od Jerry 7. 11. 2005 21:26
Telefon, ktery jsem fakt nepochopil byl Ericsson A1018s (nevim jiste typ cislo, je to davno). Mel jsem ten telefon chvili pujceny a porad jsem nadaval na ovladani, zvuky a vsechno ostatni, to bylo neco strasneho.
Pak jsem mel Siemens S6 power a naprosta spokojenost, ovladani perfektni, jen funkce odpovidali datu vyroby. S dalsima myma siemensema (M50, M55, SK65) jsem byl taky spokojeny.
S nokii 3300 jsem se taky szil, i kdyz to ze pres kabel dostanu do telefonu hudbu, ale obrazky ani nic jineho ne (jedine pres wap), me docela zklamalo.
Pokud jde o programovani, tak me nokie zklamavaly celkem pravidelne. Pro prostudovani buglistu uz me asi nokie vic zklamat nemuze, na to ze objevuju nezverejnene bugy, uz jsem si zvykl. Posledni zklamani u nokie bylo kdyz mi dali 3220, ze tam moje aplikace nekomunikuje. Ja zjistil, ze podle ocekavani neni nastaveny http profil pro java aplikace, ale nezdarilo se mi ho nastavit a nakonec jsem zjistili, ze na dane verzi fw ten profil proste vytvorit nejde (ani nastavovaci sms). Podle nokie drobny nedostatek.