Čte Vám partner zprávy? Kontroluje Vám mobil?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bungo 23. 4. 2005 10:37

V mem okoli je spousta lidi, kteri se musi mit na pozoru koho maji v telefonnim seznamu, nebo jaka SMS jim prijde. Partner jim proste cte zpravy, a nasledne objevi-li se tam slova (např. Mam Te rada) ktere v souvislostech znamenaji jen slova diku, ale kdyz si to zarlivy partner vytrhne z kontextu, je hned zle...

Taktez mam kamarada, ktery si radeji ulozi to seznamu jmeno HONZA, protoze kdyby si projela jeho seznam pritelkyne (ktera ho scannuje snad denne) a videla novy kontakt s nejakou slecnou, hned by byl ohen na strese.

Otazka teda zni. "Hrabete" se partnerovi v mobilu nebo on Vam? Kdy myslite, ze to je spravne (nebo alespon ospravedlnitelne) a kdy ne?

Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 23. 4. 2005 10:42

My zadny problem nemame, nic jeden druhemu nezatajujeme, takze je mi docela jedno, kdyz mobil lezi na stole a je k dispozici se vsemi radoby tajnostmi. Veci jako ukladat si nekoho pod jmenem jako radoby kamarada okamzite mazani zprav atd. svetsi jedine o neuprimnosti a halvne o prehnane zarlivosti. Beztak, kdyz bych mel neco bokem a chtel bych to skryvat, tak se to z mobilu proste nikdy nikdo nedovi, protoze bych si daval pozor a tak je to asi u vsech.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 23. 4. 2005 10:46

Nehrabu,bylo by to pod mou dustojnost...a stejne to je i z partnerovy strany.
Znam jeho hesla do mailu,ale v zivote bych tam nevlezla.
Myslim,ze je kazdeho soukroma vec,co ma v mobilu.Pokud ho nikdo nebude cely vecer bombardovat zpravami a mmskami(tedy dokud me to nebude omezovat),je mi to jedno.
Ospravedlnitelne by to mozna bylo,kdybych mela nejake vazne podezreni,ale i tak...Nevim.Spis bych to resila face to face..
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 23. 4. 2005 11:59

Ne to fakt ne.. přece jen už žije v demokracii :) ..Tohle mi přijde divný..Každej musí přijít na to sám, a někomu hrabat do mobilu je drzost. S přítelkyní tohle tema vůbec neřešíme a nehrabeme si do mobilu. Radši děláme jiné, zábavnější věci :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 23. 4. 2005 12:17

Myslim, ze je to pekna kravina se nekomu hrabat v mobilu. Kdyz si ti dva vzajemne neverej, tak spolu nemaj chodit. A kdyz uz by jeden z toho paru mel nejakou bokovku, tak by ty SMS moh aspon mazat nebo si za petikilo koupit jinou simku :lol:
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bungo 23. 4. 2005 12:38

Teda sami svatousci jak vidim... :o)
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 23. 4. 2005 13:00

Bungo:a co ty?pochlub se:-)
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 23. 4. 2005 13:05

Driver píše:Kdyz si ti dva vzajemne neverej, tak spolu nemaj chodit.
:tleskani Přesně tak.

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KiNG 23. 4. 2005 13:09

To me je to osobne jedno, jestli mi partnerka koukne do mobilu. Kolikrat kdyz nemuzu, tak chci, aby mi sama precetla moji zpravu. Zkratka my nemame co tajit a povazuji to za normalni. A ne, ze si "lezeme" do mobilu. :tleskani a povazujeme to za neco nemoralniho. Zkratka, kdo je momentalne u telefonu, (at u meho ci jeji), tak to zkratka precte.
KiNG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bungo 23. 4. 2005 13:25

Ja zasadne cizi zpravy nectu... Ono to nedela nikdy dobrotu...

Co obcas delam je to, ze se mrknu na tel. seznam (jestli tam ma nekoho zajimaveho), ale vzdycky pred nim...

Jen je mi vzdycky lito tech kamaradu co maji za holky takove "stihacky".... (i kdyz netvrdim, ze to delaji jen holky...)

Bungo
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod morki 23. 4. 2005 14:31

Ja nevim je to ujety aby vam parnerka ci parner cetl sms ja je nectu protoze me to prijde zvlastni ale kdyz 2 osobe prijde sms tak me nekdy zajima copak je to asi za sms ale delam ze me to nezajima :))
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 23. 4. 2005 14:53

tohleto bych ženě prostě zakazal tak jako bych se do jejího mobilu taky nekoukal je to hnusne když někdo někomu kontroluje mobil svědčí to o nevychovanosti a nekulturnosti člověka
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod de ViANT 23. 4. 2005 16:22

nemam rad kdyz mni nekdo nekam leze bez meho souhlasu..to uz je "na facku" kdyz to dotycnemu/dotycne povolim tak je to bez problemu..soukromi se musi respektovat..podle me jde o princip..
de ViANT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bungo 23. 4. 2005 18:35

To jste se nikdo nesetkal s tim, ze by vam/pratelum lezl nekdo do mobilu?
Bungo
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 23. 4. 2005 18:50

Bungo píše:Teda sami svatousci jak vidim)

Tak to teda já mezi svatoušky rozhodně nepatřím, přítelkyň mám několik, navzájem o sobě nevědí, ale to je život, už vidím, jak mě dámská část publika odsuzuje a možná i někteří pánové, ale bohužel ideální žena neexistuje a bez nich to taky nejde, nebo jsem nepotkal ještě tu pravou?
Mobil mám trvale zaheslovaný, už si na to zvykly, ale já bych si nikdy nedovolil k žádné z nich, lézt jim do mobilu a kontrolovat jej.
Já sám se ale na tuto vlastnost nemůžu u nikoho spoléhat. Ona i milosrdná lež je někdy mnohem lepší nežli krutá pravda.
Murmi
Junior

Další stránka