Zkušenosti s levnými displeji pro mobily z aukčních portálů

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 10. 11. 2010 23:40

No nic, celkem jste mě odradili. Asi přece jenom nakonec zajdu pro výměnu do toho MobilAsku. Aspoň se v tom nebudu muset hrabat sám; N82 se dost špatně rozebírá. :-]

Díky všem za reakce. A samozřejmě kdo další má nějakou zkušenost, může ji směle pŕidat.

Odeslat příspěvekod chaney 30. 11. 2010 16:56

Měnil jsem displej na SE S500i, koupil jsem ho na Aukru a žádnej problém s ním nebyl. Kupoval jsem dva displeje na Nokii 6131 z Číny a taky bez problémů. Nevidím důvod se toho bát, mám jen pozitivní zkušenosti. Vyjde to na zlomek ceny originálu a i u originálu může být problém a reklamaci nemusí uznat.
chaney
Junior

Odeslat příspěvekod code 20. 1. 2011 12:13

Já kupoval neorigo displej na N82 a měl tedy určitě horší podaní barev a horší pozorovací úhly.

chaney: Psal jsem ti soukromou zpravu, tak mrkni.
code
Junior

Odeslat příspěvekod gloom83 29. 1. 2011 14:09

Kruci, teď hledám něco o těch levných displejích a nejsem teda z vašich přízpěvků nadšen. Potřebuji displej na 5310XM a na aukru se daj koupit za 200,-, takže buď to risknu a nebo ten telefon rovnou hodím do koše. :-)
gloom83
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 30. 1. 2011 14:22

Spíš než aukro vyzkoušej tohle.. http://impactogsm.com/cs_CZ/p/LCD-Displ ... 51E90/3904
Je to zastoupení polský firmy který obchoduje asi taky s se součástkama z číny jako ti borci na aukru ale máš aspoň teoretickou záruku 2roky, protože se jedná o oficiální krám. I když vlastně se asi pletu na náhradní části není záruka 2 roky ale jen půl žejo.
Měl jsem od té firmy koupený 3 flexkabely a kvalitka je obstojná. Lepší než 2ks co jsem, kupoval na aukru. (stejně mi ty z aukro přišly s polskou fakturou akorát si prodejce přidal provizi a vyšším poštovným uhradil poplatky pro aukro)
A co se týče podobnosti "díly a mobily / díly na mobily". U druhé jmenovaná firmy jsem před 2 lety nakupoval displej na siemens a přišel originál za třetinovou cenu oproti servisu. Ten mobil manželce dodnes bezproblémově funguje. Nakoupil bych u nich znova i ten flex, co jsem kupoval od poláků ale měli několikanásobně vyšší cenu i poštovný.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod gloom83 30. 1. 2011 19:42

Díky moc za tip. Mrknu na to. :-)
gloom83
Junior

Předchozí stránka