Jimm na PC

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Latine 24. 10. 2005 02:05

Ahoj rád bych se zeptal, jestli náhodou někdo neví, jestli jde připojit Jimm v PC.
Mám totiž problém, jsem na koleji, kde není možnost se připojit na internet, mimo mobilu, ale jelikož hodně využívám ICQ a už mně bolí prsty z mobilu, rád bych si dal Jimma do PC a psal pres klavesnici.
Jde mi o to presunout Jimma do PC a stale se pripojovat datove pres mobil, proste by to moc nestalo a porad jsem mohl vyuzivat Jimma pro pohodlnější psani na klasicke klavesnici.
Snad jsem to napsal dobre, a budu rad, kdyz mi poradite. Tedy jestli to vubec jde. Diky moc LATINE
Latine
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 24. 10. 2005 08:34

Nápad zajímavej, ale je to myslím příliš sci-fi. Emulator JAVY na PC seženeš, ale JIMM se bude samozřejmě dožadovat datového profilu pro komunikaci. Dejme tomu že bys PC propojil s telefonem kde jsou datové profily nastaveny třeba BT nebo kabelem, pak už záleží jen na možnostech nebo spíš schopnostech emulátoru použít datový profil. A tady si myslím že je problém.
Chce to počkat jestli ti někdo dá tip (typ?) na emulátor schopnej využívat vnitřní zdroje telefonu a jestli takovej emulátor je vůbec možnej.
Osobně říkám - zajímavý ale sci-fi.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nuro 24. 10. 2005 19:37

normalne sa pripoj mobilom na net, pouzi firewall aby na net neliezlo nic co nema a chod na icq pomocou programu miranda, zerie malo, da sa pouzivat aj cez obmedzene datove pausaly
Nuro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod najnaj 24. 10. 2005 21:05

Miranda zerie malo, ale stale dost. Mobilne programy su stavane na setrenie dat. Ja mam najradsej stICQ a Remote S60 a pisem si z pohodlia klavesnice, lenze to mam Symbian. Neveim ci je nieco take aj pre javu
Pomozte pri tvorbe databazy slovenskych BTS
najnaj
Junior