Mirrorlink, škoda fabia a here maps

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hasmi9 19. 8. 2014 12:43

Zdravim, velmi mě zaujala nová fabia. Zajímat jsem se o novou Fabii začal právě když sem slyšel o možnosti Mirrorlink (vůbec se mě nelíbí navigace Columbus kvůli cenně (70k), aktualizaci (7k) a kvůli tomu že stejně ve výsledku mě toho najde míň než mé HERE mapy, jediná výhoda je v hlášení dopravy a to je za ty prachy fakt celkem děs :/ .) ale Mirrorlink je skvělá zpráva a zní to opravdu dobře... jenže funguje s WP? Na internetu jsem našel nějaké ukázky kde byl WP8 mobil propojen s autem přes tuto službu ale na shopu na to neexistuje žádná aplikace... chtěl bych se tedy zeptat jestli má někdo zkušenosti s mirrorlinkem jak se telefon připojí k autu (krom toho že přes Wi-Fi), je třeba nějaká aplikace?
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 19. 8. 2014 12:59

Kde jsi vzal ze se do Fabie montuje Columbus za 70 tis? Do Fabie se dava Amundsen za 10.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod hasmi9 19. 8. 2014 13:09

ano do 2jkové Fabie se montoval Amundsen. Myslel jsem to všeobecně že Columbus (on i ten Amundsen není žádná výhra http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/n ... m-amundsen + každá aktualizace zase 7tisíc.) je předražený a proto jsem rád že nová Škodovka bude mít mirrorlink.

Nicméně vaše reakce byla celkem vzdálená od mé otázky :lol:
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod X123 19. 8. 2014 13:23

Možná se pletu, ale u koncernu je Mirrorlink prvně u nového Pola, takže zkušenosti leda získat tam... Moc aut jsem s tím zatím neviděl a vzhledem k tomu, že to je příplatkovka i nad rámec rádií, tak to nikdo ani nebude mít na salóně...
X123
Junior

Odeslat příspěvekod hasmi9 19. 8. 2014 13:32

díky zkusím se podívat ještě po netu :) nebo na VW jestli o tom nemaj nějakou zmínku na svých stránkách. a nebo potom čekat a vyzkoušet si to v nějakým ročním voze, který budou snad dřív než za rok :) nicméně ještě jednou díky za odpověď :)

-- 19. 8. 2014 14:44 --

jinak jsem koukal že u Pola chtějí za mirror link + 6,5 displej dohromady 6 000,- samozřejmě to zároveň má slot pro SD kartu, USB i CD přehrávač... to se mi zdá jako hodně dobrá cena za takovouhle výbavu (navíc v porovnáním s těma navigacema co dávají do Škodovek) pokud to ve Fabii bude do 10 000 (což si myslim že bude - většinou je VW dražší v doplňkách) mohlo by to být skoro standartem u 3jkový Fabie takže by se snad mohla objevovat i u dealerů Škoda :)
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod RDMBR 14. 12. 2014 09:13

Zdravím asi sem debil, ale nedokážu najít seznam podporovaných telefonů
RDMBR
Junior

Odeslat příspěvekod belluška 14. 12. 2014 09:48

Podporované telefony jsou na stránkách škodovky, ale zatím jich moc není, v podstatě jen nejnovější vlajkové lodi (na mé z1c například navigace sygic zatím nefunguje). Vzhledem k tomu, že na salony berou většinou auta ve vyšších až maximálních výbavách, tak doporučuji zajím k dealerovi a zeptat se, popř. zkusit, protože to s největší pravděpodobností budou mít, jinak je na připojení kabel. Cena podle ceníku je 11500,- u střední výbavy ambition a 7500,- u výbavy style.
Naposledy upravil belluška dne 14. 12. 2014 09:52, celkově upraveno 1
belluška
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 12. 2014 09:48

Mirrorlink je u nová Fábie.
Rádio BOLERO, MirrorLink, ŠKODA Surround, 6 reproduktorů - 11500,-

Kód: Vybrat vše
(na mé z1c například navigace sygic zatím nefunguje)
Nesmysl, aktualizoval jsi na poslední verzi ?
anonymni

Odeslat příspěvekod belluška 14. 12. 2014 09:56

měl bych mít nejnovější verzi. zobrazovaly se na displeji jen některé aplikace, ale navigace mezi nimi nebyla
belluška
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RDMBR 14. 12. 2014 11:20

asi sem slepý, nějaký odkaz, prosím
RDMBR
Junior

Odeslat příspěvekod vanesp 13. 1. 2015 16:54

Kde najdu podporované telefony pro Škodovky?Mám objednanou škodu yeti s navigací amundsen.
Nokia N8
vanesp
Junior

Odeslat příspěvekod kubis 13. 1. 2015 18:05

MobilMania: iPhone 6+ 64GB
Živě: i5-2500K, GTX 560 Ti, W10
Garáž: VW POLO 1.2 TSI
kubis
Junior

Odeslat příspěvekod chatumbabub 13. 1. 2015 20:04

WP8.1 to neumi. Nicmene na konci pristiho tydne by mel Microsoft predstavit WP10, ktery uz by tuto funkci mel mit. (podle neoverenych informaci)
chatumbabub
Junior