Jak využiváte mobily na taháky?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tvojesmrt 27. 2. 2006 19:41

No vzhledem k tomu že mám nokii 9500 tak si to píšu do wordu a jednoduše přepíním mez aplikacemi...
tvojesmrt
Junior

Odeslat příspěvekod Seto 27. 2. 2006 20:45

ja to mám spravené podla toho že na jakej hodine sa nachádzam.na aj mám všetky výsledky písomiek doma čiže stačí napísať na papier vložiť do peračníka a naša uč. taka sprostá že si to nevšimne.potom na D,Z,Pr dizkutujem zo svojím spolusediacim alebo kdo je vo vedlajšej,zadnej alebo prednej lavici totiež na M.a na Sj ja z vysoka S...M.F,Ch nedá sa opisovať lebo tam máme zabijácke uč. tie bi zabili žiaka ktorý bi mal pri sebe niečo iné ako pero a papier.a jedyne kedy som použil mobil ako tahák tak to bolo na moniitoroch z matiky za pomoci javového programu Matikář
Seto
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 27. 2. 2006 21:16

mobil na taháky nevyužívám v podstatě nikdy, kromě občasného použití BT a napsání otázky známýmu. U nás na gymplu nám nedovolej používat mobil jako kalkulačku a tak, takže smůla, ale mě to nevadí. Jelikož nám dávaj tak velký a obsáhlý testy, tak si klidně strčím papír s tahákem pod písemku a jedu. Toť asi vše.
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 4. 3. 2006 00:27

Já asi jako většina jak tak koukám si to taky napíšu ve wordu pak to zmenčim a vytisknu. Během testu to mám v dlani a když to dopíšu tak ho schovám do kapsi a protahuji se aby si učitel/ka všiml že mám prázdný ruce. A je to v pohodě.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michael911 8. 3. 2006 00:22

Zatial kazdy pouziva UV, odfoti a pole cez BT, poznamky v mobile, alebo klasika papierik vytlaceny...ale u nas v triede sa vynasiel iny sposob...jednoducho na cisty papier vypisanym gulickovym perom napiseme - pretlacime latku..hlavne schemy grafy ale aj text...nic nieje vidiet...hlavne z profakovaj strany, aj ked chodi pomedzi lavice...text je viditelny len proti svetlu...takze jeden cisty papier na lavici neuskodi....a da sa to nacmarat aj cez prestavku pred pisomkou...Lenze isty "inteligentny" spoluziaci boli tak lenivy ze schemy na papieri len obtiahly a odovzdaly..kedze boli porozhadzovane vsade po papiery a polka tam bola neobtiahnutych tak na to profak prisiel a mali sme smolu.. :(
Michael911
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jarda.°-° 9. 4. 2007 11:28

To s tou flaškou je fakt good :lol: Obrázek
Jarda.°-°
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pade 9. 4. 2007 14:09

tak uz viem co skusit, super! :D
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 4. 2007 20:45

no to mate dobre na skole, to u nas na vysoke clovek slysi jen: na stole muzete mit dva papiry a propisku pripadne tuzku :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod darth_swer 9. 4. 2007 21:00

nahadzem si word dokumenty do telefonu a normalne si ho otvorim a listujem...alebo este ked som bal na gymply a som maturoval zapol som si jimma a pisal si s dopredu dohodnutym clvoekom aby mi pomahal... :roll:
ale teraz sa chystam konecne aj na makro v telefone cize si budem prve terminy skusok fotit aby som na dalsie vedel aspon formu :mrgreen:
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod kameo 9. 4. 2007 22:02

..a potom niet sa co cudovat, ze tolko sprostakov ma titul a v hlave prievan :)
kameo
Junior

Odeslat příspěvekod Automan 10. 4. 2007 21:42

nafotit ze sešitu a dat do penalu (mobil) a pohoda
Automan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod includes 11. 4. 2007 03:23

Mobil při písemkách nepoužívam ... stejně by mi asi ani nepomohl ...
includes
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 11. 4. 2007 22:45

Tak driv na zakladce jsem vyuzival 6100 na tahaky tak ze jsem si sundal kryt, a dal na misto displaye tahak.. :) Ted to delam tak ze to vyfotim a pak okoukavam z mobilu :)
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod WarCZ 31. 5. 2007 14:16

https://zabovreska.webnode.cz/
Hodinky: Pebble Steel
Registrován od 19. 2. 2006
WarCZ
Junior

Odeslat příspěvekod jzajko 5. 6. 2007 14:55

[quote="š.ť.á.p.i"o20.11.2005: Ja si pisu tahak do mms nebo do poznamek.. Mobil hodim do rukavu od mikiny a pak ho posunu pekne do dlane a uz to jede... :potichu :potichu[/quote]

[quote="š.ť.á.p.i"o7.2.2006: mobil pouzivam malokdy jako tahak.. to redsi otevru sesit..[/quote]

Máš v tom trošku hokej chlapče. Kdyby sis aspoň pamatoval co a kam jsi kdy psal...
jzajko
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka