Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
maco8 píše:Ja sa musim priznat kupil som 3 fony ale za 2 dni som ich radsej predal a kupil som si nowy
aznoH píše:Kdyby byl mobil kradený přímo z obchodu (třeba ze skladu), ještě zabalený, tak bych ho koupil...e/quote]
Kajo píše:Pre tych co kupia kradnuty mobila a dojde im predvolanie na policiu taka mensia rada. Mobil skryt a na policii povedat, ze ste si len od niekoho na diskoteke pozicali mobil a dali tam svoju SIM-ku, lebo vas bol vybity.
Alebo, ze ste ho kupili na inzerat a neviete od koho.
Nech vas ani nenapadne povedat od koho ste ten mobil kupili, lebo este len vtedy sa vam zacnu problemi.
Kajo píše:Pre tych co kupia kradnuty mobila a dojde im predvolanie na policiu taka mensia rada. Mobil skryt a na policii povedat, ze ste si len od niekoho na diskoteke pozicali mobil a dali tam svoju SIM-ku, lebo vas bol vybity.
a-c píše:trent píše:... je v lidech vžitý krást a povádět.Něž se tohodle zbavíme, tak si jestě nějakou dobu počkáme.u/quote]
ne. neni to v lidech. je to v tvych rodicich, pribuznych a znamych. je v to v tobe, protozes v tom vyrostl a 1) jeste jsi nedospel k vlastnimu nazoru a tomu, ze nemusis cekat, nemusis krast a nemusis podvadet 2) ses linej to menit, protoze ti to vyhovuje, delaji to vsichni, da se na tom usetrit a tvoje deti/vnoucata uz budou z nejakeho duvodu jine.
neni to v nikom. kazdy jednou dospeje a zacne brat vlastni rozum. a pak je na nem, jak se k vecem postavi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků