Jak využiváte mobily na taháky?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bobo 20. 11. 2005 19:25

Já preferuji škola hrou, nechci se tam drtit a drtit, ale taky užít legraci. To co chci se naučit se naučím, to co mě zajímá a baví tak dávám pozor. Někdy to prostě nejde . . . Chemie, složitější Matika apod mě vůbec nebaví tak se na to tolik neučím a spoléhám na síť a lidi kolem mě jako oni na mě v jiných předmětech . . . Taková dělba práce :)
To je moje přesvědčení a nikomu ho nevnucuju
Moje záčátky: nějaká Motorola >>> N3330 >>> N7650 >>> N3510i >>> N6600 >>> N6230i >>> Qtec 8310 >>> N6230 >>> N95
Bobo
Junior

Odeslat příspěvekod chameleon 20. 11. 2005 19:46

No,párkrát jsme to zkoušeli,pomocí bluetooth,ale moc lidí ve třídě ho nemá :x ,ale většinou zůstávám u osvědčeného papíru A4 bez linek,pod to podložka a pod to tahák a když se učitel chce kouknout,klidně může...tahák zůstane v bezpečí pod podložkou :D
chameleon
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 20. 11. 2005 20:32

nam na gymplu ucitele povoli mobily jako kalkulacky :-) . No škoda že se nepočitá třeba v dejaku :-( .Ale jinak modrej zub,poznamky ci klasika papir...Ale nekdy to holt nevyjde např.jedna holka měla v puncose a hadejete za kolik dostala... MĚ ALE JEŠTĚ NENAČAPALI CHA CHA! :-)) /tuk tuk na klavesnici - snad to bude fungovat jako nadřevo/
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andels 22. 11. 2005 07:31

ja pouzivam klasicky...bud na lavicu nebo na papir :) s mobilem sem to jeste nezkousel :)
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Joan 22. 11. 2005 11:10

Teda pánové (a dámy), já žasnu :tleskani , co všechno dnešní studentíci nevymyslí! Za mých studijních let (stále na ně vzpomínám, fakt :lol: ) , ještě před revolucí, se o mobilech normálním lidem ani nesnilo, z kolejí se volalo přes operátorku a na PC byla tuším maximálně T602... Slyšela jsem z té doby o taháku ve vykuchaných digitálkách, ve kterých byla popsaná rolička papírku, která se podle potřeby přetáčela. Jo jo, to byly časy...
Tak ať se vám ve školních lavicích daří!!! :tleskani
J. :D
Joan
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 23. 11. 2005 17:44

2 Joan: GOLD NEW AGE :-)
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kajo 23. 11. 2005 18:03

no tak ja si doma vo Worde napisem celu latku (napr. dejepis), potom to stiahnem do mobilu a pocas testu si polozim moju P910i na stol a opisujem, ked sa ucitel prechcadza po triede (to len obcas), tuknem po obrazovke a vsetko zmizne. Posledne tri roky sa akosi ani neucim a to mam obcas nejaku tu trojku.

Ale sme pekni hajzli vsetci tuna 8)
Kajo
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 23. 11. 2005 19:35

Vsechny svoje sesity mam v MDAcku, takze pri testu pouze polozim na stul (vetsina profesoru ani nevi co to je) a opisuju... Navic, kdyz jej ovladam dotykovym perem, tak to vypada, jako kdybych normalne psal : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 11. 2005 20:27

2 mousefromhouse: To je pěkně fikané :D .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod murco 23. 11. 2005 20:31

No mne ucitel minuke pekne pozrel telefon... no smola..mal som tam kalkulacku....
n8110>Trium aria>n3310>alcatel OT 501>n 3510>n7110>siemens S55>C55>n6610i>K750i
murco
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod deluX 23. 11. 2005 21:17

Jak funguje ta uv tuzka ? nikdy sem o tom neslysel.Kolik tak stoji ?
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 23. 11. 2005 21:37

2 deluX: výše se o tom píše

ale: napises text ,který je videt az na nej posvitis uv svetlem
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 23. 11. 2005 21:50

ConPower píše:2 mousefromhouse: To je pěkně fikané :D .>/quote]

vypada to asi nejak takhle:

Obrázek

pismo se da samozrejme zmensit : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod RaulCiosk 23. 11. 2005 23:05

Pánové a dámy... Stačí si daný text hodit na papír, popřípadě vytisknout, pak ho vyfotit a dát na tapetu. Chce to chvíli hraní si, ale nakonec je to O.K. Nevidel jsem kantora, který by koukal na tapetu. Jenže to chce lepší foťák než má moje 6230i. Na tyhle taháky zlatý SE K750i. Zaostřování je fakt bomba :-)
6233 MicroSD 2GB
6234 MicroSD 512MB

HS-6 + HS-26W
RaulCiosk
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 11. 2005 23:17

To fot digitalem a pak to zmensi da se to take bez problemu

Makro u mobilu je zatim stejne nic moc :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka