Vizitka s telefonem

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 6. 11. 2013 19:25

O papírových telefonech na jedno použití jsem četl někdy před deseti lety. Pak to nějak utichlo. A teď jsem narazil na propagační video na youtube

Pokud jsem to správně pochopil, jde nejspíš o "telefon" s nastaveným jedním číslem pro volání (i když některá provedení mají nakreslenou klávesnici), který se může rozdávat jako vizitka.

Přiznám se, že se mi koncept telefonu zabudovaného do vizitky docela líbí a pokud by cena nebyla vysoká, určitě bych si dovedl představit že bych si pár takovýchhle vizitek nechal vyrobit. Bohužel jsem se nedopátral toho zda je to koncept nebo se to už vyrábí, zda je to použitelné v ČR a podobně. Hledal jsem na webu a marně. Tak nevím ...
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod brzdil987 6. 11. 2013 20:53

Pekny, to se mi libi :-D
brzdil987
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 7. 11. 2013 07:10

A jak bys to napájel? Určitě je to koncept.
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 11. 2013 11:13

Tak tenké baterie už se dělají. Telefon by nejspíš nebyl trvale přihlášen do sítě, nemohlo by se na něj tedy dát volat. Něco jako třeba SpareOne (telefon do lékárničky). Doba hovoru by jistě nemohla být nijak dlouhá (tipuji maximálně hodina až dvě hovorového času)
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 11. 2013 13:14

Jak by to bylo z účtováním, to by byla nejspíš předplacená karta u nějakého operátora? Člověk by z toho volal jako z nějakého dalšího čísla?
Těch otázek je hodně.
Reálnější mi připadají vizitky s NFC které předají potřebné údaje do tvého smartphone.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 11. 2013 14:40

Hmm, účtování. To mě nenapadlo a přitom peníze jsou na službách to důležité. Ty papíráky co jsem viděl před deseti lety měly určitý kredit a pak se vyhodily. Tady to asi bude taky tak. Jelikož tam je nejspíš volání na jedno číslo, tak se nabízí i nějaký "flat" za každou vizitku, který ten kdo vizitku vydává zaplatí operátorovi, nebo třeba hovory na účet volaného.
Slonik
Junior