Čte Vám partner zprávy? Kontroluje Vám mobil?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Redragon 25. 4. 2005 06:18

To LordGod: Hele neboj kámo, rozhodně sám nejsi! Když řikám rozhodně, tak je to tím, že se připojuju k tobě, ale jediný snad taky nebudeme. No, možná jen tady na MM. Prostě když něco tušim, není nic snažšího než se tajně juknout...:) No, jen mě osdsuďte, ale i tak, komu se to nelíbí, ať si...(starou nekontroluje)!
T68i -> Motorola Mpx 220
Redragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shelly(smazano) 25. 4. 2005 06:33

no tak s přítelem si telefony rozhodně neprolízáme
klidně mě nechá ať mu přečtu příchozí sms, když třeba řídí
prostě nemáme důvody si nevěřit a v mém okolí taky neznám žádný pár, který by toto dělal
***shelly***
shelly(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod traveller 25. 4. 2005 06:48

nehrabu a není mi hrabáno...
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Tleskač 25. 4. 2005 07:03

Nekontroluje a já sám bych to nikdy nedělal.
Jan Tleskač
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 25. 4. 2005 07:08

No jednou jsem kouknul kamarádce do příchozích zpráv a nestačil jsem se divit... od tý doby už nikomu nnekoukám do phone a někdy moje mamina - ta je tak hrozně šíleně zvědavá, že by mohla jít snad na špionku. Když mi příjde sms tak o tom ví jako první... ale nijak si je nečte, zatím :(
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PM 25. 4. 2005 07:17

Chlapi, já jsem kvůli SMSkám rozvedenej. Bacha na stíhačky. Kdo má doma F-šestnáctku, nemá to jednoduchý. Mazal jsem a dojel na čítač zpráv. Tu blbost bych v mobilech zakázal.
PM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 25. 4. 2005 07:18

fakt jo???
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod berda 25. 4. 2005 07:37

No, já jsem svoji zásadu nehrabat se v cizím telefonu (dopisech, soukromejch vecech a tak) porušil jenom jednou... Přesně v tom stavu, kdy je podezření až příliš silné, chování toho druhého najednou odlišné, prostě když je něco fakt špatně... A taky to nedopadlo dobře, neb všechna podezření se potvrdila. Pro mne to byl po pěti letech trošku šok, na druhou stranu možná dobře. Každopádně teď vím, že platí jednou a dost, víckrát to už udělat nemíním. Ta milostivá lež je asi opravdu lepší... ;) Každopádně uznávám, že jsem udělal chybu, není to příliš morální se hrabat tomu druhému v soukromých věcech, když o tom neví a nedá souhlas. :oops:
Berda
TM: G1, HTC Raphael
VF: Samsung E1120
berda
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 25. 4. 2005 07:44

PM píše:Chlapi, já jsem kvůli SMSkám rozvedenej. Bacha na stíhačky. Kdo má doma F-šestnáctku, nemá to jednoduchý. Mazal jsem a dojel na čítač zpráv. Tu blbost bych v mobilech zakázal.i/quote]
Tak to je psycho :lol:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dolnajs 25. 4. 2005 07:54

Je pravdou, ze pri podezreni jde duvera stranou. Uz jsem to take jednou zazil a neni to nic prijemneho.
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Murmi 25. 4. 2005 08:06

Bungo píše: Problem pak je, kdyz ti jedna z nich napise SMS z netu a nepodepise se... :o)))

Pak je to pro mne neznámá žena a snažím se být zdrženlivý. Oni se dají poznat i podle způsobu komunikování, i když navenek se zdají být stejné, přece jen to jsou jednotlivé a ohraničené osobnosti.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod snakeee 25. 4. 2005 08:33

Občas si s holkou ... prohrábnem seznam :/ a máte pravdu - je to o důvěře...a já ji nevěřím! :cry:
Rozum má sve meze ||| ale omezenost je neomezená!

J. Žáček
snakeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Murmi 25. 4. 2005 08:38

A dobře děláš, jen jí to nesmíš moc často říkat, raději vůbec. A když ve skrytu duše budeš vždy počítat s tím horším, tak máš relativně navrch, ale zase to na sobě nedávej znát.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Alasther 25. 4. 2005 08:40

Podle mě pokud už si s partnerem nevěříte a musíte si prohlížet sms tak už to není to pravé. To abyste ho rovnou nutili aby vám pokaždé když někam jde posílal sms s obrázkem aktualního data abyste se koukli kde skutečně je. A kdo má problém s tím že mu je někdo čte nechť si koupí mobil s zámkem kláves na heslo a bude mít pokoj.
Alasther
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 25. 4. 2005 10:11

Samozřejmě že dělá hodně zvyk, jak často si píšete a to že jsou partnerky, které se musí podívat na váš mobil, to je normální, já sám bych to ale nikdy neudělal a to ani když jí podávám mobil a ona se mě zeptá, kdo ji volá, tímto jednáním ji vlastně dokazuji, že ji věřím. Je to vše o důvěře. Ale jsem Blíženec, bohužel vše neustále vidím i z opačné stránky, i když nechci.
Mobil se zámkem kláves na heslo je dobrý nápad, zvykne si každá.
Bohužel nemám povahu věrného psa.
Murmi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka