od pcwifi 17. 7. 2021 20:23
takze se mi dostal do ruky iPhone 7. Baterka kondice 96%. Jest otazkou nemuze li telefon zkreslovat tuto hodnotu, je li to realita.
poznatek ohledne vydrze : udesny... netujes v safari nebo obecne neco delas, whatsapp, apod. 5 minut a zmizi klidne 3%. Celkem zrout je i prehravani hudby pres BT, to se + - dalo cekat, ale mizi to az moc rychle ty %.
Citlivost na mob. signal je taky nejaka slabsi, par mist kde to popravde neni idealni, ale drtiva vetsina jinych founu se drzi, tak tento iP temer uplne umre, jakoby spojeni drzi ale neslysim protistranu ani ona me chvili.
Furt me jebe ze mam volume max., poskozeni sluchu a kdesi cosi, jednou za cas se mi volume sama zeslabi na radoby doporucenou hodnotu a ruco musim vydopovat na max. Android jen pri zesilovani na max. poprve zahalekal bacha na sluch bla bla srajdy a uz sam nikdy nezeslabil az do rebootu telefonu.
Placeni NFC, proc kdyz jde na androidu to udelat tak ze odemceny telefon otiskem uz je ready k placeni, tak na jabku musim behem placeni znovu potvrdit otisk prstu... AirBank, CSpořka, ale na to by se dalo zvyknout jakz takz.
Tak jak GPS je obecne zroutem energie tak i u me mam dojem ze zaple polohovaci sluzby te baterce ale vubec neprospivaji. Naucil sem se vypinat je, nejsou krome navigace vubec potreba.
Prijde mi ze od plneho nabiti k 80% mizi energie jaxi pomaleji, ale pak to nabere akceleraci.
Nelibi se mi radoby inteligentni vyhodnocovani kdy foun pouzije VoWifi a kdy LTE na hovory. Abych vynutil VoWifi kdy chcu, musim do Fly Modu. Tezky vopruz prekopirovat fotky z PC (33GB), nasel sem navod a pak to slo relativne dobre, ale do te doby vopruz.
Co se mi libi...
je ze pres noc se zaplou Wifi zmizi 1-2%.
ctecka otisku prstu, stare dobre HW ctecky,( ne ty humusy pod displayem,) funguje napoprve a paradne.
Display hezkej.
Klavesnice ac je display maly relativne dobra, vec zvyku.
Nabijeni hodka + - snesitelny.
Fotak mi prijde ok, na my potreby.
Potesi IP67.
Celkove na ovladani iP se da zvyknout, je to v leccem jine.
Nechava to ve me rozporuplne pocity... Trochu me laka iP7+ protoze baterka uz je solidnejsi, jenze vetsi display ( otazkou jest esi vydrz nebude padat taky hodne dolu, protoze usvitit tak velky display to chce dost energie) a bohuzel dost i rozmery. iP7 se svejma ani ne 14cm je proste super telefon.
Tady by me zajimalo jesi nekdo nema iP7+ jaka je v praxi vydrz pri + - jakem pouzivani. Po iP8 / + nema smysl moc sahat si myslim, cert vem lepsi cpu, vyrazne ma navic jen quick charge / Qi wireless charging a umi video 4K/60.
Nechci uplne na iP zanevrit, potencial ma jiste velky.
tHx
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.