od Cheetah007 6. 1. 2022 10:41
Mám asi týden Amazon Kindle New 2021 s reklamami.
Zbavit se jich asi nejde, pouze jsem našel dobrý článek, kde mj.pisi že, pokud se uživatel nepřihlásí je svému účtu, Amazon o daném přístroji tzv. "Neví" a reklamy přes internet za pomoci WiFi tak nemůže posílat, uvedeny postup funguje a nic mě neomezuje.
Používám pouze pro čtení zakoupenych e-knih jinde a funkce o které přicházím mi vůbec neschází.
Češtinu neřeším...týká se vesměs listování a menu a nastavování plus něco málo rozhraní jako takového.
Knihy v češtině zobrazuje korektně pokud jsou správné vytvořené...případně lze použít se Cakibre k převodu prakticky z čehokoliv do čehokoliv tedy formátu a umožňuje podrobné nastavit vzhled a kódování.
Doporučím asi vrátit a koupit něco od Pocket Boomu, ty češtinu v základu mají snad všechny.
Do čteček Amazon existují češtiny ale vesměs do starších modelů a u nových je to tak složité že se s tím nikdo nechce pachtit, případně to nelze vůbec...je zapotřebí takzvaný "Jailbreak" pro Amazony Kindle a v posledních FW asi výrobce zlepšil ochranu proti zásahům uživatele.