Jaký mobil vás nejvíce zklamal?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukinek(smazano) 7. 11. 2005 15:25

CX 65-Hnus
c25--m55--mc60--e700--SE k700i--SE P800,SE P900 FWp910i..................SE P900 rulezzzz...........
lukinek(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 7. 11. 2005 15:43

lukinek píše:CX 65-Hnus
Hm. Proč?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod duky 7. 11. 2005 16:07

CF62 - sklamala ma hlavne mala vydrz s originalnou bateriou (kazdy vecer nabijat neni nic moc)
mala pamat, pomala java a niekedy menu by sa dalo prekusnut.
obcasne samovolne vypnutie telefonu (mne len raz, iny kus sa vypina ovela castejsie), niekedy dlho trva ulozenie novej udalosti v kalendari, niekedy aj viac ako 30 sekund...
ale poslednu kvapku nahodilo skrabanie displeja od klavesnice

nadruhej strane po dlhej dobe telefon s dizajnom co sa mi paci, svetelne diody s dokonalou personalizaciou...to boli hlavne dovody kupy telefonu.
duky
Junior

Odeslat příspěvekod M. 7. 11. 2005 16:12

S65
Jinak na C35i jsem byl nastvanej od zacatku...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod andels 7. 11. 2005 17:43

alcatel 535...nemel normalka javu :cry: ale jinak byl fakt bozi :)
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Manli2 7. 11. 2005 19:14

jednoznačně N7210 :eh
vydržela 2 měsíce pak praskl display :nenapadne :
Naposledy upravil Manli2 dne 7. 11. 2005 19:30, celkově upraveno 1
Manli2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fever 7. 11. 2005 19:25

Takže to zhrniem: nadávate tu hlavne na Phillipsy a Siemensy, občas na Motorolu.
Fever
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 7. 11. 2005 19:28

A co má být? Aspoň vidíš jaký značky jsou pořádný :pozor2
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cooler5 7. 11. 2005 19:59

zatial co som mal, tak cx65 ma sklamala najviac. 8)
v buducnosti to uz bohuzial nebude siemens-benq, sklamali ma :lol:
cooler5
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 7. 11. 2005 20:01

mna Motorola E680i lebo je hakliva na pady..stacili tri a uz je nieco s maticnou :D:D:D no proste sunka
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 7. 11. 2005 20:02

To víš, s takovým mobilem musíš zacházet jako v bavlnce :D ještě něco tě na něm štvalo ne? ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 7. 11. 2005 20:05

no uz myslim ze nic
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jerry 7. 11. 2005 21:26

Telefon, ktery jsem fakt nepochopil byl Ericsson A1018s (nevim jiste typ cislo, je to davno). Mel jsem ten telefon chvili pujceny a porad jsem nadaval na ovladani, zvuky a vsechno ostatni, to bylo neco strasneho.

Pak jsem mel Siemens S6 power a naprosta spokojenost, ovladani perfektni, jen funkce odpovidali datu vyroby. S dalsima myma siemensema (M50, M55, SK65) jsem byl taky spokojeny.
S nokii 3300 jsem se taky szil, i kdyz to ze pres kabel dostanu do telefonu hudbu, ale obrazky ani nic jineho ne (jedine pres wap), me docela zklamalo.

Pokud jde o programovani, tak me nokie zklamavaly celkem pravidelne. Pro prostudovani buglistu uz me asi nokie vic zklamat nemuze, na to ze objevuju nezverejnene bugy, uz jsem si zvykl. Posledni zklamani u nokie bylo kdyz mi dali 3220, ze tam moje aplikace nekomunikuje. Ja zjistil, ze podle ocekavani neni nastaveny http profil pro java aplikace, ale nezdarilo se mi ho nastavit a nakonec jsem zjistili, ze na dane verzi fw ten profil proste vytvorit nejde (ani nastavovaci sms). Podle nokie drobny nedostatek.
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod Fever 7. 11. 2005 21:33

hot_spot: Čo si sa hneď tak urazil? :?
Fever
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 7. 11. 2005 21:37

Já se neurážím jenom nevím co jsi tím myslel :)
hotspot
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka