paty07: Víte, já poněkud nemám rád lidi, kteří neumí číst a neodpovídají na to, nač se člověk ptá, ba dokonce uvádějí "rady", které jsem apriori vyloučil. Já jsem hned v úvodu uvedl oč mi jde a proč to tak chci, je jiná věc. Stejně jako kolik kde utratím za volání. Já totiž používám VoIP call back a tudíž může pro mě za mě stát minuta hovoru 10 Kč. I jsem uvedl, že můj mobil nemá ani mail klienta.
Jestli to nejste schopen pochopit, tak mi dovolte Vám poděkovat za snahu a když nemáte žádnou povědomost o tom, nač se ptám, tak si prosím své světonázory nechte pro sebe, děkuji.
amper2 píše:Hoj,
o zadne poptavane sluzbe mimo velke trojky nevim. Takze resenim je druha SIM T-mobile 200 Kc na rok s touto sluzbou a 200 Kc vyuzit na volani/SMS, DMS, MHD, po nahromadeni kreditu po nekolika letech nakup novin/casopisu pomoci SMS, ...
Ano, tak to zřejmě udělám - už jsem objednal TM Twist. A kredit použiji na DMS. Na volání a SMS u mobil operátorů totiž neutratím prakticky nic.
amper2 píše:Pro ostatni - neni to jen o smartphone a cene. Mobil pripojeny nonstop na internet asi bude rychleji vybity, nez mobil, ktery komunikuje se siti jen pri prijmu SMS...
Přesně !! - to je jeden z důvodů, proč nechci smartphone, nejen kvůli tomu, že ho nevyužiji.
Přijde mi tragické, jak se majitelé Lenova A5000 s 4000mAh rozplývají, jaká je to krása, když jim mobil vydrží i 3 dny (!) při běžném používání. Mně vydrží 5 let starý mobil za 300,- s 5 let starou baterkou i 14 dnů! Smartphony totiž nejen žerou sami o sobě, ale hlavně svádějí k hraní si - a pak kleknou za pár hodin. S hloupým mobilem nejde dělat nic, člověk ušetří čas a je mnoho dní na příjmu.