Ahoj lidičky. Jsem v android hodinkách úplný začátečník. Teď mi přišly hodinky
Lemfo LEM6 a moc bych prosil o nějaký návod (a tipy na zajímavé aplikace) jak je nastavit.
Tedy hlavně jak do nich dostanu nové cifrníky. Myslel jsem že si stáhnu nějakou aplikaci z GooglePlay tam si vyberu nějaký ciferník a dám nastavit ale zřejmě to nebude tak jednoduché.

Proto bych moc prosil o nějaké základní info jak na to od Vás co už máte svoje zkušenosti.
Stáhl jsem si aplikaci z návodu
Watch Helper ale tam si jen nastavím notifikace bez nějakého aktivního propojení abych mohl "na dálku" třeba odpovědět na sms. A další doporučenou aplikaci
Lemfit ale tu nějak nechápu

Vůbec netuším jak ji nastavit

Udělám si registraci a přihlásím se. Pak to chce přidat zařízení. Jak oskenuji QR přidá mi to další "osobu" co se zobrazuje na mapě jako další osoba. Příjde mi to jako nějaká aplikace na sledování pohybu členů rodiny.
Taky bych potřeboval poradit jak je nastavím abych mohl přes hodinky ovládat přehrávač hudby z Honoru9. Tedy abych mohl posouvat nebo pozastavovat poslouchané skladby poslouchané přes aplikaci Hudba v MT (a taky Spotify) a přes BT sluchátka z mobilu aniž bych musel vytahovat mobil.
Moc děkuji za rady, návody a tipy od Vás zkušenějších

Danny:Amazonky údajně unášely muže,aby se snimi mohli pářit.
Jack:Ty myslíš,že...by potřebovali...nás tři ??
Danny:No doufám,že ne...
Jack:Ale,Danny...znáš mě...rád pomáham lidem...
Danny:Oh,boze!