Změna loga EUROTEL na O2 ?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 21. 1. 2006 19:40

me je to celkem jedno jestli se to zmeni nebo ne.. Stejne mam logo smazli..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 22. 1. 2006 23:51

Ou tů bych teda fakt nechtěl. To zní jak ou šit. Kdyby se takové zvěrstvo s Eurotelem stalo, tak snad přejdu k Vodafonu živému, čistému a důvěřivému :-D
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod Spizy 23. 1. 2006 00:08

No,mozno nakoniec sa ziadna zmena neuskutocni alebo O2 bude aj na slovensku...:-)To by bola vazne supa sup:-):-):-)
Spizy
Junior

Odeslat příspěvekod BOSS 23. 1. 2006 23:28

Nevim nevim jestli bude O2 take na slovensku? :pozor2 Nejdrive bude muset TELEFONICA vyhrat boj o tretiho operatora na slovensku.
Jak jsem se docetl bojovat budou mezi sebou VODAFONE, TELEFONICA a take britsky operator VIRGIN mobile.
BOSS
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod M@tezz 24. 1. 2006 00:06

No když se Vodafonu už občas říká Vodník, po přejmenování na O2 by se Eurotelu říkalo třeba Kyslík :) Těžko by to někdo vyslovoval oů-tů, leda ti co světácky říkají jů-es-ej. Vodafonu se taky moc neříká Voudafoun. Oů-tů by se dalo hezky zkomolit na domácké Ota, Otík ... Ó-dvě je humus, to zní jak nějaký typ ponorky.

Těžko říct, jak to nakonec dopadne. Myslím, že když se přejmenovával Paegas a teď Oskar, tak dost důležitou roli hrálo i to, že T-Mobile a Vodafone u nás znějí světově, kdežto Movistar nebo O2 tady takový zvuk nemají. Alespoň já to tak cítím. Eurotel je u nás silná a dobře zavedená značka a i když je vděčným terčem remcání spousty lidí, tak pokud by probíhal průzkum, které značky jsou nejpevněji zakořeněné v našem povědomí, ET by si určitě nevedl špatně (spolu s Coca-Colou, Škoda Auto a spol.).
Tak to vidím já.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 24. 1. 2006 00:21

Dle mého názoru, pokud u nás na trhu budou dvě velké nadnárodní značky: T-Mobile a Vodafone tak Eurotel se už jen z tohoto pohledu bude muset taky přizpůsobit a přejmenovat na něco světobornějšího. Myslím, že nebude chtít zůstat ten třetí vzadu.
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 24. 1. 2006 00:56

Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. Všimli jste si jaká diskuze se strhla kolem toho, kdo už má na telefonu logo Vodafone? A jak už se mnozí nemůžou dočkat? Možná to souvisí s tím, že si budou připadat víc hrdí, když řeknou: "Já mám Vodafone", než "Já mám Oskara". Prostě image. Značka Oskar znamená v očích spousty lidí "druhé housle, levný, socka" a je jedno, jestli takový Oskar opravdu je. Kolik z těch, co mají Eurotel, by se nemohlo dočkat, až se jim změní logo na O2 nebo Movistar? Myslím, že tolik jich nebude. Ale dost možná má standa_pochcalpadlo pravdu. Prostě to hodí pod jednu (tu světovější) značku a basta. Pokud by zůstali u názvu Eurotel, tak myslím, že by to byla pro ET velká poklona, že si vybudoval takové jméno. No, jsem fakt zvědavý, jak to dopadne :)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 24. 1. 2006 01:31

M@tezz píše:Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. /quote]

Já jsem Oskarák a za chvíli tedy Vodafoňák. Na nové logo na telefonu se těším, protože doufám že s ním příjdou i nové služdy. Ale po pravdě mám z toho přechodu trochu strach. Oskar to u mě vyhrál protože nepolepuje telefony žádnými logy operátora a ani si nenechává nijak upravovat FW a t neblokuje žádnou uživatelskou funkci.
Vodafone znám jen z Mobilit a mobilmanie, když ukazovali jaký telefon si Vodafone nechal vyrobit na míru. V podstatě je celý označený Vodafonem a to já nechcu. Proto doufám že změna se neprojeví na vzhledu telefonů a ceně a to i služeb - teda aspoň né k horšímu.
Můžete namítat, že neblokovaný telefon bez polepů si můžu zakoupit i jende než u operátora, ale když chcete slevu, nemůžete zavítat do značkových prodejen a u těch dalších nemáte jistotu, že prodejna bude prosperovat a bude stát za rok a půl když se vám telefon pokazí a jako mimopražský pak budu telefon posílat draze poštou do servisu, kde se nakonec dovím, že záruční list je falešný (vím o nejednom případu s falešným záručákem).
Proto volím jistoti nákupu telefonu u operátora a můžu využít i slev při koupi za dotované ceny a podobně...
Anonymni

Odeslat příspěvekod M@tezz 24. 1. 2006 03:07

Tube píše:
M@tezz píše:Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. /quote]Na nové logo na telefonu se těším, protože doufám že s ním příjdou i nové služdyo/quote]

Pokud se někdo na nové logo těší ze stejného důvodu jako ty, tak to na 100% beru :) Někomu jde totiž bohužel jenom o ten název a logo :hm

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tudzo 24. 1. 2006 07:38

Je veľmi zaujímavé sledovať, ako sa niektorí z vás tešia z takého, alebo onakého názvu operátora. A ja som si doteraz myslel, že dôležité sú služby, kvalita operátora a podobne. Žeby som sa mýlil? Odpovie mi niekto?
tudzo
Junior

Odeslat příspěvekod polda 24. 1. 2006 09:09

M@tezz píše:Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. Všimli jste si jaká diskuze se strhla kolem toho, kdo už má na telefonu logo Vodafone? A jak už se mnozí nemůžou dočkat? Možná to souvisí s tím, že si budou připadat víc hrdí, když řeknou: "Já mám Vodafone", než "Já mám Oskara". Prostě image. Značka Oskar znamená v očích spousty lidí "druhé housle, levný, socka" a je jedno, jestli takový Oskar opravdu je. Kolik z těch, co mají Eurotel, by se nemohlo dočkat, až se jim změní logo na O2 nebo Movistar? Myslím, že tolik jich nebude. Ale dost možná má standa_pochcalpadlo pravdu. Prostě to hodí pod jednu (tu světovější) značku a basta. Pokud by zůstali u názvu Eurotel, tak myslím, že by to byla pro ET velká poklona, že si vybudoval takové jméno. No, jsem fakt zvědavý, jak to dopadne :)c/quote]

Ono už teď nejde o nějaké čehůny,na dnešních stavech se toho už moc nezmění-ale malinko víc zde přibývá cizina včetně jejich peněz.Pokud budou Jihokorejci stavět tu svoji fabriku na Moravě - koho si poříděj ze opa?? Eurotel?? Co to je??
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 24. 1. 2006 09:43

tudzo píše:Je veľmi zaujímavé sledovať, ako sa niektorí z vás tešia z takého, alebo onakého názvu operátora. A ja som si doteraz myslel, že dôležité sú služby, kvalita operátora a podobne. Žeby som sa mýlil? Odpovie mi niekto??/quote]

No... ono záleží na každým. Pro mě jsou důležitý přesně ty věci cos vyjmenoval, a proto jsem celou dobu u Oskara. Nicméně existují lidé, kteří řeknou, že oskar=socka. Myslím, že z jejich řad se rekrutují právě ti, kteří netrpělivě vyhlížejí Vodafone na displeji.
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Předchozí stránka