aukce s mobilama

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petrx 5. 5. 2005 12:41

Chtěl bych si kopupit mobil nekde pres aukci. Jenomže jsem žádnou dobrou nenašel. Nevíte o nějaká dobré. Stačila by adresa i na nejakej ten bazar.
petrx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 5. 5. 2005 13:08

iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vipburgr 5. 5. 2005 13:46

http://www.ebay.com - tam najdete snad všechno
SE rulezzzzz SE S700i rulezzzzz
vipburgr
Junior

Odeslat příspěvekod M@ngo 6. 5. 2005 18:56

neměly by být ty adresy přímo na místo určení???Bych řek,že vám to tu brzo zamknou,kdyžtak to posílejte přes SZ.
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 7. 5. 2005 14:10

http://www.aukce.cz se promenila na pavilon opic,nedoporucuju! navic aukro je jedine,ktere jeste nez umozni pordejci prodavat,overi jeho adresu...takze je pak tezsi podvadet a rozesilat pytliky rejze misto mobilu...
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Daft 7. 5. 2005 18:18

Souhlasim, jedine Aukro, drazim tam uz nejakou dobu, a to i mezinarodne s Polskem, diky overeni adresy ma clovek i vetsi jistotu.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 7. 5. 2005 19:09

Daft:ja tam taky obchoduju s Polskem:-)
a je to jediny server,kde jsem ochotna poslat prodavajicimu napred penize a pak cekat na zbozi.Rict mi nekdo, ze tenhle postup uplatnuje treba na annonci,zaklepu si na celo...
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michallom 8. 5. 2005 19:29

Ja nakupuju na ebay.de. Prachy taky posilam predem, mam za sebou cca. 25 obchodu a absolutne bez problemu. U nas bych nikomu prachy neposlal ani omylem... Na ebay si nikdo nedovoli podvadet, protoze by ho hned vykopli. Registrace tam probiha prez net, ale pristupovy heslo poslou postou na uvedenou adresu.
michallom
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 9. 5. 2005 10:15

No aukro se mi jevi sice jako dobre ale ma jeden nedostatek. Zaregistroval jsem se tam a stejne se zadne aukce nemuzu zucastnit protoze uplne u vsech aukci je podminka plne registrace (dopisem) coz je na delsi dobu a nejde to urychlit. Takze dobre ale pro nekoho, kdo chce neco koupit hned naprosto k nicemu.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod iwigirl 9. 5. 2005 10:37

Fido:pokud se domluvis s prodavajicim, ze mas o vec opravdu zajem,neni problem.ja to taky tak delam.a plna registrace trva cca tyden,nez ti domu dorazi autorizacni kod.
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 9. 5. 2005 16:59

No ja tam zrovna nic akutne nepotrebuju takze me to je celkem jedno. Schvalne za jak dlouho ten dopis dorazi.
Fido+
Expert