no právě, aktivní pouze 1 profil znamená, že pokud mi někdo bude volat na jiné než aktivní číslo , musím mít nějak nastaveno přesměrování? chápu to takto správně? Meta
Technická. Koupil jsem si Alcatel 1S (2020). Má dualsim, ale šuplík jen na jednu kartu. V electroworldu mi řekli, že ta druhá musí být esim, mám QR kód (kaktus), leč netuším, jak tam ten QR kód nahrát, v menu nic takového není. Poradí někdo?
Podporu e-sim maji vlajky. Low-endy opravdu ne, takze ti prodejce zrejme lhal z duvodu sve nevedomosti. Jeste mrkni na ten suplil. Casto se tam vejde jedna velka mini sim a nebo dve nano sim vedle sebe.
Děkuju. Jsou to odborníci, "nový" telefon přijde rozbalený, ani nevědí, co kam strčit (a to mě paní na infolince přepojila na "technického poradce")... že to pošta doručuje jindy, než má, to už je detail No, je to zkušenost
Na technicke poradce nespolehat. V tech obchodech pokud tam neni vylozene nejaky fanda co se o to zajima vi uplne prd. Vi neco malicko o televizich, neco malicko o lednicich, neco malicko o telefonech a ve vysledku nevi poradne nic. Krome blabolu, co jim vtlaci do hlavy jiny chytrak na skoleni, ktery je na tom ve vysledku jeste hur, nez ten prodavac.
A kam? Na fyzicke SIM je cip s pameti, kam se kontakty ulozi. Kam je chces ukladat, kdyz fyzicky zadny cip neexistuje. A k cemu prosim jsou kontakty na SIM? Neveril bych, ze v dnesni dobe jeste nekdo tohle muze pouzivat. Najdeme kdyztal alternativu, je jich obrovska spousta.