Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
M@tezz píše:Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. /quote]
Tube píše:M@tezz píše:Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. /quote]Na nové logo na telefonu se těším, protože doufám že s ním příjdou i nové služdyo/quote]
M@tezz píše:Ještě mě napadla jedna věc. U Oskara asi o změně názvu tak dlouho přemýšlet nemuseli. Všimli jste si jaká diskuze se strhla kolem toho, kdo už má na telefonu logo Vodafone? A jak už se mnozí nemůžou dočkat? Možná to souvisí s tím, že si budou připadat víc hrdí, když řeknou: "Já mám Vodafone", než "Já mám Oskara". Prostě image. Značka Oskar znamená v očích spousty lidí "druhé housle, levný, socka" a je jedno, jestli takový Oskar opravdu je. Kolik z těch, co mají Eurotel, by se nemohlo dočkat, až se jim změní logo na O2 nebo Movistar? Myslím, že tolik jich nebude. Ale dost možná má standa_pochcalpadlo pravdu. Prostě to hodí pod jednu (tu světovější) značku a basta. Pokud by zůstali u názvu Eurotel, tak myslím, že by to byla pro ET velká poklona, že si vybudoval takové jméno. No, jsem fakt zvědavý, jak to dopadnec/quote]
tudzo píše:Je veľmi zaujímavé sledovať, ako sa niektorí z vás tešia z takého, alebo onakého názvu operátora. A ja som si doteraz myslel, že dôležité sú služby, kvalita operátora a podobne. Žeby som sa mýlil? Odpovie mi niekto??/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků