Jak využiváte mobily na taháky?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kudli3 5. 6. 2007 15:10

Ten tu tak spamuje, ze ani nevi co kde napsal.
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bolejo88 5. 6. 2007 15:45

Já teda mobil jako tahák nepoužívám. Podle mě není nad papírový tahák :D :D :D
Philips seavy - N5110 - N6610 - N6230 - N6300 - N3410 - N82 - N8
bolejo88
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 6. 2007 20:27

Kudli3 píše:Ten tu tak spamuje, ze ani nevi co kde napsal.

Ano, takto vypadá klasický NICKHUNTER
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod macanos 5. 6. 2007 21:18

Někde jsem tu čet o tužce s takovym tim rolovacim papirkem TO OPRAVDU NEDOPORUČUJU Kámoš co s nim sedim v lavici ji měl když učitel šel na záchod tak vytáh papírek z tužky a ten se tam zasekl takže ho učitel ,když se vrátil tak ho viděl

Já osobně zůstávám věrnej papírkum (jeden učitel stahuje testy z netu a my se na ně hezky "připravujeme"a papírky si půjčujeme)
macanos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vassilij 5. 6. 2007 21:35

já klasika-na ruce centropenem nebo na lavici-ale minimalně. spíš jako jistotu data a odborne nazvy jinak to nepotrebuju. v mobilu nepouzivam. ale mel sem i takoveho ucitele ze sem mohl mit otevreny sesit a ucebici na lavici.
Vassilij
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 11. 6. 2007 21:57

To jste tak blbí že se nemůžete nic naučit??? Prostě si k tomu učení sednu a až to tam vleze tak vleze. Samozřejmě že to nejde slovo od slova ale naučit se dá všechno když se chce. A to je ten hlavní problém - když se chce :)
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod medevil 12. 6. 2007 13:59

Mobil som pozuil iba raz ako tahak ked som si na chemii odfotil asi 15 vzorcov a schemat a tie som pekne bola fotky nakreslil. :D
medevil
Junior

Odeslat příspěvekod Zuzkanka 17. 6. 2007 11:27

nez mi ukradli muj SE k800i, tak byly tahacky uplna pohodicka :)) stacilo vyfotit, zazoomovat a bylo to :))
Zuzkanka
Junior

Odeslat příspěvekod fanosik 7. 7. 2007 22:16

:twisted: :twisted: moje finta je...N6280. T-mobile- aktivovany tarif surf+, a v mobilu javova aplikace web and walk light. Veskere tahaky si preposlu na mail /hotmail/ a pote se kdykoliv pripojim na net pres web and walk a hledam.... docela hodne veci se tam da stahnout.... :potichu
fanosik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xroot 12. 7. 2007 23:37

mc-icy píše:já to řeším SMSkou nebo tapetou s tahákem... ovšem teď mám véčko, tak si to udělam ve wordu a nalepím na zadní stranu mobilu (MPx220 je dost velká :D )... jinak při AJ si vystřihnu slovíčka z pracáku a dam si je mezi nohy na židly, ale když si učitelka vybírala pracáky a půlka třídy tam neměla slovíčka tak to vypadalo fakt dost hustě :))/quote]

Boze ty mas smartphone a lepis si tahaky jako papirky. Tapety jsou uz lepsi, ale to pro tvuj telefon neexistuje repligo? Nebo snad to umi cist dokumenty ve wordu kdyz je tam win jako os:-)
フルメタル パニック!
xroot
Junior

Odeslat příspěvekod xroot 12. 7. 2007 23:48

No ja zkusil kde co. Tahaky v propisce, vytiskle na jako etiketa na petce... Ale nejcasteji (pokud to zkousejici dovoli pouzivam tahak v mobilu za pomoci programu repligo, kamos to pry dokoce pouzil i u statnic, ale mel stesti ze komise byla zrovna na obede:-) Horsi je ze hodne zkousejicich rekne: "u koho uvidim v ruce mobil, tak leti" Tam je lepsi pouzit standartni papirovy tahak, ale na vysce neni problem pak jit na zkousku z 50papirky a pokud se vam to v kapse pomicha je to v 3,14ci. No a sebelepsi tahak cloveku vetsinou nepomuze pokud se zkousi ustne. Na priprave si muze opsat cokoli a kdyz se zkousejicimu zda ze to student opsal leti:-(
フルメタル パニック!
xroot
Junior

Odeslat příspěvekod alexxx 1. 9. 2007 23:12

Na co se namáhat a dělat taháky při testu třeba když si nevim rady s nějakým příkladem nebo už po několikáterým přepočítaní mi to výjde špatně pošlu kámošovi mobil on vyfotí jak to má on vrátí mi mobil já zazoomuju a zjistim kde mám chybu... nebo mi to pošle přes BT
...Vy se mi smějete že jsem jiný???...
...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
alexxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mademan 1. 9. 2007 23:25

no ja to robim tak. ma byt pisomka, napisem si poucky do outlooku ako poznamky-->potom synchronizacia a mam to ako poznamky na mojej nokii...fotit sa neoplati koli spatnemu fotaku :(
chcem novy mobil s AF !!!! :)
ale uvidime ake to bude na strednej

inac tak som podvadzal len na fyzike....inde som vedel, abo na D som pouzival klasicke papierove, na chemii sme fotili s k750i strukturne vzorce alkanov, alkenov, alkinov :) a potom som si ich poslal :)
AMD Athlon X2 4000+,2 GB RAM, GF EN8600GT 256 MB, 250 GB Seagate, LG GSA-H12L
Nokia 6230i+512 MB A-DATA
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mucasco 2. 9. 2007 18:24

Když jsem letos maturoval, tak jsem si před písemnou maturitní zkouškou seskenoval postupy výpočtů, co jsem si před tím ručně napsal, 2x jsem si to zmenšil a vytisknul to na normální papír oboustranně a vyšlo to na 4 papíry, takže jsem si to jednoduše strčil do kapsy u kalhot (nejsem blbej abych si to dával do saka :mrgreen: ). A pro jistotu jsem si ty taháky dal v jpg i do mobilu. Ale mobil jsem nakonec nepoužil, protože na záchodě se mohlo strávit jen 5 minut a než bych to tam našel, tak by to chvíli trvalo.
Pak třeba při pololetní slohovce z němčiny - řekl jsem učitelce, že mám v mobilu slovník a celou hodinu jsem byl na netu přes operu mini a hledal sloh na dané téma. Sice jsem nic nenašel, ale to bylo asi tím, že jsem měl starší verzi prohlížeče a nějak jsem se v tom nozorientoval, ale určitě by to šlo parádně opsat 8)
mucasco
Junior

Odeslat příspěvekod Lokii 5. 1. 2008 23:30

nejlepší je napsat ve wordu, zmenšit na 4 pak si pořídit průhlednou pruspisku dát to do ní a je to...
Stejně ted preferuji taháky na lavici, máme takové staré lavice kde jde krásně psát a není to vidět z dálky
Lokii
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka