rozbity,utopeny lg g2,oprava ci vymena ?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod globalplayer 26. 5. 2014 12:46

Mam taky dotaz,
svojou sikovnostou sa mi podarilo rozbit a utopit telefon sucasne (padol do umyvadla... )
telefon mam od operatora, a mam ho aj poisteny proti blbosti, alias 90 percent ceny opravy plati poistovna, 10 ja.
jedna sa o LG G2, servisuje ho aj pre slovensky telekom firma britex.

moja otazka znie ci niekto nevie ci ho budu opravovat alebo sa oprava neoplati a bude vymena za novy kus, telefon ma rozbite krycie sklo (krasny pavuk cez pol displaya) + zateceny.
na jednej strane ma to stve ze budem dlhsiu dobu bez mobilu, na druhej sa priznam ze neviem ci by ma tesilo keby ho opravovali, nakolko po vymene dosky a krytu tam moze ostat stale dost suciastok ktore po kontakte z vodou odidu az casom. v telekome mi odpoved dat nevedeli, nevie niekto tu nahodou ?
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod D.Francis 26. 5. 2014 13:05

Já bych to viděl na výměnu celého fonu...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Mahoner 26. 5. 2014 13:40

Vyhledejte na FaceBooku "Ques Mobilen" jedná se o stránku zabívající se rozbitými, vytopenými a celkově rozbitými telefony ;)
Mahoner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod szantus 26. 5. 2014 14:18

Autorizovaný servis NIKDY neopravuje utopené telefony... Pokud to půjde na pojistku, tak ti udělají SWAP ( výměnu za jiný kus )... :love:
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada...
Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021),Motorola G54 Power E., Win 10 PC/Win 11 NTB.
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 26. 5. 2014 15:22

vdaka za odpovede. dufam ze to tak bude, aj ked v podstate by mi nevadila oprava, len strach ze co casom odide kedze tam vnikla voda :(
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod globalplayer 4. 6. 2014 09:25

no servis sa vyjadril ze oprava mozna vymenou
pcb systemovej dosky... ak to chapem dobre je to cela doska telefonu vratane vsetkych komponentov, alebo komponenty typu fotak,jack,micro usb a podobne by ostali povodne a bolo by riziko ze tou vodou boli poskodene a casom odidu ?
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod uiqjirka 8. 6. 2014 19:34

Probehla by v tomto pripade jen vymena zakladni desky.Vyplati se opravdu radsi zakoupit jiny kus.
uiqjirka
Trvalý BAN