Chytré hodinky - zkušenosti

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pulmann 11. 9. 2023 17:32

Má někdo zkušenost s hodinkami, které měří EKG a tep ?
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod polda 11. 9. 2023 17:43

Tep je v pohodě snad všude. EKG si nedělej iluze ,že to bude jen nějaký nástřel.,....
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 11. 9. 2023 17:44

karf píše:Ahoj ve spolek. Prosím o radu s výběrem hodinek. Měl jsem Ticwatch 3 pro a celkem spokojenost až na odolnost vodě - odešly. Vybírám něco podobného (volání, placení, ovládání foťáku telefonu, kompatibilita s Locus map, aspoň 2-3 dny výdrž baterky). Váhám nad Samsung 5 pro a nebo garmin venu 2+...případně jiné?

Garminy jsou víc na sportování,Galaxy uživatelsky komfortnější. Mapy neznám ani i jednoho.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 11. 9. 2023 18:57

Také si myslím, že EKG nebude žádná hitparáda.

polda píše:Tep je v pohodě snad všude. EKG si nedělej iluze ,že to bude jen nějaký nástřel.,....
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod wI4d4 15. 11. 2023 16:10

Zdravim, poradte prosim, ktere smart hodinky podporuji ukrajinstinu. Dekuji.
wI4d4
Junior

Odeslat příspěvekod wI4d4 18. 11. 2023 14:01

Redmi a Huawei podporuji, co jsem zjistil...
wI4d4
Junior

Odeslat příspěvekod Spinn 21. 12. 2023 09:09

Garmin super
Spinn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ludmila.Stanova 10. 5. 2024 14:27

Dá se říct, která značka nebo konkrétní model hodinek má přesnější monitorování tepové frekvence? Ať už na pozadí nebo při sportu. Zkoušela jsem dva modely xiaomi (náramky) a ukazují tragicky. Vzájemně se liší až o 30 tepů ve stejný moment a vůči hrudnímu pásu s EKG a tedy realitě, jsou mimo oba.

Mobil mám s androidem.
Ludmila.Stanova
Junior

Odeslat příspěvekod boban 10. 5. 2024 16:55

Withings ScanWatch:
- Schváleno FDA pro detekci fibrilace síní (AFib) a bradykardie.
- Klinicky validovaná přesnost EKG.
- Dlouhá výdrž baterie (až 30 dní).

Odpověď zaměřena především na EKG, ovšem jsou to hodinky elegantní, nenápadné, umí notifikace, a hlavně dlouho vydrží nabité. A to tak, že dokonce zapomenete, kde máte nabíječku (to by mohla moje žena povyprávět)
- čas neexistuje -
boban
Junior

Odeslat příspěvekod Ludmila.Stanova 10. 5. 2024 20:12

To je dobrý tip. Kouknu na ně.
Ludmila.Stanova
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.filip 16. 6. 2024 10:48

Lubicek píše:Ahoj, hledám:
Dětské (kluk 10let) hodinky na sim kartu + GPS lokalizace.
Aby to nebyl nějaký šmejd, ale nemusí stát jako roční plat generálního ředitele ČTU :-)

Dobrý den, jsem v podobné situaci. Které smartwatch s GPS lokalizací a SIM kartou jste synovi nakonec pořídil, když na doporučované Lavamax nebyly dobré recenze?

-- 16. 6. 2024 11:53 --

Ludmila.Stanova píše:To je dobrý tip. Kouknu na ně.

Dobrý den, od února 2022 mám Withings ScanWatch Horizon v modré barvě a mohu je s klidným svědomím doporučit. Nabíjím je jednou za cca 5 týdnů.
jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod Ludmila.Stanova 30. 11. 2024 14:10

Takže pro info, nakonec jsem zkoušela Fenix 7 Pro a je to šunt za hodně peněz. Možná jde o omezení samotného optického snímání tepu? Při tepovce kolem 135 ukazují klidně několik minut jen lehce nad 100. Pak se někdy proberou a ukážou hodnotu blízkou realitě. V režimu měření sportovní aktivity je přesnost lepší, ale taky často uletí úplně mimo.

Nějak nevěřím, že bude něco lepšího, když Garminy jsou tak vychvalované, ale klidně zkusím něco jiného. Kromě těch Withings nějaký dalí tip na přesné měření TF? Potřebuji přesné měření i mimo spuštěnou sportovní aktivitu, ze zdravotních důvodů..
Ludmila.Stanova
Junior

Předchozí stránka