Nova Launcher

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 21. 4. 2023 12:09

Po takřka 3/4 roku je opět Nova Launcher 8 beta v nové verzi 8.0.4. Tak snad se vývojář probral, aby ho konkurence nespláchla, jelikož jiných kvalitních Launcherů už je dost.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod renek1 21. 4. 2023 16:17

Tak skoro po 3/4 roce je opět aktualizace pro Nova Launcher 8 Beta verze 8.0.4
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod jpacák 28. 10. 2023 15:03

Zdravím . Od 8mičky mi nefunguje zaoblení rohů widgetů! V nastavení možnostje, ale výskedek žádný! Nemáte na to, prosím, nějaký lék, radu? Dík.
jpacák
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 29. 5. 2024 12:38

Launcher používám léta. Na vezi 7.x mám v nastaveni-domovská obrazovka-mřížka plochy zatrženo umísťování podle... což je povolit přichytávání widgetu nebo ikony v polovině cesty přes pole mřížky. Kvůli starší aplikaci kde lze její vidget umístit na střed obrazovky, jinak je "mezi kozy". Mřížku plochy mám 5dole *7 z boku. Vyhovuje mě to takhle. To zatržítko je ale problém ve verzi 8. Problém je se seskupováním ikon do složky. V 7 chytnu ikonu k ikoně a sloučí se okamžitě do složky. V 8 udělám to stejný ale je dost problém dostat se k tomu výsledku, sloučení do složky. Nejde to hned a jde to dost nejistě, pomalu vůbec. Nepřišel jsem na žádný grif. Když ve verzi 8 zruším ono zatržítko umísťování podle... tak seskupení ikon do složky funguje správně. Ve verzi 8 je něco jinak že vadí to zatržítko. Máte někdo podobnou zkušenost? Zkoušel jsem to na dvou různých telefonech a chová se to přesně stejně. Díky
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 29. 5. 2024 15:24

Jsem to zkusil, ale zadnou zmenu s tim zatrzitkem nepozoruji. Akorat u me se jmenuje Umistovani pres mrizku, pokud mluvime o tomtez. Mrizku mam nastavenou na 5x8 ikon a mobil Motorola Edge 30.
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 29. 5. 2024 21:58

ilja2001: je to položka u nastavení mřížky. když ji zatrhneš a nějakou ikonu z plochy přitáhneš k jiné tak se vytvoří složka ve které budou ty dvě ikony ?
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 30. 5. 2024 10:47

Jo, slozka se vytvori. Ja tak mam vytvoreno nekolik slozek.
Akorat ten nazev u nastaveni mrizky je jiny, jak jsem psal. Verze Nova Launcher 8.0.18.
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 2. 11. 2024 12:24

Tak vzhledem k tomu, že firma, která kdysi koupila Nova Launcher, nedávno propustila všechny, kteří se na něm podíleli, a zůstal jen její tvůrce, to vypadá, že asi jen setrvačností doběhne a pak už asi podpora nebude. Jelikož sice funguje, ale to si myslím, že s každým novějším Androidem může přestat. Zatím pokukuji po podobné náhradě, jakou je Smart Launcher 6 , který se stále vyvíjí a je podobný, ba i v některých věcech mi přijde lepší.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Předchozí stránka