Galerie Krabic

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 14. 5. 2005 14:54

V jednom forum se rozjel napad a některi ctenari by také uvitali jako já, kdyby se objevila bud na foru nebo v MM galerie krabic mobilnich telefonu. Nepocitam s tim ze by to k necemu nekomu pomohlo ale spis jako zajimavost by to spatny nebylo. CO myslíte?
Kdyžtak sem hodte anketu jaký mají na to lidi názor. 8)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@ngo 14. 5. 2005 15:22

souhlasim s tim,ze jako zajimavost by to slo...
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod fales 14. 5. 2005 17:50

Jsem taky jednoznacne pro. :tleskani
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Georgo 14. 5. 2005 17:59

Väčšina zdrojových materiálov už existuje - v každej recenzii je aspoň jedna fotka, takže by to stačilo zozbierať a vložiť do galérie. Prípadné doplnenia už radi zabezpečia čitatelia :)
Tiež som za.
Počítačová bezpečnosť stojí a padá na užívateľoch - blbosť a pohodlnosť s ňou nie je kompatibilná.
Georgo
Junior

Odeslat příspěvekod nupix 15. 5. 2005 00:33

nevím, mě to připadá jako zbytečná práce, spíš bych pokládal za lepší galerii mobil tuningu, to znamená fotky jak jste si vylepšili svůj vnější vzhled telefonu nebo tak něco, ale krabice, mě osobně je celkem jedno jak krabice vypadá ...
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 15. 5. 2005 00:54

No jen nápad no...Jak se vyvíjely nebo tak..ale zdá se že to upadne v zapomnění..
Galerie mobilního tuningu? Hm.. no nevím moc lidí mobil pořádně netuní a nějaké nálepky na telefonu mě nezajímají.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nupix 15. 5. 2005 09:44

No právě, on není tuningu mobilů tak rozšířený jako u počítačů, ale je to zajímavé téma, norozdíl od beden, které by mě tako zrovna moc nezajímaly, ale je pravda, že toho tuningu bychom asi moc nenašli. Když už však máš nápad s tou galerii, co takhle třeba mobilní destrukce, tzn. fotky telefonů, které někdo utopil, spadli mu z 10. patra, nebo co se stane, když si ho nechtěně přejel autem atd. Když už se něco podobně nepříjemného něco stane, alespoň by se mohli ostatní škodolibě zasmát. Něco podobného najdeš tady http://www.4men.cz/index.php4?page=zajimavosti a tady http://www.wreckedexotics.com/,akorát, že je to s auty. Ono je někdy dobreku, když vidíte rozflákané Ferrari, tak samo bych brečel u N9500 přejeté kolem mladšího bratra.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 15. 5. 2005 11:16

je fakt ze obvykle nejsou krabice prilis zajimave ale exituji vyjimky jako treba krabice pro Xelibri, Razr V3, SL-55 nebo nektere zajimave akce zahranicnich operatoru, treba R310 kdysi prodaval jeden Rakousky operator v pruhlednych pouzdrech ktere vypadaly jako pouzdro na tenisove micky...
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 15. 5. 2005 11:48

Athilles: Ty stranky samozrejme znam. Nekdy nechapu co s tema autama vyvadej a radi by mi jo mohli dat :o(.. Ono taky vetsina tech aut je focena na odstavnejch parkovistich coz neni jaksi ono. Ale je to v klidu. A nevim jestli by byla galerie tech mobilu početná. Neznám moc lidí, co by autem prejizdeli mobil nebo ho topili ve vode jen tak. Ale jako dala by se udelat nejaka galerie zajimavosti od ctenaru no.
btw.: Ja teda radsi uronim slzu u Ferrari nez u 9500 za 20000 CZK.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 15. 5. 2005 17:04

Podle me by to byla jen galerie, ktera by zaplacavala misto, to bych spis udelal jednou jen jednu bleskouvku na tema: Historie krabic od mobilu, nebo tak neco. Zakladat kvuli tomu novou galerii je zbytecne a rekl bych, ze to lide neviuziji.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 16. 5. 2005 01:06

No pro zajímavost by se možná koukli a ty využij radši pravidla CZ pravopisu.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filda 16. 5. 2005 05:08

já bych byl pro například krabice od siemensů x65 je zajímavá, od M55 je moc pěkná asi jako u SL55. špatná neni osony Ericssonů speciálně od nějakých operátorů ty jsou sice celkem prázdný (na venek) ale taky pěkný. Byl bych pro to aby tam lidi posílaly obrázky svých krabic svých founů.
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior