Koupili byste si KRADENY mobil?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MKMAN 25. 1. 2006 15:25

ja si obcas pred dovolenou koupim mobil v bazaru, nedelam si iluze o puvodu. mam dva siemens me45 za 1000 czk co si beru na dovolene na plaz s predplacenkou aby mi to nekdo neotocil
MKMAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 25. 1. 2006 15:54

jo za prijatelnou cenu klidne
jen by me nastvalo kdyby me
mi ho zbalili fizlove
pota
Junior

Odeslat příspěvekod Marekzprahy 25. 1. 2006 16:12

a-c píše:ad Marek: takze vlastne koupil, jenom by to nesmelo byt moc drahe... tak za 300 :) tomu rikam moralni hledisko a ne-podporovani zlodeju.

sorry, ze se opakuji, ale kazdej by to za 3 kila nekoupil.

Nikdo by to za 3 kila nekoupil, protože by to za 3 kila nikdo neprodal.
Marekzprahy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a-c 25. 1. 2006 16:22

Marekzprahy píše:
a-c píše:ad Marek: takze vlastne koupil, jenom by to nesmelo byt moc drahe... tak za 300 :) tomu rikam moralni hledisko a ne-podporovani zlodeju.

sorry, ze se opakuji, ale kazdej by to za 3 kila nekoupil.

Nikdo by to za 3 kila nekoupil, protože by to za 3 kila nikdo neprodal../quote]

uzasne... takze sis vlastne stanovil cenu, kdy na tom zlodeji prodelaji :) jenom do nich!
a-c
Junior

Odeslat příspěvekod Marekzprahy 25. 1. 2006 16:39

Stanovil jsem si cenu, kvůli které nebudu pro zloděje zajímavý. Zloději kvůli mě nevydělají, ale ani neprodělají. Jsou lidé, kteří jim za tu čorku budou ochotní dát třeba i 10x víc (v bazaru), tak proč by to prodávali mně???

Nemyslím si, že bych zrovna já měl bojovat proti pouličním zlodějům. Jasně, když uvidím, že někdo někoho okrádá a dotyčný o tom neví, tak ho na to upozorním (pokud to zrovna nebude banda namakanejch Rumunů). Ale je věcí policie a poslanců, aby zavřeli nonstop bazary (nejlíp i s nonstop bazaristy) a šířili osvětu. Někteří lidé jsou skutečně na svoje věci hodně neopatrní (viz moje máma - nechala kabelku na vozíku v supermarketu a jak se sehla pro prací prášek, byla kabelka v čudu).

P.S.: Není to tak, že bych zavřením bazarů chtěl docílit toho, aby se snížila cena, za kterou mi zloděj mobil prodá - po zavření bazarů bych přirozeně šel s cenou třeba na 50..
Marekzprahy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vriskot 25. 1. 2006 16:44

Ja bych si klidne kradeny mobil koupil, ikdybych vedel, ze je kradeny, protoze uz jsem to parkrat udelal a nikdy se mi nerozbil a prodal sem ho v pohode dal... vzdy to bylo za supr cenu, takze sem se moc nemusel rozmyslet... a kdyz koupite MT na inzerat a je bez krabice atd. tak je to jasne, ze kradeny...
vriskot
Junior

Odeslat příspěvekod a-c 25. 1. 2006 16:52

jiste, kdo by taky jiny bojoval proti poulicnim zlodejum nez cilova skupina (bavime se o kradenych mobilech) - odbytiste. na to mame prece organy :) my si ho vlastne jenom legalne koupime v bazaru nebo od nekoho, kdo uz ho nepotrebuje... prece kdyz uz je jednou kradeny, tak je skoda ho nekoupit - koupi jiny.

navic jsme ochotni za to dat maximalne tri stovky - at si jich ukradnou vice, kdyz z toho chteji vyzit. my je prece podporovat nebudeme ;)
a-c
Junior

Odeslat příspěvekod a-c 25. 1. 2006 16:55

vriskot píše:Ja bych si klidne kradeny mobil koupil, ikdybych vedel, ze je kradeny, protoze uz jsem to parkrat udelal a nikdy se mi nerozbil a prodal sem ho v pohode dal... vzdy to bylo za supr cenu, takze sem se moc nemusel rozmyslet... a kdyz koupite MT na inzerat a je bez krabice atd. tak je to jasne, ze kradeny...

tak to je skvela zprava pro kapsare - staci dat supr cenu a nikdo se moc nerozmysli. takhle nejak to prece ma fungovat, ze.
a-c
Junior

Odeslat příspěvekod Marekzprahy 25. 1. 2006 17:05

a-c píše:jiste, kdo by taky jiny bojoval proti poulicnim zlodejum nez cilova skupina (bavime se o kradenych mobilech) - odbytiste. na to mame prece organy :) my si ho vlastne jenom legalne koupime v bazaru nebo od nekoho, kdo uz ho nepotrebuje... prece kdyz uz je jednou kradeny, tak je skoda ho nekoupit - koupi jiny.

navic jsme ochotni za to dat maximalne tri stovky - at si jich ukradnou vice, kdyz z toho chteji vyzit. my je prece podporovat nebudeme ;)

By mě zajímalo, kolik současných zlodějů by na tuhle hru přistoupilo. Myslím, že oni nemůžou krást o moc víc, než kradou teď. Byli by pro policii víc nápadní a víc zajímaví (i z hlediska způsobené škody).
Marekzprahy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a-c 25. 1. 2006 17:09

Marekzprahy píše:By mě zajímalo, kolik současných zlodějů by na tuhle hru přistoupilo. Myslím, že oni nemůžou krást o moc víc, než kradou teď. Byli by pro policii víc nápadní a víc zajímaví (i z hlediska způsobené škody).s/quote]

jasne, taktika boje... nasadit tak nizke vykupni ceny, ze budou nuceni hledat si obzivu jinak. nejak jsem to hned neprokouk ;)
a-c
Junior

Odeslat příspěvekod Bungo 25. 1. 2006 17:14

pota píše:jo za prijatelnou cenu klidne
jen by me nastvalo kdyby me
mi ho zbalili fizlove

a ono to v nekterych pripadech fakt hrozi. Ona je tu totiz jedna strana mince. Nahlasit kazdy ukradeny mobil na policii, sepsat protokol a jedine tak se zvysi moznost odhaleni zlodeje. (musi v zastaverne ukazat obcnku pri vykupu)

Sli jste na policii kdyz vam neco (mobil) ukradli?

Jinak souhlasim s tim, ze slusneho cloveka cekaji casteji zbytecne starosti nez zadostiucineni a zlodej krade vesele dal :-(

Kdyz ale pak toho zlodeje capnou a jde hacat, tak mam zase radost ja :-) Na kazdeho jednou (mozna) dojde.

Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Zwick 25. 1. 2006 17:18

Kdyby to bylo jo výhodný, tak to beru. Kdybych ho nebral, tak skončí někde v bazaru, nebo ho koupí někdo jinej, že...
Na to si zvykej.... :D
Zwick
Junior

Odeslat příspěvekod a-c 25. 1. 2006 17:39

Zwick píše:Kdyby to bylo jo výhodný, tak to beru. Kdybych ho nebral, tak skončí někde v bazaru, nebo ho koupí někdo jinej, že...,/quote]

presne tak. kdyz uz je jednou ukradeny... ma se to zkazit? ;) nebo to snad ma koupit jiny sponzor zlodeju :?
a-c
Junior

Odeslat příspěvekod hannawald 25. 1. 2006 18:01

Vedet, ze je mobil kradenej, nekoupil bych, ani kdyby mi davali treba N70 za korunu. Vim, ze si ho prvni clovek po mne koupi, to je jeho vec, ja tohle podporovat nebudu, mam svoji cenu.
hannawald
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 25. 1. 2006 18:54

když za mnou v Praze několik lidí přiskočilo s tím, jestli nechci hodinky a nebo levně značkový foťák, tak jsem se otočil a šel dál...s takovýma lidma se radši ani nebavím, ne že bych měl přímo strach, ale určitý respekt a prostě osobní nedůvěru v ně a proto se s nima vůbec nebavím...takže kdyby se mi někdo snažil nabízet na ulici telefon, tak bych se na něj ani nepodíval a šel dál, nekoupil bych takhle nic...
ovšem může se třeba stát, že by nějaký kámoš dotáhl telefon za dobrou cenu a tvrdil by, že není kradený, to bych se pak asi rozmýšlel...taky podle toho, jak bych tomu člověku věřil a znal ho, ale každopádně od cizího nikdy nic!!!
jeden známý mi nedávno říkal, že koupil levný telefon a pak mu volali policajti, že se má dostavil do Prahy odevzdat telefon, že je kradený...tak co mohl dělat, že jo...přišel o něj a prachy mu nikdo nevrátil...
pokud bych věděl, že je telefon kradený, tak bych s ním nechtěl mít nic společného, v žádném případě...klidně si pište, že jenom kecám, ale je to tak...
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka