Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
GymmiCZ píše:msimcard: bezplatné čísla jsou 150, 155, 156, 158, 800 a 822. Čísla jiná jsou již zpoplatněna Vámi uváděné 729980200 je běžné číslo takže Váš poskytovatel by měl účtovat standardní cenu. Ale s velkou pravděpodobností máte tarif se sazbou 6 Kč/min. a tarifikaci 60+60.
Ano bezplatné číslo to není a PODVOD v tomto případě jde, ale závažnější by to bylo jen v případě přesahu přes 5000 Kč. Bohužel teď jen víte, že příště si musíte dát větší pozor a na neznámá čísla raději nereagovat.
oooooooooo píše:pokud se mne nedovola nezname cislo ma moznost poslat sms,ma moznost zavolat znovu.Nikdy se nestalo ze pokud A ani B neudelal ze by mne zmeskany hovor pripravil o jedinecnou sanci a to kseftuju,takze pravdepodobnost kontaktu s neznamnym cislem je řádově vyšší.
Casem si na zmeskany hovor nezname cislo reknete pokud fakt neco chces zavolas znovu
karussell píše:3krát mi už na mobil volalo číslo z UK. Nejdřív 2krát ve čtvrtek a poté před chvílí. Číslo je +447785559797. Chci se zeptat,jestli to může být omyl nebo cílený spam (např. přezvánění za účelem zisku-navíc v tom číslu se opakují 5,7,97). Volalo už někomu z vás takýto číslo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků