co tenhle TCL 40 NXTPAPER
https://mobilmania.zive.cz/clanky/displ ... fault.aspx
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
vormen píše:displej super, telefon nic moc, ale treba se toho někdo chytí. Příští týden vyjde Motorola G54 s IPS i dobrým HW, foťák s OIS, na podzim přijde Redmi 12 5G taky s IPS a slušným HW, ale pro náročnější uživatele už asi do budoucna moc šancí není. Já jsem nakonec zakotvil na Nokii G60 a ten displej nemá chybu.
Ludmila.Stanova píše:Teoreticky to platit nemusí. Obyčejná žárovka má defacto "pwm" na frekvenci sítě, takže 50hz, a přesto nikomu nevadí...
vormen píše:Tak jsem se konečně dočkal. Motorola G54 je telefon s LCD, dostatečně rychlým procesorem, obrovskou kapacitou operační paměti i úložiště, slušné stereo reproduktory, pro mě výborný systém, velká kapacita baterie v těle běžných rozměrů, matná záda, teledon neklouže, nepatlá se, probuzení/uspání poklepáním, dva foťáky oba s AF, hlavní s OIS, použitelné makro díky zaostřování. Displej s vysokým jasem, který zobrazí HDR. Strávil jsem na displeji 6 hodin takřka nonstop i ve tmě a naprostá pohoda, pokud by byl displlej problémový, poznal bych to do půl hodiny. Takže na další 3 roky, což je doba poskytování záplat na tenhle model, mám snad vystaráno. Předpokládám, že výbavou tenhle telefon co vyjde ještě s LCD žádný jiný nepřekoná.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků