Jak využiváte mobily na taháky?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Goddad 18. 6. 2005 07:05

hele lidi co je t ta uv-tuzka?? to zni docela dobre??
Goddad
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 18. 6. 2005 07:16

Uv tužka je bezva věcička.
Napíšeš nějaký text a on není vidět, pouze když na něj posvítíš uv- lampičkou či diodou.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 11. 7. 2005 18:49

Omlouvám se iwigirl, ten člověk se mi ozval asi před týdnem a dnes mi to došlo. Fakt je to šikovná věcička... :tleskani
Stephen-Eng
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 5. 9. 2005 16:26

A ta UV-tužka - na tom UV světu píší že je to nesmazatelný - ten inkouset, to jako dopravdy? :-) Jinak za chvilku nebude na lavici místo :(
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pota 5. 9. 2005 16:58

Mi můžem používat při fyzice používat mobil jako
kolkulačku a tak si napíšu tahát do poznámek a
učitel h.... co dělám s mobilem
pota
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 5. 9. 2005 17:01

To je váš učitel asi celkem mamlas :) protože takovej tahák napadne i mentála :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Stormi 5. 9. 2005 17:57

no to já buď používám mobil a sms popř. icq v mobilu nebo si na lavici postavim flašku a za etiketu si dam papírek z Wordu :D :potichu
Nokia 3310--SonyEricsson T300--Siemens CF62-- K750i--Nokia 6300 & Sony Ericsson M600i--?
No MONEY, no FUNNY...
Vtáťa

Koupím Motorolu RAZR V3 nabídky via SZ ;)
Stormi
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 7. 9. 2005 05:23

Jednou jsem pal písemku z angliny u učitelskýho stolu a i když jsem se věnoval vlastní práci, měl jsem totální přehled o tom co se po třídě děje :shock: ! Takže učitelé jsou buď slepí, blbí nebo nám nechcou dělat problémy :hm .
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod Kail 7. 9. 2005 12:40

Jo jo,na základce to bylo v poho - chodil s náma do třídy syn školníka a tak měl přístup ke klíčům od všech dveří ve škole :-D ...Vždycky den před písemkou zašel do učitelky kabinetu a opsal si z tý písemky všechny otázky...Páni to byla pohoda,nikdo se neučil :-D
..::P900 FOREVER::..
..::BMW FOREVER::..
Kail
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 7. 9. 2005 12:55

Kail píše:chodil s náma do třídy syn školníka .... /quote]
:tleskani To by bylo něco :-)
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Redswift 7. 9. 2005 14:50

Zdar lidi ja si to napíšu do poznámek a poznámky si dám pod rychlou zkratku na klávesnici (mám M65). A když píšeme např. z Fyziky, tak si to v pohodě v písemce přečtu na lavici a když jde učitelka, tak si tam přes další klávesovou zkratku hodím kalkulačku a dělám, že počítám příklad. :D
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 20. 11. 2005 11:56

No, ja sem to jeste vylepsil, ve fyzice muzeme pouzivat kalkulacku, proto si na mMC udelam nejakou slozku, do ni obrazky 132x176 se vzoreckama, tipama, postupama, atp. Potom jsem si pres screenshooter vyfotil jakoby kalkulačku, tu jsem tam dal jako obrázek, a listoval si těma tahákama, a když se blížila učitelka, tak jsem tam rychle dal obrázek kalkulačky (zobrazit přes celý display, nebo tam byla i normáůní, když jsem zrovna počítal)..

Nějak tenhle topic umřel :)

Zelíku, tohle jsi psla taky ty??:
michaltn:Tos mi připoměl jak jedna holka ze třídy,která byla tak trochu vyvynutější byla vždycky zkoušená tak stačilo rozepnout knoflík u halenky a známka byla o pár stupnůlepší/paltilo jen u učitele samozřejmě Smile ..ted máme na škole učitele teplouše/nebo tak aspon vypadá tak musíme zkoušet hejbat *****ý
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 20. 11. 2005 12:03

Tak to nekdo obnovil...po dlouhe dobe. Ja s uspechem pouzivam vise doporucenou UV tuzku a ani si nedokazete predstavit jaka je to pohoda.... vrele doporucuji.

Steve
Alcatel OT DB -> Sony CMD-J6 -> Motorola Accompli 008 -> Nokia 3410 -> Nokia 8310 -> Nokia 6230 -> SonyEricsson W800i -> SonyEricsson K750i
Stephen-Eng
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 20. 11. 2005 12:05

Já si prostě zapnu makro, taháka si vyfotím, pak telefon strčím do penálu a dělám že si hraju s tužkou, se kterou ve skutečnosti hýbu joystickem... jednoduchý jak facka ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 20. 11. 2005 12:24

No to se nekdo ma, nam do tridy nepovoli nic jineho nez tuzku. Takze jdes do tridy s jedinym pristrojem....a kdyz premyslis jak to udelat aby ten jediny pristroj nebyl Tvuj mozek... koupis si UV tuzku. Jeste kuriozitka: Ucitel se mne minuly tyden - mame zkouskove obdobi, konci skolni rok a zacinaji letni prazdniny - proc na te tuzce mam diodu, a ja mu rikam ze na to obcas spatne vidim tak si prisvitim... sranda nejvetsi, ale zbastil to. Tady tyhle technologie nejak ani nemaji.... :-)
Alcatel OT DB -> Sony CMD-J6 -> Motorola Accompli 008 -> Nokia 3410 -> Nokia 8310 -> Nokia 6230 -> SonyEricsson W800i -> SonyEricsson K750i
Stephen-Eng
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka