. Ale jsou jen dvě možnosti. Buď se snaží uvést věci do zdánlivého pořádku, nebo se snaží zamést stopy a vědí o těch chybách, ale nechtějí je zveřejnit. Možná to bude od každého trochu, ale to neřeší ten problém, že jsem nahrál co jsem nahrál a i přesto to není asi platné. Opravdu se mi zdá z výpovědí zde i z mého pohledu i po přečtení podmínek, že O2 nebo Upstream se snaží najít svého výherce podle toho jak se jim zachce a ne že je výherce ten kdo nahraje nejvyšší počet bodů za ten soutěžní den. Zde na foru jsou celkem 3 lidé, kteří do toto hraní vrazily i celý den a podle soukromých zpráv i tolik bodů, žeby byly výhercemi (po srovnání s výpověďmi strategie na videích, které jsou na stránce 100bmw.cz v ty samé soutěžní dny) rozdrceni, ačkoliv je zřejmé, že nahráli daleko méně bodů a není v lidských silách trumfnout v několika hodinách body jako za celý den hraní. A i přesto ani jeden z nich nevyhrál. V podmínkách je že 9 lidí s nejvyšším počtem bodů si nechává pořadatel uložených a z nich si teprve vybírá výherce. To mi příjde opravdu jako podvod. Zní to jako by pořadatel nepřímo říkal. "Oslovím pár lidí ať ten den hrajou, řeknu jim jak mají hrát, kdy mají hrát a to by v tom byl čert aby se nedostali na jedno z těch devíti prvních míst. Pak už se nějak domluvíme.". Takto mi to opravdu příjde. A že se hájí pořadatel, že v případě oprávněného podezření porušení některého bodu z pravidel je oprávněn předat výhru komukoliv jinému z těch devíti dalších lidí je opravdu legrační vzhledem k tomu že nikdo neví z hráčů neví kolikátej se umístil, pouze pořadatel to ví. A to ať mi nikdo netvrdí, že tohle je zákonný postup.
To je jako bych byl stavař a postavil bych nějaký velký dům ten by fungoval, chodily by do něj lidi kteří mi ten dům zaplatili abych ho postavil a jednoho dne bych se rozhodl ten dům zbourat, protože se mi nelíbí jedna z devíti věcí na tom domě ... třeba jakou má křivou střechu.Tak bych šel a zboural bych ten dům i s těma lidma co jsou uvnitř a celé by mi to prošlo a to jen proto, že jsem ten dům postavil já a tak mám "domělé" právo si s tím domem dělat co chci. Včetně těch lidí uvnitř, protože se podíleli na té stavbě tím, že tu stavbu zaplatily. A protože se dům, zboural a všichni lidé co to zaplatily byly uvnitř, tak se vlastně nic nestalo, protože si nemá kdo stěžovat...
Přesně tak mi příjde způsobem hraní i tato hra.