Kolik vám je let a k čemu mobil používáte?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Georgo 15. 5. 2005 17:05

20 rokov. Momentálne najviac ako organizačný nástroj - škola, práca, aktivity pre NGO - najviac teda kalendár, poznámky; pri automatickej synchronizácii s notebookom. Po nedávnom upgrade mobilu už teraz so sebou nosím dokumenty (prejsť si prednášku uloženú v PowerPointe alebo PDF cestou metrom do školy je určite lepšie využitý čas ako len tak sedieť). Ráno budík, občas rádio/MP3 popri práci. Tým, že som momentálne v zahraničí, ustúpili komunikačné funkcie trochu do úzadia - všetko vyjde lacnejšie cez internet a pri miestnych cenách za GPRS to nemá význam.
Počítačová bezpečnosť stojí a padá na užívateľoch - blbosť a pohodlnosť s ňou nie je kompatibilná.
Georgo
Junior

Odeslat příspěvekod zamis 17. 5. 2005 20:09

je mi 20. používám ho pro volání, sms, budík, kalkulačka, icq, mp3, kalendář, pro přenos dat, ukazování fotek atd..
zamis
Junior

Odeslat příspěvekod misacek 17. 5. 2005 20:29

Mě je 13, pouzivam mobila k psaní SMS, jako budíka, IrDA-ve třídě si vyměňujeme obrázky a tak+ obrázky z notebooku:) pak trochu telefonuju (hodně prozváním), fotím a používám věci jako kalendář a schůzky, a kalkulačka
misacek
Junior

Odeslat příspěvekod Petroubek (novy) 17. 5. 2005 20:38

Je mi 16,5 roku a svůj Siemens M65 využívám ke psaní SMS, volání, ICQ, email, občas hry, wap a foto.
Petroubek (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Mil.Da (novy) 18. 5. 2005 07:53

Mě je 45 a T610 mám na:
1. Internet (GPRS přes BT)
2. Volání
3. Organizace času, upomínky, někdy i budík
4. SMS (dost málo)
5. Slovíčka (Java), kalkulačka
Hry používám jen výjimečně, stejně jako foťák.
GD30->GD50->909DualS->M35i->SE-T610
"Člověk se celý život učí a stejně nakonec umře hloupý."
Mil.Da (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondraash 10. 6. 2005 20:03

Je mi 16 let a pouzivam svou N-Gage QD hlavne ke hrani, telefonovani a psani poznamek - mam strasne spatnou pamet :D
Ondraash
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 10. 6. 2005 21:20

Je mi 18 a pouzivam ho na volani,psani,praci, kontakt se svetem :D
mam to jako kalendar atd :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 10. 6. 2005 21:28

19 let, mobil mam hlavně na volání, SMS, občas MMS.
Občas taky něco vyfotím a bez kalendáře a poznámek bych se neobešel. MP3 a rádio taky používám.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin.X 12. 6. 2005 12:36

Me je 17 a hlavne telefonovani, SMS a organizace, vcetne budiku....
Dancall HP2711 > 5110 > C35i> 3330 > Motorola V50 > 3310 > C60 > CF62 >3510i> T630 > K700i > 6230 + 2610 > E50black > 6300i + 1200 > 8600 LUNA > 6600 slide +W610i
Martin.X
Junior

Odeslat příspěvekod Fred(smazano) 12. 6. 2005 13:01

27 - telefonovani, modem, maily, budík, organizace, SMS, MMS, obcas ICQ a nejaka hra, nefotim skoro vubec (zatim jsem fotil snad akorat xichty ke kontaktum)
Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Fred(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod ThunderStorm 12. 6. 2005 13:10

Tak hele,já mam Z1010,volam,píšu,bluejackuju,posloucham MP3,připojuju se na net,fotim,natáčim,píšu maily,hraju hry,sleduju filmy,klipy,nedávno jsem si koupil 128MB kartu a stačí mi to jen tak tak,taky používam My Freinds,kalendář na narozeniny a svátky,poznámky na úkoly atd...(to bylo to nejpužívanější :D :D ) 8),nejspíš půjdu za chvilku do něčeho novýho....
My mobiles : Alcatel DB - Alcatel 301 - Alcatel 311 - Alcatel 735 - Sony Ericsson Z1010 a příští mobil Sony Ericsson Z800i a potm nějakej novej model od SE
ThunderStorm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 12. 6. 2005 19:32

ThunderStorm: tak to ses asi drsnak..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vipburgr 12. 6. 2005 20:47

Brzy mi bude 15 a mobil využívám na maximum:)
Tzn.: SMS, volání (to asi nejméně :))
hry, aplikace - na max! ( a to fakt - hry na displeji 320x240. 262144 barev, Mascot 3D Java)
MP3, videa - často
foťák 1,3 mpix velmi často, jelikož rád chodím do přírody a jezdíme v zimě na hory
schémata - docela rád si měním kompletní vzhled svého miláška
Bluetooth - kopírování fotek z moba a ovládání kompu, když se rozbije (rozbiju:)) myš
GPRS - hlááávně na ICQ (jimm), česko-anglický slovník, který využívá internetovou databázi....

Mám taky tenhle mobil, abych mohl pomáhát ostatním lidem s ním....
Proto jsem takéna spoustě fór...
SE rulezzzzz SE S700i rulezzzzz
vipburgr
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 12. 6. 2005 20:55

Mi je 22, mobil musím mít kvůli pohotovosti (musím být na mobilu), mám jej jinak na volání a SMS, ostatní služby nevyužívám... Chybí mi foťák, snad brzy bude, bez kalendáře a budíku se neobejdu.
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 12. 6. 2005 22:13

ThunderStorm: takže to určitě využíváš i video call přes UMTS, že jo :lol:

vipburgr: a jak často prosimtě rozbiješ myš? Já jsem teda rozbil za celej život jen jednu myš. A to tak, že jsem s ní zlostí třísknul o stůl až to prostě nevydržela a ještě ten den jsem šel pro novou.

Využívání mobilu není jen o hrách a filmech - teda aspoň já mám na tohle počítač, filmy na mobilu jsou docela k ničemu, když to ani nemá pořádnej zvuk a luštit titulky na malym displayi taky není nic moc. Každopádně je to ale vychytávka.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka