Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
a-c píše:ad Marek: takze vlastne koupil, jenom by to nesmelo byt moc drahe... tak za 300tomu rikam moralni hledisko a ne-podporovani zlodeju.
sorry, ze se opakuji, ale kazdej by to za 3 kila nekoupil.
Marekzprahy píše:a-c píše:ad Marek: takze vlastne koupil, jenom by to nesmelo byt moc drahe... tak za 300 :) tomu rikam moralni hledisko a ne-podporovani zlodeju.
sorry, ze se opakuji, ale kazdej by to za 3 kila nekoupil.
Nikdo by to za 3 kila nekoupil, protože by to za 3 kila nikdo neprodal../quote]
vriskot píše:Ja bych si klidne kradeny mobil koupil, ikdybych vedel, ze je kradeny, protoze uz jsem to parkrat udelal a nikdy se mi nerozbil a prodal sem ho v pohode dal... vzdy to bylo za supr cenu, takze sem se moc nemusel rozmyslet... a kdyz koupite MT na inzerat a je bez krabice atd. tak je to jasne, ze kradeny...
a-c píše:jiste, kdo by taky jiny bojoval proti poulicnim zlodejum nez cilova skupina (bavime se o kradenych mobilech) - odbytiste. na to mame prece organymy si ho vlastne jenom legalne koupime v bazaru nebo od nekoho, kdo uz ho nepotrebuje... prece kdyz uz je jednou kradeny, tak je skoda ho nekoupit - koupi jiny.
navic jsme ochotni za to dat maximalne tri stovky - at si jich ukradnou vice, kdyz z toho chteji vyzit. my je prece podporovat nebudeme
Marekzprahy píše:By mě zajímalo, kolik současných zlodějů by na tuhle hru přistoupilo. Myslím, že oni nemůžou krást o moc víc, než kradou teď. Byli by pro policii víc nápadní a víc zajímaví (i z hlediska způsobené škody).s/quote]
pota píše:jo za prijatelnou cenu klidne
jen by me nastvalo kdyby me
mi ho zbalili fizlove
Zwick píše:Kdyby to bylo jo výhodný, tak to beru. Kdybych ho nebral, tak skončí někde v bazaru, nebo ho koupí někdo jinej, že...,/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků