Kolik vám je let a k čemu mobil používáte?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod guiksilver 30. 4. 2005 08:30

Mě je 16 a mobil používám hlavně ke hraní,poslouchání mp3 a na internet.
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 4. 2005 08:32

Proč zakládáš stejné téma, když tohle už tady existuje?
dejv
Naposledy upravil dejvidek dne 1. 5. 2005 08:21, celkově upraveno 1
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod guiksilver 30. 4. 2005 08:39

To je ale jaký mobil používáte ale já se ptam k čemu...
Abych viděl k čemu mobil používají třeba 50-ti letí a k čemu 15-ti letí...
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 30. 4. 2005 09:58

Je mi 15. Mobil pouzivam ke komunikace s ostatnimi, k ziskavani iinformaci z wapu (zpravy, pocasi, mobilforum...), hodne casto take pouzivam kalendar, ve skole, kdyz se nudim, tak si obcas i neco zahraju.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 30. 4. 2005 11:36

No podobná témtata tu už jsou...Obavám se zamknutí..
Jinak je mi 18 a mám to na telefonování, zprávy a jako organizační prostředek. :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 30. 4. 2005 20:21

Je mi15. Mobil hruba tak na 60% misto hodinek,30% volani+sms, 5%jako kalkulacka a zbylych pet procent:fotak,kalendar.....,
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 30. 4. 2005 20:30

je mi 17
Mobil používám nejvíc na komunikaci, ale jako tahák při marketingu se taky hodí :)
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hladosek 1. 5. 2005 07:10

Je mi 21 a mobil používám z 85% na volání a sms, zbytek organizace času, budík a občas se hodí i kalkulačka... foťák nevyužívám téměř vůbec tak 2 fotky za měsíc...
hladosek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alesh(smazano) 1. 5. 2005 07:41

Jsem o neco vic nez 2x starsi nez guiksilver (hruza-stare veci patri peci) a mobil pouzivam hlavne k telefonovani pri rizeni tovarny, mesicne padne tak 8-9 litru za hovor. Fotky jsem delal asi 2x. Poprve, kdyz jsem si prinesl novou N6600 domu, podruhe, kdyz jsem to ukazoval znamym. (Kupodivu to na slunci dokaze delat fotky, na ktere se da divat)
Alesh(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 1. 5. 2005 08:15

Je mi 15, a využívám většinu funkcí (bluetooth, foťák, video, MMS...)
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 1. 5. 2005 09:28

Bohužel neprozradím svůj věk a svůj mobil používám k vyplnění volného času, pokud se taková možnost občas naskytne, ale nejsem sám, kdo čeká na můj volný čas, protože na něj čekají mnozí jiní a ti neúmyslně a hnáni svou vnitřní potřebou mi můj volný čas permanentně zkracují, ale já jim to za zlé nemám, protože potřeby lidí jsou různé a v dnešní přetechnizované době bývám často a nechtěně pro ně ostrůvkem záchrany. A tak můj mobil na mně cvrliká často.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Revan 1. 5. 2005 10:43

Mě je 18 a mob používám na knížky, mp3, hry, data, volání, filmy, emaily atd. Prostě vše co na něm jde
Revan
Junior

Odeslat příspěvekod Sislik 1. 5. 2005 11:05

Me je 21, mobila pouzivam hlavne na volani a SMS, obcas vyuziju i GPRS a e-mailovy klient, na spojeni s kompem pouzivam BT a kazdy rano mi zvoni telefon jako budik :) a v adresari mam ulozeny vsechny kontakty s emailovyma adresama a dalsima udajema, pouzivam i kalendar, poznamky, upominky ...
Protoze zapominam, kdy mam jakou prednasku, tak jse si napsal v Jave primitivni programek na rozvrh :)
Sislik
Junior

Odeslat příspěvekod Vivian 14. 5. 2005 18:43

mně je 25 a nejčastěji používám mobil jako budíka, na druhém místě je telefonování, a pak kdesi vzadu psaní SMS a sem tam nějaké to hraní "hada", kalkulačka...
Vivian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fales 14. 5. 2005 20:57

Me je 14 a pouzivam mobil nejvice na ruzne aplikace, propojeni s PC, ruzne veci pres Bluetooth (napr. Bluejacking), telefonovani, sms budik atd. je toho hodne skoro vsechny funkce ktere T630 umi. Obcas i nejaky ten email poslu.
fales
Mírně pokročilý

Další stránka