jde v pendolinu pouzivat mobil?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bungo 13. 1. 2006 03:57

V Pendolinu jsem jel, a pozorne jsem sledoval mobil a nestalo se mi, ze bych nemel signal. Jezdim na trase Ostrava-Praha docela casto a zda se mi, ze v Pendolinu byl signal srovnateln jak v ostatnich vlacich. Telefonoval jsem jednou a v pohode a smsek jsem prijal asi pet a to same jsem odeslal. Takze nevim... Mozna jsem mel jen stesti...
-----
Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 13. 1. 2006 11:36

Je mi celkem jedno, co rika Benes. Podle mych zkusenosti se nema za co omlouvat. Jezdim Praha - Ostrava nekolik let dvakrat mesicne a situace mimo Pendolino je takova, jakou popisuju. Dale muzu jen zopakovat, ze u nas jsem jezdil Pendolinem temer rok, a dovolal jsem se. Zbytek jsou teorie, v tomto pripade davam prednost praxi. Cerneho Petra drzi operatori.
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod polda 13. 1. 2006 12:01

V tom vlaku pokud zrovna jede,se dá tak maximálně smskovat,či volat jen ve stanicích.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hornisse 13. 1. 2006 23:04

Nesa píše:Anebo ty motory dělají tak velký mag. pole, který ruší nejen zabezpečovací, ale i sdělovací techniku :D-/quote]

Ruseni jde jen po kolejnicich takze pokud mas antenu pripojenou na kolej tak urcite :D
Hornisse
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 23. 1. 2006 00:07

Já teď jezdím do Brna radši autobusem, než nějakou Pindou línou. A na dálnici je pokrytí v pohodě :-D
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod Slonik 24. 1. 2006 02:46

polda píše:V tom vlaku pokud zrovna jede,se dá tak maximálně smskovat,či volat jen ve stanicích.
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod Švejk (novy) 25. 1. 2006 17:02

Nedávno jsem četl návrh ČD, že by nabízeli cestujícím ve vlaku svůj uzavřený okruh k telefonování, tudíž bychom volali ven z vlaku přes roaming. Nejspíš by hovor byl o něco dražší, ale komfortní, bez přerušování.
Švejk (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 6. 2. 2006 17:40

No přemýšlím, přemýšlím :hm
Já ... nevím :potichu
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Junior

Odeslat příspěvekod Jony 7. 2. 2006 00:23

Tak k Eurotelu, ten ma pokryto naposledy v Hranicich na Morave a pak az ve Svinove, signal se mi neobjevil ani v Suchdolu, ani ve Studence... :-(
Oskar ma tento usek mnohem lepe pokryty...
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Junior

Odeslat příspěvekod Ondřej Čada 9. 2. 2006 23:13

BadBoyJohnny píše:No přemýšlím, přemýšlím :hm
Já ... nevím :potichuo/quote]

To je asi tím že jsi Pendolinem nejel :wink: .
Včera jsem zrovna v Pendolinu volal, hovor byl naprosto zřetelný (bylo to někde před Pardubicemi.
"I carried a torch for you through the wind and rain,
I'll never forget you, but I won't see you again." - PHIL COLLINS
Ondřej Čada
Junior

Předchozí stránka